Despre noi

NaturalSkin este un proiect care a luat naștere în 2010, din simpatie pentru tot ce înseamnă organic, bio, eco, natural. 

Ideea din spatele acestui proiect derivă din dorința de a oferi o alternativă la convenționalele cosmetice și alimente. Alegând Naturalskin, ai siguranța produselor certificate și eficiente, care pun în valoare atât frumusețea naturală, cât și sănătatea.
Spre deosebire de cosmeticele bio, cosmeticele sintetice folosesc ingrediente artificiale, care pot avea pe termen lung, efecte adverse asupra organismului. Prin urmare, folosirea zilnică a cosmeticelor sintetice poate dăuna sistemului imunitar, amenințând sănătatea ta și a copiilor tăi. 

NaturalSkin crede în eficacitatea și siguranța produselor naturale, folosind doar resurse care protejează mediul înconjurător și sănătatea personală a fiecăruia.

Luăm în serios responsabilitatea socială, având dorința să oferim clienților nostri cele mai bune produse și cele mai bune servicii. 

NaturalSkin este DISTRIBUITOR în România a brand-urilor: OrganicupGood Clean Love, Salt of the Earth, Beauty Garden și Veg-Up. Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la adresa de email contact[@]naturalskin.ro (fără paranteze pătrate).


NaturalSkin comercializează mărci de produse recunoscute și premiate la nivel internațional. Iată-le mai jos în ordine alfabetică:

Cosmetologul Annemarie Lindner a înființat compania de cosmetice Borlind împreună cu Hermann Borner în 1 ianuarie 1959. În 1965 devenea prima companie care oferea o linie completă de produse cosmetice naturale.    
În 20 septembrie 2005, cu 2 zile înainte să împlinească 85 de ani, Annemarie Lindner primește premiul "Natural Legacy Award", oscarul industriei americane de produse naturale, pentru întreaga sa carieră dedicată dezvoltării aceste ramuri importante. 
Annemarie Borlind are peste 60 de distincții în industria cosmeticelor și peste 40 de evaluări notate "Excelent" de către German Stiftung Warentest și Oko-Test. 
Produsele Annemarie Borlind sunt folosite de personalități ca Nicole Kidman, Kate Winslet și Renee Zellweger.


Bambo Nature și-a luat acum 30 de ani angajamentul de a crea scutece delicate, moi și care au un procentaj ridicat de materiale durabile. Bambo Nature are mai multe recomandări, premii și etichete-eco decât orice alt producător de scutece. Promisiunea lor este: 
• produse skin-friendly – nu sunt folosite chimicale periculoase sau alergeni
• produse eco-friendly – resurse durabile
• produse sleep-friendly –  scutece absorbente, ultra-moi, ultra-flexibile


Produsele organice Beaming baby sunt obținute din cele mai pure ingrediente. Beaming baby oferă o gamă de produse pentru bebeluși naturale și organice de cea mai bună calitate.
Produsele sunt 100% biodegradabile, nu conțin ingrediente modificate genetic și nu sunt albite cu clor.


Cine sunt ei? Compania s-a născut în aprilie 2014 dintr-un dram de nebunie, în Corrèze. Beauty Garden fabrică ceaiuri de plante organice și cosmetice organice îmbrăcate în cel mai frumos ambalaj din lemn.


Bio-Oil este un ulei de îngrijire corporală care îmbunătățește aspectul cicatricilor, vergeturilor și uniformizează culoarea pielii. De asemenea, este ideal pentru prevenirea îmbătrânirii premature și pentru hidratarea pielii. Bio-Oil a câștigat 284 de premii la nivel internațional și este cel mai bine vândut produs de prevenire a vergeturilor în 20 de țări de când a fost lansat în 2002.


Biolu este o marcă a companiei Nivel, o companie fondată la Lucca în 1981 de către Alessandro Simi pentru producerea de detergenți și săpunuri.


