Termeni și condiții

Prin accesarea site-ului naturalskin.ro sau prin orice altfel de accesare a conținutului acestui website, sunteți obligat să respectați termenii de mai jos. NaturalSkin (SC Vita Line Sport SRL) își rezervă dreptul de a modifica sau chiar a înlocui unii termeni sau unele condiții de utilizare fără nicio notificare prealabilă. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atentie a tuturor termenilor și condițiilor. Daca NU sunteți de acord cu toți acești termeni, atunci NU ar trebui sa utilizați acest website.

Garanții

Produsele comercializate de Naturalskin (SC Vita Line Sport SRL) nu beneficiază de garanție, fiind produse consumabile. 
SC Vita Line Sport SRL garantează că produsele comercializate pe site-ul wwwnaturalskin.ro sunt produse originale. Garanția de conformitate este garanția oferita de vânzator (SC Vita Line Sport SRL), conform legislației în vigoare. Există o perioadă de timp între 6 și 2 ani, prin care vânzătorul garantează că bunul oferit este conform cu specificațiile pe care s-a angajat că le vinde. Această garanție este independentă de garanția tehnică/ comercială. Aceasta poate fi mai mică, egală sau mai mare și nu face obiectul defecțiunilor tehnice.
Perioada de timp stabilită pentru remedierea reparației este de maxim 14 zile calendaristice de la data la care cumpăratorul a adus la cunoștință vânzătorului (SC Vita Line Sport SRL) lipsa de conformitate a produsului. 

Declinarea responsabilității 

În cazul în care prețul bunului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost introduse greșit în baza noastră de date sau sunt afișate greșit, iar livrarea nu a fost încă efectuată, compania SC Vita Line Sport SRL își alocă dreptul de a anula livrarea bunului respectiv și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenită. 
Imaginile bunurilor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar bunurile livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.

Obligațiile dvs de înregistrare

În utilizarea serviciului de înregistrare, dvs. trebuie să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dvs., iar dacă aceste informații se vor schimba în timp, aveți obligația de a le actualiza. În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dvs, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nicio notificare prealabilă.

Securitatea datelor personale

Datele personale care sunt furnizate de dvs. vor fi folosite doar în modul în care a fost declarat în Politica de confidențialitate.

Înregistrarea ca membru. Parola

În momentul înregistrarii ca si membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (care va fi adresa dvs. de e-mail) și o parolă. Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de aceasta parolă, de aceea vă recomandăm să nu o dezvăluiți nimănui (NaturalSkin [SC Vita Line Sport SRL] nu vă va cere niciodată să vă dezvăluiți parola). La sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a contului dvs. trebuie să vă amintiți să dați “Delogare”. În cazul în care observați că cineva vă utilizează contul, vă rugăm să ne comunicați de urgență printr-un e-mail. Puteți în orice moment să cereți ștergerea contului dvs. În acest caz vom șterge toate datele dvs. personale și datele de identificare care au fost stocate.

Proprietate intelectuală

Întreg conținutul site-lui naturalskin.ro - imagini, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date - precum și alte materiale trimise dvs. prin intermediul e-mail-ului sau furnizate dvs. prin orice alta metodă, sunt proprietate naturalskin.ro și a furnizorilor săi, fiind apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea conțintului, fără a ține cont de reglementările din secțiunea de mai jos - Utilizarea conținutului - atrage după sine pedepse conform legilor în vigoare.

Utilizarea conținutului

Puteți utiliza, copia și chiar printa conținutul naturalskin.ro doar pentru utilizarea dvs. personală, lipsită de orice intenție de comercializare. Cu excepția celor de mai sus, conținutul naturalskin.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări. Acțiunile de mai jos nu sunt permise decât dacă se obține în prealabil o aprobare scrisă din partea NaturalSkin (SC Vita Line Sport SRL):

•    Modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului naturalskin.ro
•    Reproducerea sau stocarea conținutului naturalskin.ro, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației
•    Îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al naturalskin.ro asupra conținutului naturalskin.ro

Cererile de utilizare a conținutului naturalskin.ro în alte scopuri decât cele permise pot fi trimise la adresa de e-mail: contact[@]naturalskin.ro.

Fraudă

Orice tentativă de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul naturalskin.ro, sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează naturalskin.ro vor fi considerate tentative de fraudare și vor face obiectul unei plângeri la organele Statului Român, împotriva persoanei(lor) care a(u) încercat acest lucru.

