Storksak Organics

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Storksak Organics Balsam de față & corp pentru bebeluși 60 ml
  Balsam de față și corp pentru pielea sensibilă a bebelușilor Hidratează și calmează chiar și cel mai sensibil tip de piele Storksak Organics Baby Balm Acest balsam dens este îmbogățit cu ceară de albine naturală, uleiuri din semințe de floarea-soarelui și cocos, ingrediente care calmează și..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Storksak Organics Loțiune de corp pentru bebeluși 100 ml
  Loțiune de corp organică pentru pielea sensibilă a bebelușilor Hidratează și calmează chiar și cea mai sensibilă piele Storksak Organics Baby Lotion Crema hrănitoare este îmbogățită cu aloe vera și alge marine pentru o hidratare de durată și confort pentru pielea sensibilă. Loțiunea este pa..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Storksak Organics Loțiune de curățare & șampon pentru bebeluși 200 ml
  Loțiune de curățare & șampon pentru bebeluși Curăță cu delicatețe corpul și părul bebelușilor Storksak Organics Baby Wash & Shampoo Loțiunea de curățare și șamponul pentru bebeluși conține aloe vera hidratantă și extracte din nucă de cocos, care curăță cu blândețe. Are un miros natu..
  Fără TVA: 37,82LEI 45,00LEI
 • Storksak Organics Șervețele umede de față și mâini/ 25 buc
  Șervețele umede de față și mâini pentru tine și bebelușul tău Curăță și împrospătează pielea Storksak Organics Hand and Face Wipes Aceste șervețele umede certificate organic de Cosmos sunt ideale pentru curățarea și împrospătarea pielii. Sunt produse în Anglia din bumbac 100% organic și alo..
  Fără TVA: 15,13LEI 18,00LEI