Cânepa este o plantă excepțională. Fiecare părticică poate fi folosită. Cei de la Canah și-au îndreptat atenția spre această plantă-minune fiind specializați încă din 2007 în fiecare aspect al producției: selecția semințelor de cânepă, depozitare, procesare și ambalare.


Compania Dr. Bronner’s All-One se ghidează după 6 principii: 1. Muncește din greu! Evoluează! 2. Fă bine clienților tăi. 3. Tratează angajații ca pe propria familie. 4. Fii onest cu furnizorii. 5. Tratează pământul ca pe propria casă. 6. Sponsorizează & luptă pentru dreptate. NaturalSkin comercializează cosmetice bio Dr. Bronner.


Dragon Superfoods distribuie alimente sănătoase oferind garanția originii lor organice. 
Compania bulgară este inovatoare, dinamică și responsabilă din punct de vedere social, fiind determinată să ofere cele mai bune alimente. 
Toate ingredientele folosite la fabricarea produselor Dragon Superfoods (Dragon Organic) sunt verificate pentru calitate organică.


Transformă-ți casa într-o zonă eco. Asta recomandă cu blândețe cei de la Ecozone. Ecozone Limited este o companie britanică care a luat naștere în anul 2000. Scopul lor a fost să reducă cantitatea de chimicale toxice care se găsesc în toate produsele de îngrijire pentru casă. 


Compania Essential Trading a fost înființată în anul 1971 în Marea Britanie și este un pionier al pieței de alimente integrale.
Essential și-a exprimat opoziția față de exploatarea animalelor, promovând alimentația sănătoasă, grija pentru protejarea mediului înconjurător, angajamentul față de drepturile omului. 


Din 1929, Fares oferă românilor remedii naturiste de calitate, din locul cu cea mai vastă istorie în cultivarea și procesarea plantelor medicinale, Orăștie.


Förster's Natural Products sunt producători de accesorii naturale: perii, piepteni, mănuși de masaj - produse manual cu multă dăruire și pasiune - încă din 1892.
Materialele care s-au folosit în confecționarea acestor accesorii sunt sustenabile, certificate biologic sau natural regenerabile, țesături și fibre vegane.


Good Clean Love este o companie certificată și aprobată de Coop America Green și înființată de Wendy Srgar. Compania produce cele mai fine și naturale produse pentru sănătatea sexuală și igiena intimă, oferind o alternativă excelentă pentru produsele convenționale, care domină piața produselor de îngrijire intimă. 
Linia de lubrifianți Good Clean Love a fost numită cea mai sigură linie de produse de acest gen. Good Clean Love folosește cele mai bune ingrediente naturale și organice, combinând sănătatea sexuală cu știința. 


Începuturile Jack N’Jill datează din 1949 în Melbourne, Australia. Compania a devenit între timp renumită pentru pasta de dinți naturală pentru copii, pe care o produce și răspândește în peste 30 de țări din întreaga lume. 


John Masters Organics este o gamă de produse cosmetice de lux, care tratează, atât omul, cât și planeta Pământ cu respect. 
Pentru că avem un singur corp și o singură planetă, acestea trebuie să fie tratate cu o grijă maximă.
Toate produsele John Masters Organics au conținut 70-100% organic; nu conțin sodiu lauril sulfat, parabeni, DEA, MEA, TEA sau ingrediente modificate genetic; nu au fost testate pe animale; nu au culoranți sau parfumuri artificiale; toate uleiurile au fost presate la rece; toate produsele sunt benefice pentru păr sau piele; toate ingredientele sunt biodegradabile. 


Produsele cosmetice Madara provin din Letonia, sunt sigure, naturale și certificate conform standardelor ECOCERT. ECOCERT interzice folosirea parfumurilor sintetice, conservanților artificiali, precum parabenii, uleiurile minerale, propilen glicol sau altele.
Produsele Madara sunt eficiente. Madara folosește extracte naturale din plante crescute în regiunile Nordice și care posedă substanțe intensiv-active.


