Dr. Bronner's

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Spray de mâini igienizant organic cu lavandă Dr. Bronner's 60 ml | Sanitizer
  Spray de mâini igienizant organic Omoară germenii și hidratează pielea Dr. Bronner’s Lavender Organic Hand Sanitizer Conține alcool etilic organic, apă, ulei de lavandă organică și glicerină organică. Atât! Nu conține niciun fel de chimicale pe care le găsești de obicei în sanitizerele conv..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI
  Bazat pe 4 opinii.
 • Săpun organic cu citrice Dr. Bronner's 140 g
  Săpun solid organic cu aromă de citrice Curăță cu delicatețe pielea feței și corpului și părul Dr. Bronner’s All-One Hemp Citrus Pure-Castile Bar Soap Spuma delicată nu usucă pielea feței, corpului sau părul: Săpunurile Dr. Bronner produc o spumă bogată, dar care nu usucă pielea. Toate sunt..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI
 • Săpun organic cu lavandă Dr. Bronner's 140 g
  Săpun solid organic cu aromă de lavandă Curăță cu delicatețe pielea feței și corpului și părul Dr. Bronner’s All-One Hemp Lavender Pure-Castile Bar Soap Spuma delicată nu usucă pielea feței, corpului sau părul: Săpunurile Dr. Bronner produc o spumă bogată, dar care nu usucă pielea. Toate su..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI
 • Săpun organic fără aromă pentru bebeluși Dr. Bronner's 140 g
  Săpun solid organic pentru bebeluși Curăță cu delicatețe pielea feței și corpului și părul bebelușului Dr. Bronner’s All-One Hemp Baby Unscented Pure-Castile Bar Soap Spuma delicată nu usucă pielea feței, corpului sau părul: Săpunurile Dr. Bronner produc o spumă bogată, dar care nu usucă pi..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI
 • Balsam de buze organic cu lămâie & lime Dr. Bronner's 4 g
  Balsam de buze organic cu aromă răcoritoare de lămâie și lime Ceara de albine și uleiurile organice hidratează și protejează pielea buzelor Dr. Bronner’s Lemon Lime Organic Lipbalm Balsamul de buze organic este creat din ceară de albine și având o barieră protectoare fără conținut de ingred..
  Fără TVA: 18,49LEI 22,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Balsam de buze organic cu mentă Dr. Bronner's 4 g
  Balsam de buze organic cu aromă de mentă Ceara de albine și uleiurile organice hidratează și protejează pielea buzelor Dr. Bronner’s Peppermint Organic Lipbalm Balsamul de buze răcoritor cu mentă organică este creat din ceară de albine, creând o barieră protectoare fără conținut de ingredie..
  Fără TVA: 18,49LEI 22,00LEI
  Bazat pe 4 opinii.
 • Balsam de buze organic fără aromă Dr. Bronner's 4 g
  Balsam de buze organic fără aromă Ceara de albine și uleiurile organice hidratează și protejează pielea buzelor Dr. Bronner’s Naked Organic Lipbalm Balsamul de buze organic este creat din ceară de albine și având o barieră protectoare fără conținut de ingrediente sintetice. Conține jojoba,..
  Fără TVA: 18,49LEI 22,00LEI
 • Pastă de dinți organică fără fluor cu aromă de mentă Dr. Bronner's 140 g
  Pastă de dinți organică fără fluor pentru albirea dinților Împrospătează respirația, albește dinții și reduce plaga dentară Dr. Bronner's Peppermint All-One Toothpaste Pasta de dinți de la Dr. Bronner conține 70% ingrediente de origine organică. Formula nu conține agenți de spumare sintetic..
  Fără TVA: 39,50LEI 47,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Pastă de dinți organică fără fluor cu aromă de scorțișoară Dr. Bronner's 140 g
  Pastă de dinți organică fără fluor pentru albirea dinților Împrospătează respirația, albește dinții și reduce plaga dentară Dr. Bronner's Cinnamon All-One Toothpaste Pasta de dinți de la Dr. Bronner conține 70% ingrediente de origine organică. Formula nu conține agenți de spumare sintetici,..
  Fără TVA: 39,50LEI 47,00LEI