Madara Baby

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Madara Baby Gel de duș delicat cu ovăz și mușețel 200 ml
  Gel de duș calmant și delicat pentru pielea bebelușilor și copiilor Curăță suav și protejează cu gingășie pielea bebelușilor și copiilor Madara Baby Oat & Camomile Gentle Wash Curăță și protejează pielea delicată încă din primele zile de viață.  Cantitate: 200 ml Conține mușe..
  Fără TVA: 43,70LEI 52,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Madara Baby Loțiune hidratantă cu mur pitic & ovăz 100 ml
  Loțiune de corp organică cu mur pitic și lapte de ovăz pentru copii Hidratează și catifelează pielea copilului Madara Cloudberry & Oat Hydrating Lotion Moale, delicată și ușor de utilizat, loțiunea oferă hidratare intensă pentru pielea suavă a copilașului. Laptele de ovăz hrănește în pr..
  Fără TVA: 45,38LEI 54,00LEI
 • Madara Baby Șampon organic din ovăz și flori de tei 200 ml
  Șampon organic din ovăz și flori de tei pentru părul moale al bebelușilor Curăță delicat părul bebelușilor fără să irite ochii și scalpul Madara Baby Oat & Linden Shampoo Șamponul delicat cu flori de tei și ovaz nu irită ochii sau scalpul. Fulgii de ovăz au proprietăți antialergenice și..
  Fără TVA: 43,70LEI 52,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Madara Baby Ulei cremos de cacao și prune 85 ml
  Ulei de corp pentru îngrijirea corporală zilnică a bebelușilor și copiilor Calmează și hrănește pielea bebelușilor și copiilor Madara Baby Cocoa & Plum Creamy Oil Uleiul delicat și cremos cu prune și cacao îngrijește pielea corpului.  Cantitate: 85 ml Uleiul de prune protejea..
  Fără TVA: 43,70LEI 52,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.