Weleda Baby

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Weleda Baby Derma Cremă cu nalbă albă pentru zona scutecului 50 ml
  Cremă organică pentru zona scutecului cu nalbă albă pentru pielea hipersensibilă Îngrijește pielea din zona scutecului încă din prima zi de viață Weleda Baby Derma White Mallow Nappy Change Cream Crema cu nalbă pentru zona scutecului nu are parfum. Protejează pielea de iritații.  Pr..
  Fără TVA: 40,34LEI 48,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Weleda Baby Derma Cremă facială cu nalbă albă 50 ml
  Cremă organică de față cu nalbă albă pentru pielea hipersensibilă Calmează și reconfortează pielea hipersensibilă, uscată sau afectată de neurodermatită Weleda Baby Derma White Mallow Face Cream Crema este naturală, delicată și nu are parfum. Conține nalbă albă, panseluțe, migdale dulci, ce..
  Fără TVA: 52,94LEI 63,00LEI
 • Weleda Baby Derma Loțiune de corp cu nalbă albă 200 ml
  Loțiune de corp organică cu nalbă albă pentru pielea hipersensibilă Îngrijește delicat pielea uscată și sensibilă a bebelușului Weleda Baby Derma White Mallow Body Lotion Loțiunea este ideală pentru bebelușii cu pielea sensibilă sau afectată de neurodermatită. Calmează și protejează pielea...
  Fără TVA: 83,19LEI 99,00LEI
 • Weleda Baby Set cadou pentru copii & mămici
  Îngrijire delicată pentru copii și mămici – un cadou deosebit Curăță, hidratează pielea copiilor și mămicilor Weleda Baby and Mother Gift Set Conținutul setului: 1. Weleda Baby Șampon și loțiune de curățare cu gălbenele Cantitate: 200 ml Gălbenelele curăță delicat pielea și părul b..
  Fără TVA: 108,40LEI 129,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Weleda Baby Cremă cu gălbenele pentru băița bebelușului 200 ml
  Cremă organică cu gălbenele pentru băița bebelușului Curăță delicat și catifelează pielea bebelușului Weleda Baby Calendula Bath Masați pielea bebelușului cât se poate de fin în timpul băiței. Gălbenele, în amestec cu uleiul de migdale dulci și uleiul de susan organic, previn uscarea ș..
  Fără TVA: 54,62LEI 65,00LEI78,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Weleda Baby Cremă cu gălbenele pentru zona scutecului 75 ml
  Cremă organică cu gălbenele pentru zona scutecului Protejează pielea din zona scutecului ​Weleda Baby Calendula Nappy Change Cream Având o formulă specială din ingrediente specifice, această cremă protejează pielea delicată a bebelușului la fiecare schimbare a scutecului. Lanolina și oxidul..
  Fără TVA: 31,93LEI 38,00LEI45,00LEI
  Bazat pe 11 opinii.
 • Weleda Baby Cremă hidratantă de corp cu gălbenele 75 ml
  Cremă organică hidratantă cu gălbenele pentru pielea delicată a bebelușilor Hidratează și protejează pielea bebelușilor Weleda Baby Calendula Body Cream Bebelușii cu pielea uscată au nevoie de un plus de hidratare. Crema hidratantă pentru bebeluși conține ..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI48,00LEI
  Bazat pe 8 opinii.
 • Weleda Baby Cremă hidratantă de față cu gălbenele 50 ml
  Crema de față organică pentru bebeluși și copii Hidratează în profunzime și protejează pielea delicată a bebelușilor și copiilor Weleda Calendula Face Cream Cantitate: 50 ml Crema de față cu gălbenele protejează gentil și hidratează pielea, lăsând-o mătăsoasă. Pielea bebelușilor este de..
  Fără TVA: 31,09LEI 37,00LEI
  Bazat pe 3 opinii.
 • Weleda Baby Derma Cremă facială cu nalbă albă 50 ml (Lichidare de stoc)
  Cutia de prezentare s-a deteriorat ușor în urma transportului. Produsul este sigilat, iar conținutul complet intact. Data expirării: 30 noiembrie 2018 Cremă organică de față cu nalbă albă pentru pielea hipersensibilă Calmează și reconfortează pielea hipersensibilă, uscată sau afectată de neuro..
  Fără TVA: 47,90LEI 57,00LEI63,00LEI
 • Weleda Baby Șampon și loțiune de curățare cu gălbenele 200 ml
  Șampon și cremă de curățare organică cu gălbenele 2 în 1 pentru pielea delicată a bebelușului Curăță pielea capului și corpului bebelușului, prevenind deshidratarea Weleda Baby Shampoo & Body Wash Gălbenelele curăță delicat pielea și părul bebelușului. Conceput după o formulă cu ingredi..
  Fără TVA: 36,13LEI 43,00LEI47,00LEI
  Bazat pe 13 opinii.
 • Weleda Baby Săpun vegetal cu extract de gălbenele 100 g
  Weleda Baby Săpun vegetal cu extract de gălbenele 100 g Săpun organic cu extract de gălbenele pentru îngrijirea pielii bebelușilor Weleda Baby Calendula Soap Cantitate: 100 g Calendula Soap este cel mai gentil săpun care a fost creat pentru pielea sensibilă a bebeluşilor. Săpunul cu ext..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Weleda Baby Ulei de corp cu gălbenele 200 ml
  Ulei organic de corp cu gălbenele pentru pielea delicată a bebelușilor Tratează pielea uscată, iritată și roșie, curăță fundulețul sau îmbucură prin masaj bebelușul Weleda Baby Calendula Baby Oil (Fragrance free) Cantitate: 200 ml Cel mai natural și simplu mod în care poți avea grijă de ..
  Fără TVA: 59,66LEI 71,00LEI79,00LEI
  Bazat pe 3 opinii.
 • Weleda Baby Ulei pentru burtica bebelușului 50 ml
  Ulei natural pentru masajul relaxant al burticii Dezvoltă un ritm digestiv echilibrat și relaxează bebelușul. Weleda Baby Tummy Oil Cantitate: 50 ml Prima formă de comunicare cu bebelușul este atingerea. Masajul gentil cu uleiul pentru burtică încălzește și relaxează bebelușul, ajutând l..
  Fără TVA: 50,42LEI 60,00LEI67,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.