Pentru băița bio

Loțiuni bio, geluri de duș organice și săpunuri bio 

Momentul băiței poate fi unul foarte apreciat de copii. Folosește produse de îngrijire organice cu un plus de creativitate pentru copii.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Jack N’ Jill Șampon și loțiune de curățare Serenity 300 ml
  Șampon și loțiune de curățare bio Serenity Hidratează și hrănește pielea în timpul băiței Serenity Shampoo & Body Wash, Natural Bath Time 300 ml Produsele pentru băiță de la Jack N’ Jill întrunesc frumusețea naturală și viața Australiei într-o sticluță. Cu extracte și uleiuri organic..
  Fără TVA: 47,90LEI 57,00LEI
 • Jack N’ Jill Șampon și loțiune de curățare Simplicity 300 ml
  Șampon și loțiune de curățare hidratantă bio Simplicity Hidratează și hrănește pielea în timpul băiței Jack N’ Jill Simplicity Shampoo & Body Wash, Natural Bath Time Produsele pentru băiță de la Jack N’ Jill întrunesc frumusețea naturală și viața Australiei într-o sticluță. Cu extrac..
  Fără TVA: 47,90LEI 57,00LEI
 • Jack N’ Jill Șampon și loțiune de curățare Sweetness 300 ml
  Șampon și loțiune de curățare bio Sweetness Hidratează și hrănește pielea în timpul băiței Sweetness Shampoo & Body Wash, Natural Bath Time 300 ml Produsele pentru băiță de la Jack N’ Jill întrunesc frumusețea naturală și viața Australiei într-o sticluță.  Cu extracte și uleiuri..
  Fără TVA: 47,90LEI 57,00LEI
 • Beaming Baby Burete de baie organic pentru copii
  Burete de baie organic pentru copii și bebeluși Ideal pentru băița copiilor și bebelușilor Beaming Baby Baby sea sponge large natural Poate fi folosit și pentru pielea sensibilă. Buretele a fost crescut și cules din marea Insulelor Grecești. Buretele se extinde atunci când este ud. Po..
  Fără TVA: 36,13LEI 43,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Madara Baby Gel de duș delicat cu ovăz și mușețel 200 ml
  Gel de duș calmant și delicat pentru pielea bebelușilor și copiilor Curăță suav și protejează cu gingășie pielea bebelușilor și copiilor Madara Baby Oat & Camomile Gentle Wash Curăță și protejează pielea delicată încă din primele zile de viață.  Cantitate: 200 ml Conține mușe..
  Fără TVA: 43,70LEI 52,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Madara Baby Șampon organic din ovăz și flori de tei 200 ml
  Șampon organic din ovăz și flori de tei pentru părul moale al bebelușilor Curăță delicat părul bebelușilor fără să irite ochii și scalpul Madara Baby Oat & Linden Shampoo Șamponul delicat cu flori de tei și ovaz nu irită ochii sau scalpul. Fulgii de ovăz au proprietăți antialergenice și..
  Fără TVA: 43,70LEI 52,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Petit & Jolie Șampon & gel de duș organic 200 ml
  Șampon și gel de duș organic pentru bebeluși și copii Curăță și hrănește pielea și părul bebelușului într-un mod cât se poate de natural Petit & Jolie Baby Hair & Body Shampoo Formula unică a produsului asigură o curățare delicată, care previne deshidratarea pielii.  Cantita..
  Fără TVA: 37,82LEI 45,00LEI
 • Petit & Jolie Șampon & gel de duș organic 50 ml
  Șampon și gel de duș organic pentru bebeluși și copii Curăță și hrănește pielea și părul bebelușului într-un mod cât se poate de natural Petit & Jolie Baby Hair & Body Shampoo Formula unică a produsului asigură o curățare delicată, c..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Petit & Jolie Ulei de curățare organic pentru bebeluși & copii cu pielea sensibilă 200 ml
  Ulei organic de îngrijire pentru bebeluși și copii cu pielea sensibilă Curăță delicat pielea în timpul băiței Petit & Jolie Baby Bath Oil Uleiul de curățare acționează în timpul băiței. Emulsia are un efect de îngrijire, iar pielea bebelușului devine fină și suplă. Uleiul este ideal chi..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Storksak Organics Loțiune de curățare & șampon pentru bebeluși 200 ml
  Loțiune de curățare & șampon pentru bebeluși Curăță cu delicatețe corpul și părul bebelușilor Storksak Organics Baby Wash & Shampoo Loțiunea de curățare și șamponul pentru bebeluși conține aloe vera hidratantă și extracte din nucă de cocos, care curăță cu blândețe. Are un miros natu..
  Fără TVA: 37,82LEI 45,00LEI
 • Weleda Baby Cremă cu gălbenele pentru băița bebelușului 200 ml
  Cremă organică cu gălbenele pentru băița bebelușului Curăță delicat și catifelează pielea bebelușului Weleda Baby Calendula Bath Masați pielea bebelușului cât se poate de fin în timpul băiței. Gălbenele, în amestec cu uleiul de migdale dulci și uleiul de susan organic, previn uscarea ș..
  Fără TVA: 54,62LEI 65,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Weleda Baby Șampon și loțiune de curățare cu gălbenele 200 ml
  Șampon și cremă de curățare organică cu gălbenele 2 în 1 pentru pielea delicată a bebelușului Curăță pielea capului și corpului bebelușului, prevenind deshidratarea Weleda Baby Shampoo & Body Wash Gălbenelele curăță delicat pielea și părul bebelușului. Conceput după o formulă cu ingredi..
  Fără TVA: 37,82LEI 45,00LEI47,00LEI
  Bazat pe 13 recenzii.
 • Weleda Baby Săpun vegetal cu extract de gălbenele 100 g
  Weleda Baby Săpun vegetal cu extract de gălbenele 100 g Săpun organic cu extract de gălbenele pentru îngrijirea pielii bebelușilor Weleda Baby Calendula Soap Cantitate: 100 g Calendula Soap este cel mai gentil săpun care a fost creat pentru pielea sensibilă a bebeluşilor. Săpunul cu ext..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Weleda Kids 2 în 1 Gel de duș & șampon de lime pentru copii 150 ml
  2 în 1 Gel de duș și șampon organic pentru spălarea corpului și părului copiilor Curăță delicat corpul și părul copiilor. Este blând cu ochii. Weleda Kids 2 in 1 Shower & Shampoo Lime Gelul de duș și șamponul de păr pentru copii de la Weleda are bază vegetală, care nu usucă pielea. Conț..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
 • Weleda Kids 2 în 1 Gel de duș & șampon de portocale pentru copii 150 ml
  2 în 1 Gel de duș și șampon organic pentru spălarea corpului și părului copiilor Curăță delicat corpul și părul copiilor. Este blând cu ochii. Weleda Kids 2 in 1 Shower & Shampoo Lime Gelul de duș și șamponul de păr pentru copii de la Weleda are bază vegetală, care nu usucă pielea. Conț..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.