Povestea Mooncup este una a pasiunii și a determinării care s-a răspândit în toată lumea. Totul a început în 1999,  dar azi Mooncup vinde cupele menstruale în peste 50 de țări din întreaga lume.


MOSSA este un brand de cosmetice organice cu produse create din formule unice cu vitamine din fructe de pădure nordice. Produsele sunt certificate de ECOCERT.


Mumma Love Organics este conceptul unei mămici de 3 copii, care a dorit să creeze o gamă de produse organice pentru bebeluși și copii mici, cu scopul de a ajuta mămicile să-și răsfețe copiii în mod natural. Produsele susțin un somn liniștitor și aduc calm și bunăstare.


NANNYcare este o companie specializată în studiul laptelui de capră pentru bebeluși și copii mici. NANNYcare este singura formulă de lapte de capră din lume care a fost testată. Laptele de capră este recunoscut de amendamentele EU și UK ca formulă nutritivă pentru bebeluși. NANNYcare comercializează laptele de capră în peste 20 de țări din toată lumea.


Natracare susține stilul de viață organic. Natracare este posesorul multor premii la nivel internațional pentru că a reușit să ofere soluții organice pentru igiena feminină personală. Mai multe informații utile despre produsele de îngrijire intimă pentru femei aici


Natur Boutique este o companie mică, dar dedicată, oferind cele mai bune ceaiuri naturale pentru a te ajuta să profiți de viața de zi cu zi. 


Nature by Nature Oils este o gamă de uleiuri esențiale naturale sau organice din Marea Britanie. 


Compania Natural Teeth Whitening lucrează activ pentru a te susține în redarea albului sănătos al dinților folosind ingrediente 100% naturale și vegane. Cărbunele activ îndepărtează petele și colorațiile de pe suprafața dinților. 


Neuner’s este o companie de familie premiată internaţional pentru ceaiurile sale organice, specializată în ceaiuri pentru mămici şi copii. Neuner’s este cea mai recomandată linie de ceaiuri pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Neuner’s a fost votată ca fiind numărul 1 în materie de ceaiuri pentru alăptat şi ceaiuri organice. 


NOW Real Food oferă produse bogate în vitamine, fibre & grăsimi sănătoase. NOW Real Food acordă o importanță deosebită calității. Cele mai multe dintre produse sunt organice și nici unul dintre acestea nu conține ingrediente modificate genetic. Se folosesc doar ingrediente de origine pur naturală. 


Alimentele Obio sunt certificate organic. Sunt raw, vegane, fără gluten, non gmo (nu conțin ingrediente modificate genetic). 


Cei de la OrganiCup cred că produsele de igienă intimă nu ar trebui să conțină chimicale care dăunează sănătății sau care absorb din secrețiile naturale, rezultând infecții.


Petit & Jolie este o linie de cosmetice organice pentru bebeluși, copii și femei însărcinate. Caracterul special al acestei linii este amestecul de ingrediente – delicate cu pielea copilașilor și, în același timp, foarte eficiente. 
Produsele Petit & Jolie sunt create doar din ingrediente de origine naturală. Creatorii iubesc uleiurile și extractele din plante.  “Ce este pur, vrei să rămână pur...”


Moto-ul celor de la Pure Superfoods este:
"Dă sens vieții tale trăind în cel mai pur mod cu putință și caută să perpetuezi lucrurile mărunte, care dau strălucire vieții în fiecare zi. Hrănește-ți corpul cu alimente pure și mintea cu fericire pură."


Salt of the Earth își găsește începuturile în 1993. Deodorantele Salt of the Earth protejează eficient și invizibil pielea subrațului. Deodorantele sunt 100% naturale și nu conțin periculoasele ingrediente clorhidrat de aluminiu, parabeni, alcool, petrochimicale, SLS/ SLES, parfumuri și propelanți.


Solaris a luat naștere ca o alternativă sănătoasă la stilul modern de alimentație. Ceea ce consumatorul de azi găsește adesea pe piață sunt opțiuni multe, promisiuni sofisticate și arareori credibile, împachetări atrăgătoare cu conținut incert. Solaris își propune să readucă natura și simplitatea în viața oamenilor.

