Makeup

Produse organice pentru machiajul zilnic

Scoate-ți în evidență frumusețea naturală cu colecțiile noastre organice de fonduri de ten, pudre, cosmetice minerale, blush-uri, bronzere, rimeluri, tușuri și farduri de pleoape!

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Annemarie Borlind Corector anticearcăne Natural 2 ml | Exp. 31.03.2020
  Corector anticearcăn lichid bio Concealer natural pentru acoperirea ridurilor fine, a petelor și a pungilor de sub pleoape Annemarie Borlind Concelear Natural Cantitate: 2 ml Corectorul lichid acoperă ridurile fine și ascunde umbrele. De asemenea, iluminează în mod natural petele în..
  Fără TVA: 39,50LEI 47,00LEI59,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Madara | CITY CC | Cremă anti-poluare SPF 15 bej deschis 40 ml
  CITY CC Cremă SPF15 anti-poluare Light Beige Cremă cu factor natural de protecție solară UVA/UVB SPF15 și acid hialuronic de nuanță bej deschis MÁDARA Anti-Pollution CC Cream SPF15: Light Beige Inovație: Cu o textură mătăsoasă, crema CC acoperă imperfecțiunile tenului, incluzând cearcănele,..
  Fără TVA: 100,00LEI 119,00LEI
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Madara | CITY CC | Cremă anti-poluare SPF 15 bej mediu 40 ml
  CITY CC Cremă SPF15 anti-poluare Medium Beige Cremă cu factor natural de protecție solară UVA/UVB SPF15 și acid hialuronic de nuanță bej mediu MÁDARA Anti-Pollution CC Cream SPF15: Medium Beige Inovație: Cu o textură mătăsoasă, crema CC acoperă imperfecțiunile tenului, incluzând cearcă..
  Fără TVA: 100,00LEI 119,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Annemarie Borlind Balsam pentru buze cu unt de Karité 4.8 g
  Balsam organic de îngrijire pentru buze cu unt de Karite Hidratează intens buzele uscate sau crăpate Annemarie Borlind Protection & Care for Lips Menține suplețea și hidratarea buzelor. Conține uleiuri și ceruri derivate din plante. Nu conține conservanți. Cantitate: 4.8 g Are la ..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
 • Annemarie Borlind Balsam pentru buze cu unt de shea
  Balsam organic de îngrijire pentru buze cu unt de shea Hidratează intens buzele Annemarie Borlind For Lips/ Care for your lips Menține suplețea și hidratarea buzelor. Conține uleiuri și ceruri derivate din plante. Nu conține conservanți.  Cantitate: 5 g Are la bază ulei de ricin ..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
 • Annemarie Borlind Baton corector Dark 4.8 g
  Baton corector organic de nuanță bej închis Acoperă punctele negre, coșurile și petele roșii Annemarie Borlind Purifying Care Cover-Up Dark Cu ingrediente atent selectate pentru a descoperi impuritățile pielii, acest baton corector ascunde petele, coșurile și punctele negre, hidratează și a..
  Fără TVA: 35,29LEI 42,00LEI
 • Annemarie Borlind Baton corector Light 4.8 g
  Baton corector organic de nuanță bej deschis pentru tenul gras, predispus la acnee  Acoperă punctele negre, coșurile și petele roșii Annemarie Borlind Purifying Care Concealer Stick Light Cu ingrediente atent selectate pentru a descoperi impuritățile pielii, acest baton corector ascund..
  Fără TVA: 35,29LEI 42,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de ochi bleumarin
  Creion bio de ochi de nuanță bleumarin (albastru închis) Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Marine Bleu Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic ..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de ochi gri metalic
  Creion bio de ochi de nuanță gri metalic  Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Graphite Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenți..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de ochi negru
  Creion negru bio de ochi Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Black Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic și oferind posibilitate..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Annemarie Borlind Creion de ochi negru/ maro
  Creion negru-maro bio de ochi Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Black-Brown Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic și oferind p..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Annemarie Borlind Creion de ochi verde închis
  Creion bio de ochi de nuanță verde închis Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Dark Green Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea natur..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de sprâncene Blonde
  Creion de sprâncene bio de nuanță deschisă Creion pentru conturarea și corectarea imperfecțiunilor sprâncenelor Annemarie Borlind Eyebrow Crayon Blonde Creionul de sprâncene Annemarie Borlind este prevăzut cu o perie. Cu ajutorul creionului poți contura perfect sprâncenele, accentuându-le f..
  Fără TVA: 34,45LEI 41,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Annemarie Borlind Creion de sprâncene Brown
  Creion de sprâncene bio de nuanță închisă Creion pentru conturarea și corectarea imperfecțiunilor sprâncenelor  Annemarie Borlind Eyebrow Crayon Brown Creionul de sprâncene Annemarie Borlind este prevăzut cu o perie. Cu ajutorul creionului poți contura perfect sprâncenele, accentuându-..
  Fără TVA: 34,45LEI 41,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Annemarie Borlind Fard de obraz Coral 5 g
  Fard de obraz natural de nuanță coral Blush bio pentru accentuarea pomeților Annemarie Borlind Powder Rouge Coral Cantitate: 5 g Ingredientele-cheie ale fardului de obraz sunt extractul de ovăz, mica și jojoba. Acestea protejează și conferă pielii un aspect natural. E..
  Fără TVA: 79,83LEI 95,00LEI