WooBamboo!

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • WooBamboo! Aţă dentară din mătase naturală Eco-Awesome 37 m
  Aţă dentară naturală biodegradabilă din mătase Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Eco-Awesome Floss Cei de la WooBamboo! cred că de fiecare dată când foloseşti aţa dentară eco-friendly şi periuţa de dinţi cu mâner de bambus îţi vei aminti că faci un l..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
 • WooBamboo! Pastă de dinți fără fluor Eco-Awesome cu aromă naturală de scorțișoară dulce 113 g
  Pastă de dinți fără fluor cu extracte de bambus și ceai verde eco Curăță dinții și gingiile într-un mod delicat, având un gust delicios WooBamboo! Naturally Flavored Sweet Cinnamon Fluoride-Free Eco-Awesome Toothpaste with Bamboo and Green Tea Extracts Această pastă de dinți are un gust abs..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI59,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • WooBamboo! Pastă de dinți fără fluor Eco-Awesome cu arome naturale de vanilie & mentă 113 g
  Pastă de dinți fără fluor cu extracte de bambus și ceai verde eco Curăță dinții și gingiile într-un mod delicat, având un gust delicios WooBamboo! Naturally Flavored Vanilla Mint Fluoride-Free Eco-Awesome Toothpaste with Bamboo and Green Tea Extracts Această pastă de dinți are un gust absol..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI59,00LEI
 • WooBamboo! Periuţă de dinţi din bambus Adult Medium
  Periuţă de dinţi biodegradabilă cu mâner de bambus Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Adult Medium Tooth Brush Bilioane de periuţe de dinţi ajung în depozitele de deşeuri din întreaga lume în fiecare an. Datorită ţie, această periuţă de dinţi nu va fi..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • WooBamboo! Periuţă de dinţi din bambus Adult Soft
  Periuţă de dinţi biodegradabilă cu mâner de bambus Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Adult Soft Tooth Brush Bilioane de periuţe de dinţi ajung în depozitele de deşeuri din întreaga lume în fiecare an. Datorită ţie, această periuţă de dinţi nu va fi u..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
 • WooBamboo! Periuţă de dinţi din bambus Adult Super Soft/ pentru dinţi sensibili
  Periuţă de dinţi biodegradabilă cu mâner de bambus pentru dinţi sensibili Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Adult Super Soft Tooth Brush Bilioane de periuţe de dinţi ajung în depozitele de deşeuri din întreaga lume în fiecare an. Datorită ţie, aceast..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
 • WooBamboo! Periuţă de dinţi din bambus Slim Soft
  Periuţă de dinţi biodegradabilă cu mâner de bambus preferată mai ales de femei Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Slim Soft Tooth Brush Bilioane de periuţe de dinţi ajung în depozitele de deşeuri din întreaga lume în fiecare an. Datorită ţie, această ..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • WooBamboo! Set de periuţe de dinţi din bambus pentru copii/ 2 buc
  Periuţă de dinţi biodegradabilă cu mâner de bambus pentru copii Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Kid's Sprout Bamboo Toothbrush 2 Pack Bilioane de periuţe de dinţi ajung în depozitele de deşeuri din întreaga lume în fiecare an. Datorită ţie, aceste ..
  Fără TVA: 31,09LEI 37,00LEI