Solaris este numele pentru ingrediente naturale care pot face parte dintr-o alimentație echilibrată și sănătoasă la orice vârsta.


Storksak Organics este o colecție frumoasă de produse cosmetice organice, certificate, multipremiate, care răsfață pielea bebelușilor și copiilor mici.
Produsele Storksak Organics sunt certificate EcoCert și Cosmos, create din ingrediente naturale, testate și aprobate dermatologic, fără conținut de parabeni, SLS, uleiuri minerale și parfumuri sintetice, produse în Anglia, multipremiate și care pot fi folosite încă din prima zi de viață. 


Veg-Up a produs o linie specială cu produse de machiaj organice.  Toate cosmeticele sunt certificate organic și au un ambalaj deosebit care respectă natura, creat din carton reciclat și plastic reciclat din porumb. Niciun produs nu este testat pe animale!


WaterWipes - Cele mai pure șervețele umede din lume

"Când s-a născut fiica noastră cea mai mică, avea pielea extrem de sensibilă și aceasta i se irita de fiecare dată când purta scutec. Am vrut să aflu de ce, așa că am verificat ingredientele șervețelelor umede pe care le foloseam. Am fost șocat să descopăr că aveau în conținut foarte multe chimicale. M-am gândit că trebuie să existe o cale mai sigură. Prin urmare am decis să creez o alternativă mai pură și fără riscuri. După mulți ani și după o muncă asiduă de testare, cercetare științifică, au fost create șervețele umede WaterWipes. Pure, delicate și sigure chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele, dar la fel de convenabile precum șervețelele normale." (Edward McCloskey - Producător WaterWipes)


În armonie cu natura și cu omul

Ceea ce s-a lansat în 1921 ca un laborator farmaceutic, cu propria grădină, este azi lider pe piața cosmeticelor naturale din întreaga lume.
Produsele Weleda urmăresc bunăstarea, menținând, promovând și restaurând sănătatea. Weleda produce doar cosmetice create din ingrediente 100% naturale și certificate NaTrue. 
Atât tradiția, cât și inovația sunt foarte importante pentru Weleda. 


WooBamboo! Inovează. Inspiră. Schimbă lumea.

Ca cetățeni ai lumii, depinde de noi să facem pași mici spre schimbare în bine. După un an de dezvoltare, WooBamboo! s-a lansat în 2013, ziua pământului. În doar câțiva ani, linia de produse naturale pentru igienă orală este disponibilă în peste 8000 de magazine în peste 12 țări. WooBamboo! a înlocuit plasticul cu lemnul de bambus și cu mătasea. 

Periuțe de dinți 
Literalmente, bilioane (da, cu litera "B") de periuțe de dinți sfârșesc în oceanele și câmpurile din întreaga lume în fiecare an. Doar cantitatea aruncată în Statele Unite cântărește cât 11.500 de elefanți africani ajunși la maturitate. Această problemă are însă rezolvare. Îți sugerăm să folosești periuțe de dinți naturale, precum cele de la WooBamboo!.
Ață dentară
Câte mile și mile de plastic ar trebui să lăsăm în urma noastră? Cu WooBamboo!, ața dentară eco-awesome, răspunsul este ZERO. Învelită în ceară de albine naturală și aromată cu frunze de mentă organice, dinții, gingiile tale și conștiința rămân împăcate și curate. 
Paste de dinți 
Cele mai multe paste de dinți sunt pline cu chimicale. Este un fapt dovedit. Din fericire, cei mai mulți oameni inteligenți (ca tine) își iau sănătatea personală și a planetei în serios. Cei de la WooBamboo! are o linie de paste de dinți naturale cu arome delicioase. Fiecare ingredient are o sursă responsabilă și fiecare ambalaj este cât se poate de eco - pline de ingrediente care sunt mai bune pentru sănătatea ta și a mediului înconjurator.