Coșul de cumpărături

NaturalSkin a creat pentru dumneavoastră un sistem de comandă simplu, rapid și eficient. Pentru realizarea unei comenzi nu este necesară înscrierea.

Pasul 1 Apăsați butonul "Cumpără"

Produsul va fi automat introdus în cosul dumneavoastră de cumpărături.
Se va deschide pagina coșului de cumpărături unde veți putea să actualizați cantitatea dorită sau să ștergeți unul sau mai multe produse din coș.
La terminarea cumpărăturilor selectați câmpul "Comandă", apoi unul din câmpurile "Înregistrează cont nou"  sau "Comandă fără cont". În cazul în care nu sunteți membru, dar doriți să deveniți, dați click pe butonul "Înregistrează cont nou" și completați câmpurile obligatorii pentru acest serviciu.

Pasul 2 Completează datele personale

Dacă doriți factura pe persoană juridică, completați, pe lângă detaliile personale, și datele firmei dvs. și adresa de livrare. După completarea câmpurilor obligatorii, selectați una din modalitățile de plată (Plata la livrare sau Plata online cu cardul), bifați căsuța "Am citit și sunt de acord cu Termeni și condiții" și dati click pe butonul "Confirmare comandă".
În urma realizării comenzii veți primi automat un e-mail care va conține următoarele date: numele și codul produsului comandat, modalitatea de plată, timpul de livrare și, după caz, factura proforma aferentă comenzii.

Care este costul transportului?

Produsele NaturalSkin vor fi livrate prin firma de curierat rapid Fan Courier, în toată țara.
Transportul este 12 lei, în cazul în care valoarea comenzii este mai mică de 200 lei. Dacă valoarea comenzii depășește suma de 200 lei, transportul este gratuit (pe teritoriul României).

Când îmi sunt livrate produsele?

Produsele vor fi livrate în 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea prin e-mail a expedierii comenzii. În cazul în care produsele apar pe site că indisponibile, vă rugăm să luați legătura cu noi pentru mai multe detalii.

Care este modalitatea de plată?

•    Ramburs (Se achită cash în momentul primirii coletului)
•    Plata online cu cardul

PlatiOnline

Se poate efectua plata online folosind cardul personal, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/ CVC2).

   

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, NaturalSkin (SC Vita Line Sport SRL) folosește platforma PlătiOnline.
Tranzacția va apărea că naturalskin.ro pe extrasul de cont/ card al deținătorului.

Cum pot anula o tranzacție?

Anularea tranzacției este posibilă doar telefonic fără obligația de a menționa motivul anulării acesteia. Dacă nu puteți fi contactat pentru a confirma tranzacția, comanda dvs. va fi automat anulată în 48 de ore. După anularea unei tranzacții prin card, banca emitentă va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia. Durata deblocării fondurilor depinde întru totul de bancă. NaturalSkin (SC Vita Line Sport SRL) nu exercită nicio influență asupra politicii băncii. 

Cum pot restitui un produs cumpărat?

Produsele achiziționate se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire în cazul în care respectați următoarele:
•    Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport.
•    Returnarea banilor se va face prin aceeasi metodă de plată folosită la comanda inițială, în cazul în care nu se convine împreună cu clientul o altă modalitate. Termenul de returnare a sumelor este de 72 de ore din momentul primirii și verificării produsului.
În aceste 14 zile calendaristice de la cumpărare nu sunteți obligat să dezvăluiți motivul nemulțumirii. 

Cum pot anula o tranzacție?

Anularea tranzacției este posibilă doar telefonic fără obligația de a menționa motivul anulării acesteia. Dacă nu puteți fi contactat pentru a confirma tranzacția, comanda dvs. va fi automat anulată în 48 de ore. 

Dacă am reclamații, cui mă adresez?

Pentru informații și suport puteți folosi formularul de contact sau să ne scrieți la adresa de email contact[@]naturalskin.ro (fără parantezele pătrate). Veți primi un răspuns în 1-2 zile lucrătoare. Ne puteți contacta și telefonic la numărul 0359.889.387, de luni până vineri între orele 9:30-17:30.

Ca să creștem operativitatea, vă rugăm să specificați în e-mail toate detaliile relevante pentru situația sesizată, cum ar fi: numele, numărul și data facturii etc.