Pentru băița bio

Loțiuni bio, geluri de duș organice și săpunuri bio 

Momentul băiței poate fi unul foarte apreciat de copii. Folosește produse de îngrijire organice cu un plus de creativitate pentru copii.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Jack N’ Jill Șampon și loțiune de curățare Serenity 300 ml
  Șampon și loțiune de curățare bio Serenity Hidratează și hrănește pielea în timpul băiței Serenity Shampoo & Body Wash, Natural Bath Time 300 ml Produsele pentru băiță de la Jack N’ Jill întrunesc frumusețea naturală și viața Australiei într-o sticluță. Cu extracte și uleiuri organic..
  Fără TVA: 47,90LEI 57,00LEI
 • Ecozone Săpun lichid pentru copii 300 ml
  Data expirării: 22 aprilie 2019 Săpun lichid organic cu mușețel pentru spălatul mâinilor Curăță și dezinfectează de bacterii și germeni mânuțele copiilor. Ecozone Baby & Kids Hand Wash Spălarea mâinilor este o rutină binevenită atunci când vrei să scapi de bacterii și germeni care po..
  Fără TVA: 14,71LEI 17,50LEI25,00LEI
 • Ecozone Spumă pentru băița copiilor 300 ml
  Data expirării: 26 aprilie 2019 Spumă organică cu mușețel pentru băița copiilor Spuma de baie pentru copii este creată dintr-o formulă organică și sigură. Ecozone Baby & Kids Bubble Bath Nu toate bulele din spumă sunt și sănătoase – chiar dacă copiii se bucură de ele. Spuma pentru bă..
  Fără TVA: 22,69LEI 27,00LEI39,00LEI
 • Mumma Love Organics Șampon & loțiune de curățare cu gălbenele pentru bebeluși 200 ml
  Șampon și loțiune de curățare cu gălbenele pentru bebeluși sau copii Curăță cu delicatețe părul și corpul copilașului Mumma Love Hair & Body Wash with Calendula/ For baby Șamponul și loțiunea de curățare este ideală chiar și pentru pielea sensibilă sau predispusă la eczeme a bebelușului..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
 • Mumma Love Organics Spumă pentru băița dinainte de culcare cu lavandă pentru bebeluși 200 ml
  Băița bebelușului înainte de culcare cu lavandă relaxantă Curăță cu delicatețe și pregătește bebelușul pentru un somn liniștit Mumma Love Organics Bedtime Bubble Bath with Lavender/ For baby Spuma de baie este ideală chiar și pentru pielea sensibilă sau predispusă la eczeme a bebelușului. B..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
 • Beaming Baby Burete de baie organic pentru copii
  Burete de baie organic pentru copii și bebeluși Ideal pentru băița copiilor și bebelușilor Beaming Baby Baby sea sponge large natural Poate fi folosit și pentru pielea sensibilă. Buretele a fost crescut și cules din marea Insulelor Grecești. Buretele se extinde atunci când este ud. Po..
  Fără TVA: 36,13LEI 43,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Beaming Baby Șampon & gel de duș organic cu aloe vera 250 ml
  Șampon și gel de duș organic hipoalergenic pentru bebeluși sau copii mici Curăță cu delicatețe pielea și părul copilașului Beaming Baby Organic Shampoo & Body Wash catifelează și curăță pielea bebelușului ingredinete certificate organic conține 30% aloe vera, care vindecă iritațiile p..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
 • Förster's Burete natural Silk
  Burete natural moale și fin Asigură o curățare blândă Förster's Natural Products Silk Sea Sponge Buretele natural poate fi folosit, indiferent de tipul de piele, chiar și de persoanele cu pielea foarte sensibilă.  Ideal pentru:•  • curățarea blândă a tenului sau corpului  ..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Madara Baby Gel de duș delicat cu ovăz și mușețel 200 ml
  Gel de duș calmant și delicat pentru pielea bebelușilor și copiilor Curăță suav și protejează cu gingășie pielea bebelușilor și copiilor Madara Baby Oat & Camomile Gentle Wash Curăță și protejează pielea delicată încă din primele zile de viață.  Cantitate: 200 ml Conține mușe..
  Fără TVA: 43,70LEI 52,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Madara Baby Șampon organic din ovăz și flori de tei 200 ml
  Șampon organic din ovăz și flori de tei pentru părul moale al bebelușilor Curăță delicat părul bebelușilor fără să irite ochii și scalpul Madara Baby Oat & Linden Shampoo Șamponul delicat cu flori de tei și ovaz nu irită ochii sau scalpul. Fulgii de ovăz au proprietăți antialergenice și..
  Fără TVA: 43,70LEI 52,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Mumma Love Organics Șampon & balsam de păr cu gălbenele fără parfum pentru copii 200 ml
  Șampon și loțiune cu gălbenele fără parfum pentru bebeluși și copii Curăță cu delicatețe părul copilașului Mumma Love Organics Shampoo & Conditioner with Calendula/ Just for Kids Șamponul & balsamul de păr cu gălbenele este ideal chiar și pentru pielea sensibilă sau predispusă la ec..
  Fără TVA: 25,21LEI 30,00LEI
 • Mumma Love Organics Săpun pentru băița distractivă cu aloe vera pentru copii 200 ml
  Băița distractivă a copilului cu aloe vera Curăță cu delicatețe și distrează copilașul într-o baie de spumă Mumma Love Organics Fun Soap with Aloe Vera/ Just for Kids Spuma de baie este ideală chiar și pentru pielea sensibilă sau predispusă la eczeme a copilului. Blândă și delicată cu piele..
  Fără TVA: 25,21LEI 30,00LEI
 • Mumma Love Organics Spumă pentru băița dinainte de culcare cu lavandă pentru copii 200 ml
  Băița copilului înainte de culcare cu lavandă relaxantă Curăță cu delicatețe și pregătește copilul pentru un somn liniștit Mumma Love Organics Bedtime Bubble Bath with Lavender/ Just for Kids Spuma de baie este ideală chiar și pentru pielea sensibilă sau predispusă la eczeme a copilului. Bl..
  Fără TVA: 25,21LEI 30,00LEI
 • Petit & Jolie Șampon & gel de duș organic 50 ml
  Șampon și gel de duș organic pentru bebeluși și copii Curăță și hrănește pielea și părul bebelușului într-un mod cât se poate de natural Petit & Jolie Baby Hair & Body Shampoo Formula unică a produsului asigură o curățare delicată, c..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Petit & Jolie Ulei de curățare organic pentru bebeluși & copii cu pielea sensibilă 200 ml
  Ulei organic de îngrijire pentru bebeluși și copii cu pielea sensibilă Curăță delicat pielea în timpul băiței Petit & Jolie Baby Bath Oil Uleiul de curățare acționează în timpul băiței. Emulsia are un efect de îngrijire, iar pielea bebelușului devine fină și suplă. Uleiul este ideal chi..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI