Lichidări de stoc

Naturalskin oferă alimente bio și cosmetice organice la preț redus.

Produsele din această categorie pot prezenta defecte de ambalaj, pot avea un termen de expirare mai mic sau se găsesc într-un număr limitat de bucăți. Din aceste motive, produsele sunt comercializate la un preț mai mic. Fiecare produs din categoria "Lichidări de stoc" este prezentat ca atare, iar problemele de ambalaj, data expirării sau altele sunt enunțate în descriere.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Weleda Pastă de dinți cu ratanhia 75 ml
  Data expirarii: 30 septembrie 2018 Pastă de dinți cu extracte de ratanhia organică pentru îngrijirea orală zilnică - fortifierea naturală a gingiilor Previne în mod natural apariția cariilor și protejează smalțul dinților Weleda Ratanhia Toothpaste Cantitate: 75 ml Conț..
  Fără TVA: 10,92LEI 13,00LEI26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Storksak Organics Șervețele umede pentru bebeluși/ 64 buc
  Data expirării: 30 septembrie 2018 Șervețele umede pentru bebeluși Curăță și protejează pielea bebelușilor Storksak Organics Baby Wipes Create din cele mai fine ingrediente de origine naturală și organică, șervețele poartă grija bebelușilor și a planetei. Conțin vâscoză biodegradabilă și..
  Fără TVA: 8,40LEI 10,00LEI19,00LEI
 • Natracare Absorbante de maternitate din bumbac organic/ 10 buc (Lichidare de stoc)
  Cutia de prezentare s-a desfăcut în urma transportului. Conținutul complet intact. Absorbante de maternitate (lehuzie) din bumbac organic Extra lungi și confortabile, tampoanele îți vor oferi protecția necesară de pierderea naturală de sânge de după naștere Natracare Maternitity pads •&n..
  Fără TVA: 7,98LEI 9,50LEI19,00LEI
 • Weleda Șampon antimătreață cu grâu 190 ml (Lichidare de stoc)
  Data expirării: 30 septembrie 2018 Șampon organic cu germeni de grâu pentru combaterea mătreții și protejearea scalpului Șamponul antimătreață menține sănătatea scalpului și stimulează regenerarea părului. Weleda Wheat Balancing Shampoo Cantitate: 190 ml Șamponul antimătreață susține ..
  Fără TVA: 23,95LEI 28,50LEI57,00LEI