Ecozone

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Balsam de rufe Ecozone Happiness 1 L
  Balsam eco de rufe (fără grăsime animală) cu miros fructat - piersică, ananas, măr și cocos, cu nuanțe de chihlimbar, patchouli și vanilie Catifelează hainele și le parfumează ușor. Ecozone Happiness Fabric Conditioner Fallow Free Balsamul de rufe Ecozone nu conține seu. Seul este un ingred..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Balsam de rufe Ecozone Innocence 1 L
  Balsam eco de rufe (fără grăsime animală) cu miros floral - trandafiri, crini și violete Catifelează hainele și le parfumează ușor. Ecozone Innocence Fabric Conditioner Fallow Free Balsamul de rufe Ecozone nu conține seu. Seul este un ingredient comun extr..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Balsam de rufe Ecozone Purity 1 L
  Balsam eco de rufe (fără grăsime animală) cu miros floral foarte fin Catifelează hainele și le parfumează ușor. Ideal pentru hainele bebelușilor. Ecozone Purity Fabric Conditioner Fallow Free Balsamul de rufe Ecozone nu conține seu. Seul este un ingredient comun extras din grăsime animală ș..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
 • Balsam de rufe Ecozone Radiance 1 L
  Balsam eco de rufe (fără grăsime animală) cu miros de violete, vanilie, lavandă și mușețel Catifelează hainele și le parfumează ușor. Ecozone Radiance Fabric Conditioner Tallow Free Balsamul de rufe Ecozone nu conține seu. Seul este un ingredient comun extras din grăsime animală și este fol..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Detergent de rufe lichid Ecozone 1 L
  Detergent de rufe eco concentrat lichid Curăță cu eficiență și îndepărtează petele dificile de pe haine Ecozone Concentrated Laundry Liquid Detergentul lichid pentru rufe de la Ecozone durează până la 25 de spălări și oferă rezultate remarcabile de fiecare dată.  Cantitate: 1 l..
  Fără TVA: 36,97LEI 44,00LEI
 • Detergent de rufe lichid Ecozone 2 L
  Detergent de rufe eco concentrat lichid Curăță cu eficiență și îndepărtează petele dificile de pe haine Ecozone Concentrated Laundry Liquid Detergentul lichid pentru rufe de la Ecozone durează până la 50 de spălări și oferă rezultate remarcabile de fiecare dată.  Cantitate: 2 litri ..
  Fără TVA: 69,75LEI 83,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Detergent de rufe lichid Ecozone Delicate 750 ml
  Detergent lichid eco pentru haine delicate din mătase & lână Produsul este ideal pentru persoanele cu cea mai sensibilă piele sau pentru bebeluși. Ecozone Delicate Laundry Liquid for silks & wools Detergentul lichid Ecozone este nonbio, nontoxic și este aprobat pentru persoanele cu ..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Detergent de vase lichid cu castravete răcoritor & măr Ecozone 500 ml
  Detergent eco lichid de spălat vase Curăță eficient și îndepărtează grăsimea de pe vase. Ecozone Washing Up Liquid Cool Cucumber & Apple Detergentul de vase lichid Ecozone are o formulă puternică, îndepărând orice urmă de grăsime. Cantitate: 500 ml Formula este concentrată. Prin u..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Detergent de vase lichid cu floare de portocal & cocos Ecozone 500 ml
  Detergent eco lichid de spălat vase Curăță eficient și îndepărtează grăsimea de pe vase. Ecozone Washing Up Liquid Orange Blossom & Coconut Detergentul de vase lichid Ecozone are o formulă puternică, îndepărând orice urmă de grăsime. Cantitate: 500 ml Formula este concentrată. Pri..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Detergent de vase lichid Ecozone Sensitive 500 ml
  Detergent eco lichid de spălat vase pentru cei cu pielea sensibilă Curăță eficient și îndepărtează grăsimea de pe vase. Ecozone Washing Up Liquid Sensitive Detergentul de vase lichid Ecozone are o formulă puternică, îndepărând orice urmă de grăsi..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Detergent de vase tablete Ecozone | 25 buc
  Tablete eco pentru spălarea vaselor în mașina de spălat Curăță cu eficiență vasele și îndepărtează orice urmă de grăsime Ecozone Classic Dishwasher Tablets Cantitate: 25 de tablete Mod de utilizare: Curăță vasele de resturile de mâncare înainte de a le pune în mașina de spălat. Pu..
  Fără TVA: 26,89LEI 32,00LEI
 • Detergent de vase tablete Ecozone | 72 buc
  Tablete eco pentru spălarea vaselor în mașina de spălat Curăță cu eficiență vasele și îndepărtează orice urmă de grăsime Ecozone Classic Dishwasher Tablets Cantitate: 72 de tablete Mod de utilizare: Curăță vasele&nbs..
  Fără TVA: 63,87LEI 76,00LEI
 • Gel de curățat 3-în-1 pentru toaletă Ecozone 750 ml
  Soluție eco pentru curățarea vasului de toaletă Curăță petele și îndepărtează calcarul foarte ușor Ecozone Ocen Breeze Toilet Cleaner Gel Gelul de curățare pentru wc de la Ecozone conține extracte de plante care îndepărtează cu ușurință orice pată. Formula puternică este sigură chiar și pen..
  Fără TVA: 11,76LEI 14,00LEI
 • Odorizant solid pentru rezervorul toaletei Ecozone Forever Flush 95 g
  Odorizant eco pentru rezervorul de toaletă Durează până la 2000 de jeturi de apă Ecozone Forever flush toilet block up to 2000 flushes Previne apariția petelor și a calcarului. Apa de culoare albastră indică faptul că vasul de toaletă este curat și igienizat. • non-toxic • biodegradabil..
  Fără TVA: 36,13LEI 43,00LEI
 • Șampon eco pentru covoare 3-în-1 Ecozone Fresh Cotton 1 L
  Șampon pentru covoare cu efect de curățare foarte puternic Formulă puternică cu acțiune 3-în-1 pentru îndepărtarea petelor și urmelor de pe covor Ecozone Fresh Cotton Carpet Shampoo Adecvat pentru spălarea manuală sau în mașină a covorului, șamponul conține ingrediente care acționează efici..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI