Remedii bio

Remedii bio sub formă de creme, balsamuri sau unguente

Remediile bio Weleda sunt de cea mai înaltă calitate. Oamenii de știință au procesat ingredientele cu atenție, înțelegând natura și asigurându-se de esența cea mai pură a plantelor. Fiecare ingredient folosit în remediile organice Weleda oferă beneficii pentru sănătate.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Weleda Balsam cu arnică pentru umflături & vânătăi 25 g
  Balsam cu arnică organică pentru umflături & vânătăi Un produs medicinal tradițional pe bază de plante folosit pentru ameliorarea simptomelor entorselor și vânătăilor Weleda Arnica Bumps & Bruises Skin Salve Balsamul tradițional pe bază de plante se folosește pentru ameliorarea dure..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Weleda Balsam cu gălbenele pentru tăieturi minore & julituri 25 g
  Balsam organic cu gălbenele pentru tăieturi, răni minore și julituri Un balsam soft cu proprietăți naturale antiseptice din extract de gălbenele Weleda Calendula Cuts & Grazes Skin Salve Balsamul tradițional medicinal pe bază de plante se folosește la tratamentul tăieturilor minore, răn..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Weleda Spray cu arnică pentru umflături & vânătăi 20 ml
  Spray medicinal cu arnică organică Ajutor primar esențial pentru umflături și vânătăi, mușchi încordați sau leziuni sportive minore Weleda Arnica Bumps & Bruises Spray Spray-ul cu arnică este un produs tradițional medicinal pe bază de plante folosit la ameliorarea leziunilor sportive mi..
  Fără TVA: 35,29LEI 42,00LEI
 • Weleda Spray pentru mușcături de insecte 20 ml
  Spray organic pentru tratarea mușcăturilor și înțepăturilor de insecte Reduce iritațiile și umflăturile provocate de înțepăturile de insecte Weleda Insect Bites Spray Spray-ul este un produs al medicinei antroposofice pentru tratarea simptomelor provocate de mușcături și înțepături de insec..
  Fără TVA: 35,29LEI 42,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Weleda Unguent Combudoron pentru arsuri minore sau arsuri solare 25 g
  Unguent organic Combudoron pentru arsuri solare. Unguent calmant cu extracte de urzică și arnică. Se folosește în mod tradițional la ameliorarea arsurilor minore sau arsurilor solare. Weleda Combudoron Ointment Unguentul este un produs al medicinei antroposofice care se folosește pentru ame..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Weleda Unguent cu cupru pentru dureri musculare 25 g
  Unguent organic cu cupru pentru dureri musculare Un remediu plăcut pentru ameliorarea durerilor musculare asociate cu crampe Weleda Copper Ointment Unguentul este un produs al medicinei antroposofice care se folosește pentru ameliorarea simptomelor provocate de dureri musculare și crampe. ..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Weleda Unguent cu rășină zirconică pentru ochii obosiți & tensionați 25 g
  Unguent organic pentru ochii obosiți și tensionați Tratează ochii obosiți și tensionați – pentru conturul ochilor Weleda Larch Resin comp. Ointment Unguentul se aplică în zona ochilor, dar NU în ochi. Unguentul este un produs al medicinei antroposofice care se folosește pentru tratarea och..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Weleda Unguent cu rută pentru entorse 25 g
  Unguent cu rută (virnanț) pentru tratarea simptomatică a entorselor Ameliorează durerile provocate de entorse Weleda Ruta Ointment Unguentul este un produs al medicinei antroposofice pentru tratarea simptomatică a entorselor. Mod de utilizare: Adulți și copii: Aplică direct pe zona af..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Weleda Unguent Rhus tox. pentru reumatism 25 g
  Unguent bio pentru tratarea simptomelor provocate de reumatism Ameliorează simptomele reumatice Weleda Rhus tox. Ointment Unguentul este un produs al medicinei antroposofice care se folosește la tratarea simptomelor reumatice. Mod de utilizare: Adulți: Se aplică pe zona afectată. Se f..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Weleda Balsam cu sunătoare pentru răni minore 25 g
  Balsam bio cu sunătoare pentru tratarea tăieturilor dureroase și rănilor minore Ameliorează durerea provocată de tăieturi sau răni minore Weleda Hypercal Wound Salve Balsamul are la bază sunătoarea, o plantă medicinală folosită în mod tradițional la tratarea rănilor minore și tăieturilor du..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI