Yope

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Cremă de mâini naturală cu ghimbir & lemn de santal Yope 100 ml
  Cremă de mâini naturală cu aromă lemnoasă, picantă și energizantă și cu note misterioase Hidratează în profunzime pielea uscată YOPE Ginger & Sandalwood Natural Hand Cream Crema de mâini Yope hidratează în profunzime și stimulează vindecarea pentru a combate uscăciunea și crăparea pieli..
  Fără TVA: 50,42LEI 60,00LEI
 • Gel de duș natural cu mușcată Yope 400 ml
  Gel de duș natural hidratant cu un amestec de note fresh și arome florale subtile Curăță cu delicatețe, hrănește și catifelează pielea Yope Geranium Shower Gel Ingredientele delicate curăță, hrănesc și catifelează pielea, iar aroma naturală durează. Formula catifelantă conține agenți de cur..
  Fără TVA: 44,54LEI 53,00LEI
 • Gel de duș natural cu tămâie indiană & rozmarin Yope 400 ml
  Gel de duș natural pentru fermitate cu un amestec elegant de condimente și note proaspete de plante Hidratează pielea și o curăță de impurități YOPE Boswellia & Rosemary Shower Gel Agenții de spumare hidratanți, într-o formulă cu pH neutru, sunt gentili cu pielea, dar duri cu impurități..
  Fără TVA: 44,54LEI 53,00LEI
 • Gel de duș natural cu tei Yope 400 ml
  Gel de duș natural hidratant cu aromă florală, ierboasă și înălțătoare, precum florile de tei sărutate de soare într-o zi de primăvară Hidratează pielea și o curăță de impurități YOPE Linden Shower Gel Agenții de spumare hidratanți, într-o formulă cu pH neutru, sunt gentili cu pielea, ..
  Fără TVA: 44,54LEI 53,00LEI
 • Gel de duș natural hidratant cu cocos & sare de mare Yope 400 ml
  Gel de duș natural hidratant cu aromă dulce substanțială și note tropicale și proaspete Hidratează și curăță pielea de impurități Yope Coconut & Sea Salt Shower Gel Agenții de spumare hidratanți, într-o formulă cu pH neutru, sunt gentili cu pielea, dar duri cu impuritățile, în timp ce c..
  Fără TVA: 44,54LEI 53,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Săpun lichid natural cu ghimbir & lemn de santal, formula TGA, Yope 500 ml
  Săpun natural hidratant, conceput după formula TGA, cu aromă lemnoasă, picantă și energizantă cu note misterioase Curăță și hidratează pielea mâinilor Yope Ginger & Sandalwood TGA Natural Liquid Soap Delicat cu pielea, regenerează și hrănește. Este conceput dintr-un amestec de ingred..
  Fără TVA: 50,42LEI 60,00LEI
 • Săpun lichid natural hidratant cu smochine Yope 500 ml
  Săpun lichid natural hidratant cu aromă fresh, dulce și suculentă, precum fructele coapte dintr-o grădină Mediteraneeană Curăță și hidratează pielea mâinilor Yope Fig Tree Natural Moisturising Liquid Soap Conține agenți de curățare și hidratanți fini și eco-friendly, dar eficienți. Glicerina pe..
  Fără TVA: 43,70LEI 52,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.