Creme, loțiuni & uleiuri bio

Creme, loțiuni & uleiuri organice de față și corp pentru bebeluși și copii

Ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată de produse bio și organice de cosmetice pentru îngrijirea corporală a bebelușilor și copiilor.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Jack N' Jill Cremă de corp Serenity 300 ml
  Cremă de corp hidratantă bio Serenity Hidratează pielea copiilor după băiță Jack N’ Jill Serenity Moisturiser, Natural Bath Time Produsele pentru băiță de la Jack N’ Jill întrunesc frumusețea naturală și viața Australiei într-o sticluță. Cu extracte și uleiuri organice de plante, produse..
  Fără TVA: 56,30LEI 67,00LEI
 • Jack N' Jill Cremă de corp Simplicity 300 ml
  Cremă de corp hidratantă bio Simplicity Hidratează și hrănește pielea după băiță sau duș Jack N’ Jill Simplicity Moisturiser, Natural Bath Time Produsele pentru băiță de la Jack N’ Jill întrunesc frumusețea naturală și viața Australiei într-o sticluță. Cu extracte și uleiuri organice de ..
  Fără TVA: 56,30LEI 67,00LEI
 • Jack N' Jill Cremă de corp Sweetness 300 ml
  Cremă de corp hidratantă bio Sweetness Hidratează pielea copiilor după băiță Jack N’ Jill Sweetness Moisturiser, Natural Bath Time Produsele pentru băiță de la Jack N’ Jill întrunesc frumusețea naturală și viața Australiei într-o sticluță. Cu extracte și uleiuri organice de plante, produse..
  Fără TVA: 56,30LEI 67,00LEI
 • Weleda Baby Derma Cremă cu nalbă albă pentru zona scutecului 50 ml
  Cremă organică pentru zona scutecului cu nalbă albă pentru pielea hipersensibilă Îngrijește pielea din zona scutecului încă din prima zi de viață Weleda Baby Derma White Mallow Nappy Change Cream Crema cu nalbă pentru zona scutecului nu are parfum. Protejează pielea de iritații.  Pr..
  Fără TVA: 40,34LEI 48,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Weleda Baby Derma Cremă facială cu nalbă albă 50 ml
  Cremă organică de față cu nalbă albă pentru pielea hipersensibilă Calmează și reconfortează pielea hipersensibilă, uscată sau afectată de neurodermatită Weleda Baby Derma White Mallow Face Cream Crema este naturală, delicată și nu are parfum. Conține nalbă albă, panseluțe, migdale dulci, ce..
  Fără TVA: 52,94LEI 63,00LEI
 • Weleda Baby Derma Loțiune de corp cu nalbă albă 200 ml
  Loțiune de corp organică cu nalbă albă pentru pielea hipersensibilă Îngrijește delicat pielea uscată și sensibilă a bebelușului Weleda Baby Derma White Mallow Body Lotion Loțiunea este ideală pentru bebelușii cu pielea sensibilă sau afectată de neurodermatită. Calmează și protejează pielea...
  Fără TVA: 83,19LEI 99,00LEI
 • Weleda Baby Set cadou pentru copii & mămici
  Îngrijire delicată pentru copii și mămici – un cadou deosebit Curăță, hidratează pielea copiilor și mămicilor Weleda Baby and Mother Gift Set Conținutul setului: 1. Weleda Baby Șampon și loțiune de curățare cu gălbenele Cantitate: 200 ml Gălbenelele curăță delicat pielea și părul b..
  Fără TVA: 108,40LEI 129,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Madara Baby Loțiune hidratantă cu mur pitic & ovăz 100 ml
  Loțiune de corp organică cu mur pitic și lapte de ovăz pentru copii Hidratează și catifelează pielea copilului Madara Cloudberry & Oat Hydrating Lotion Moale, delicată și ușor de utilizat, loțiunea oferă hidratare intensă pentru pielea suavă a copilașului. Laptele de ovăz hrănește în pr..
  Fără TVA: 45,38LEI 54,00LEI
 • Madara Baby Ulei cremos de cacao și prune 85 ml
  Ulei de corp pentru îngrijirea corporală zilnică a bebelușilor și copiilor Calmează și hrănește pielea bebelușilor și copiilor Madara Baby Cocoa & Plum Creamy Oil Uleiul delicat și cremos cu prune și cacao îngrijește pielea corpului.  Cantitate: 85 ml Uleiul de prune protejea..
  Fără TVA: 43,70LEI 52,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Petit & Jolie Cremă de scutec organică 50 ml
  Cremă organică pentru zona scutecului Hrănește și protejează pielea delicată a bebelușului Petit & Jolie Baby Diaper Cream Crema de scutec organică hrănește în profunzime pielea bebelușui. Având un conținut de ceară de albine, ajută la formarea unui strat protector împotriva umezelii. A..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
 • Petit & Jolie Cremă de scutec organică 75 ml
  Cremă organică pentru zona scutecului Hrănește și protejează pielea delicată a bebelușului Petit & Jolie Baby Diaper Cream Crema de scutec organică hrănește în profunzime pielea bebelușui. Având un conținut de ceară de albine, ajută la formarea unui strat protector împotriva umezelii. A..
  Fără TVA: 37,82LEI 45,00LEI
 • Petit & Jolie Loțiune de corp organică 150 ml
  Loțiune de corp organică pentru bebeluși & copii cu piele sensibilă Hidratează și hrănește în profunzime pielea bebelușilor și copiilor Petit & Jolie Baby Body Lotion Loțiunea de corp este hrănitoare și hidratantă în special pentru micuții cu piele sensibilă sau delicată. Uleiul de ..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Petit & Jolie Loțiune de corp organică 50 ml
  Loțiune de corp organică pentru bebeluși & copii cu piele sensibilă Hidratează și hrănește în profunzime pielea bebelușilor și copiilor Petit & Jolie Baby Body Lotion Loțiunea de corp este hrănitoare și hidratantă în specia..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Petit & Jolie Ulei de masaj organic pentru bebeluși & copii cu pielea sensibilă 100 ml
  Ulei de masaj organic pentru bebeluși & copii cu pielea sensibilă Îngrijește și protejează pielea delicată a bebelușului Petit & Jolie Baby Massage Oil Uleiul de masaj protejează pielea delicată. Masajul poate fi extrem de relaxant pentru bebeluș și o experiență unică pentru mămică...
  Fără TVA: 37,82LEI 45,00LEI
 • Storksak Organics Balsam de față & corp pentru bebeluși 60 ml
  Balsam de față și corp pentru pielea sensibilă a bebelușilor Hidratează și calmează chiar și cel mai sensibil tip de piele Storksak Organics Baby Balm Acest balsam dens este îmbogățit cu ceară de albine naturală, uleiuri din semințe de floarea-soarelui și cocos, ingrediente care calmează și..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI