Ecozone

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Ecozone Loțiune de corp pentru bebeluși & copii 200 ml
  Data expirării: 26 aprilie 2019 Loțiune de corp organică cu mușețel pentru bebeluși & copii Hidratează în profunzime pielea bebelușilor și copiilor. Ecozone Baby & Kids Body Lotion Pielea are nevoie de protecție, indiferent de vârsta pe care o avem. Amestecul de migdale dulci, ma..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI49,00LEI
 • Ecozone Săpun lichid pentru copii 300 ml
  Data expirării: 22 aprilie 2019 Săpun lichid organic cu mușețel pentru spălatul mâinilor Curăță și dezinfectează de bacterii și germeni mânuțele copiilor. Ecozone Baby & Kids Hand Wash Spălarea mâinilor este o rutină binevenită atunci când vrei să scapi de bacterii și germeni care po..
  Fără TVA: 16,81LEI 20,00LEI25,00LEI
 • Ecozone Șervețele umede pentru bebeluși/ 55 buc
  Șervețele umede organice fără miros pentru bebeluși Curăță cu delicatețe petele de mâncare de pe față și mânuțe, precum și din zona scutecului. Ecozone Baby & Kids Baby Wipes Urme de mâncare, degețele lipicioase, scutecele jucăușe... Îți sună familiar? Șervețele umede fără miros, î..
  Fără TVA: 9,24LEI 11,00LEI14,00LEI
 • Ecozone Spumă pentru băița copiilor 300 ml
  Data expirării: 26 aprilie 2019 Spumă organică cu mușețel pentru băița copiilor Spuma de baie pentru copii este creată dintr-o formulă organică și sigură. Ecozone Baby & Kids Bubble Bath Nu toate bulele din spumă sunt și sănătoase – chiar dacă copiii se bucură de ele. Spuma pentru bă..
  Fără TVA: 26,05LEI 31,00LEI39,00LEI
 • Ecozone Balsam de rufe Happiness 1 L
  Balsam eco de rufe (fără grăsime animală) cu miros floral Catifelează hainele și le parfumează ușor. Ecozone Happiness Fabric Conditioner Fallow Free Balsamul de rufe Ecozone nu conține seu. Seul este un ingredient comun extras din grăsime animală și este folosit la majoritatea limpezitoare..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
 • Ecozone Balsam de rufe Innocence 1 L
  Balsam eco de rufe (fără grăsime animală) cu miros floral Catifelează hainele și le parfumează ușor. Ecozone Innocence Fabric Conditioner Fallow Free Balsamul de rufe Ecozone nu conține seu. Seul este un ingredient comun extras din grăsime animală și este ..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Ecozone Balsam pentru prosoape 1 L
  Balsam eco pentru prosoape Redă catifelarea naturală a prosoapelor Ecozone Towel Softner Wild Cotton Balsamul pentru prosoape lasă prosoapele luxuriant de moi și confortabile, fără a le fura din puterea naturală de absorbție a apei.  Cantitate: 1 litru/ 17 spălări Balsamul conven..
  Fără TVA: 31,93LEI 38,00LEI
 • Ecozone Detergent de rufe lichid 1 L
  Detergent de rufe eco concentrat lichid Curăță cu eficiență și îndepărtează petele dificile de pe haine Ecozone Concentrated Laundry Liquid Detergentul lichid pentru rufe de la Ecozone durează până la 25 de spălări și oferă rezultate remarcabile de fiecare dată.  Cantitate: 1 l..
  Fără TVA: 36,97LEI 44,00LEI
 • Ecozone Detergent de rufe lichid 2 L
  Detergent de rufe eco concentrat lichid Curăță cu eficiență și îndepărtează petele dificile de pe haine Ecozone Concentrated Laundry Liquid Detergentul lichid pentru rufe de la Ecozone durează până la 50 de spălări și oferă rezultate remarcabile de fiecare dată.  Cantitate: 2 litri ..
  Fără TVA: 69,75LEI 83,00LEI
 • Ecozone Detergent de rufe lichid Delicate 750 ml
  Detergent lichid eco pentru haine delicate din mătase & lână Produsul este ideal pentru persoanele cu cea mai sensibilă piele sau pentru bebeluși. Ecozone Delicate Laundry Liquid for silks & wools Detergentul lichid Ecozone este nonbio, nontoxic și este aprobat pentru persoanele cu ..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Ecozone Detergent de vase lichid Lime 500 ml
  Detergent eco lichid de spălat vase Curăță eficient și îndepărtează grăsimea de pe vase. Ecozone Washing Up Liquid Lime Detergentul de vase lichid Ecozone are o formulă puternică, îndepărând orice urmă de grăsime. Cantitate: 500 ml Formula este concentrată. Prin urmare, te vei bucura ..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Ecozone Detergent de vase lichid Sensitive 500 ml
  Detergent eco lichid de spălat vase pentru cei cu pielea sensibilă Curăță eficient și îndepărtează grăsimea de pe vase. Ecozone Washing Up Liquid Sensitive Detergentul de vase lichid Ecozone are o formulă puternică, îndepărând orice urmă de grăsi..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Ecozone Detergent de vase tablete/ 25 buc
  Tablete eco pentru spălarea vaselor în mașina de spălat Curăță cu eficiență vasele și îndepărtează orice urmă de grăsime Ecozone Classic Dishwasher Tablets Cantitate: 25 de tablete Mod de utilizare: Curăță vasele de resturile de mâncare înainte de a le pune în mașina de spălat. Pune o..
  Fără TVA: 26,89LEI 32,00LEI
 • Ecozone Detergent de vase tablete/ 72 buc
  Tablete eco pentru spălarea vaselor în mașina de spălat Curăță cu eficiență vasele și îndepărtează orice urmă de grăsime Ecozone Classic Dishwasher Tablets Cantitate: 72 de tablete Mod de utilizare: Curăță vasele de..
  Fără TVA: 63,87LEI 76,00LEI
 • Ecozone Gel de curățat 3-în-1 pentru toaletă 750 ml
  Soluție eco pentru curățarea vasului de toaletă Curăță petele și îndepărtează calcarul foarte ușor Ecozone Ocen Breeze Toilet Cleaner Gel Gelul de curățare pentru wc de la Ecozone conține extracte de plante care îndepărtează cu ușurință orice pată. Formula puternică este sigură chiar și pen..
  Fără TVA: 10,92LEI 13,00LEI