Makeup

Produse organice pentru machiajul zilnic

Scoate-ți în evidență frumusețea naturală cu colecțiile noastre organice de fonduri de ten, pudre, cosmetice minerale, blush-uri, bronzere, rimeluri, tușuri și farduri de pleoape!

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Veg-Up Fond de ten compact Caramel 10 g
  Fond de ten compact organic Acoperă imperfecțiunile și oferă un aspect natural Veg-Up Compact Foundation Caramel Conține ingrediente active care oferă fermitate și regenerează pielea. Conținutul mare de vitamina E protejează împotriva degradării și îmbătrânirii pielii. Cantitate: 10..
  Fără TVA: 112,61LEI 134,00LEI
 • Weleda Balsam de buze Berry Red 10 ml
  Data expirării: 30 aprilie 2019 Balsam de buze organic de nuanța fructelor de pădure Inspirată din natură, culoarea intens roșiatică a fructelor de pădure scoate în evidență frumusețea naturală a buzelor. Weleda Lip Balm Berry Red • îngrijire cu un strop de culoare • protecție naturală ..
  Fără TVA: 26,47LEI 31,50LEI45,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Weleda Balsam de buze Rose 10 ml
  Data expirării: 30 aprilie 2019 Balsam de buze organic de nuanță fină de roz Inspirată din natură, culoare roz scoate în evidență frumusețea naturală a buzelor. Weleda Lip Balm Rose • îngrijire cu un strop de culoare • protecție naturală pentru buze fine și moi • oferă luciu și colorar..
  Fără TVA: 26,47LEI 31,50LEI45,00LEI
 • Annemarie Borlind Baton corector Dark 2.4 g
  Baton corector organic de nuanță bej închis Acoperă punctele negre, coșurile și petele roșii Annemarie Borlind Purifying Care Cover-Up Dark Cu ingrediente atent selectate pentru a descoperi impuritățile pielii, acest baton corector ascunde petele, coșurile și punctele negre, hidratează și a..
  Fără TVA: 18,49LEI 22,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Annemarie Borlind Baton corector Light 2.4 g
  Baton corector organic de nuanță bej deschis Acoperă punctele negre, coșurile și petele roșii Annemarie Borlind Purifying Care Cover-Up Light Cu ingrediente atent selectate pentru a descoperi impuritățile pielii, acest baton corector ascunde petele, coșurile și punctele negre, hidratează și..
  Fără TVA: 18,49LEI 22,00LEI
 • Annemarie Borlind Balsam pentru buze cu unt de shea
  Balsam organic de îngrijire pentru buze cu unt de shea Hidratează intens buzele Annemarie Borlind For Lips/ Care for your lips Menține suplețea și hidratarea buzelor. Conține uleiuri și ceruri derivate din plante. Nu conține conservanți.  Cantitate: 5 g Are la bază ulei de ricin ..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
 • Annemarie Borlind Corector anticearcăne Natural 2 ml
  Corector anticearcăn lichid bio Concealer natural pentru acoperirea ridurilor fine, a petelor și a pungilor de sub pleoape Annemarie Borlind Concelear Natural Cantitate: 2 ml Corectorul lichid acoperă ridurile fine și ascunde umbrele. De asemenea, iluminează în mod natural petele în..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Annemarie Borlind Creion de ochi bleumarin
  Creion bio de ochi de nuanță bleumarin (albastru închis) Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Marine Bleu Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic ..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de ochi gri metalic
  Creion bio de ochi de nuanță gri metalic  Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Graphite Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenți..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de ochi negru
  Creion negru bio de ochi Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Black Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic și oferind posibilitate..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Annemarie Borlind Creion de ochi negru/ maro
  Creion negru-maro bio de ochi Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Black-Brown Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic și oferind p..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Annemarie Borlind Creion de ochi verde închis
  Creion bio de ochi de nuanță verde închis Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Dark Green Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea natur..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de ochi violet închis
  Creion bio de ochi de nuanță violet închis (mov) Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Violet Black Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic și ofer..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de sprâncene Blonde
  Creion de sprâncene bio de nuanță deschisă Creion pentru conturarea și corectarea imperfecțiunilor sprâncenelor Annemarie Borlind Eyebrow Crayon Blonde Creionul de sprâncene Annemarie Borlind este prevăzut cu o perie. Cu ajutorul creionului poți contura perfect sprâncenele, accentuându-le f..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Annemarie Borlind Creion de sprâncene Brown
  Creion de sprâncene bio de nuanță închisă Creion pentru conturarea și corectarea imperfecțiunilor sprâncenelor  Annemarie Borlind Eyebrow Crayon Brown Creionul de sprâncene Annemarie Borlind este prevăzut cu o perie. Cu ajutorul creionului poți contura perfect sprâncenele, accentuându-..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.