Îngrijirea părului

Calea către un păr sănătos

Gama de îngrijire a părului este adaptată nevoilor tuturor tipurilor de păr. Produsele de îngrijire a părului conferă elasticitate, rezistență și strălucire, curăță delicat și întăresc firul de păr, prevenind degradarea vârfurilor.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Annemarie Borlind Balsam intensiv pentru toate tipurile de păr 125 ml
  Balsam organic pentru toate tipurile de păr Regenerează și întărește firul de păr de la rădăcină până la vârf Annemarie Borlind Hair Conditioner For all the hair types Balsamul de îngrijire a părului susține regenerarea naturală și întărește firul de păr. Cantitate: 125 ml Părul devin..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Borlind Mască pentru păr 125 ml
  Mască organică pentru regenerarea părului Tratează firul de păr de la rădăcină până la vârf Annemarie Borlind Hair Mask Masca regenerantă intensă penetrează firul de păr și îi repară întreaga structură.  Cantitate: 125 ml Mod de utilizare:  Aplicați pe părul umed, mas..
  Fără TVA: 42,86LEI 51,00LEI
 • Annemarie Borlind Șampon natural antimătreață 200 ml
  Șampon natural antimătreață Reduce vizibil mătreața și hidratează părul Annemarie Borlind Active Shampoo Curăță gentil și activ. În același timp, previne și reduce apariția mătreții. Redă echilibrul natural al pielii capului și scade senzația de mâncărime. Cantitate: 200 ml Acționează..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Annemarie Borlind Șampon natural blând pentru uz zilnic 200 ml
  Șampon organic blând pentru uz zilnic Curăță cu delicatețe, catifelează și oferă volum Annemarie Borlind Mild Shampoo  Șamponul Mild curăță cu blândețe și delicatețe, adăugând vizibil volum. Este ideal chiar și pentru copii. Cantitate: 200 ml Nu conține: •    ..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Borlind Șampon natural hidratant 200 ml
  Șampon organic hidratant pentru părul uscat Curăță părul hidratând și oferind strălucire Annemarie Borlind Aqua Shampoo Șamponul Aqua hidratează părul uscat și îi oferă strălucire și prospețime vizibilă. Complexul Natural Care oferă efectul de întărire al siropului de arțar.  C..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Borlind Șampon natural pentru volum 200 ml
  Șampon organic pentru volum recomandat pentru părul fin Oferă volum și densitate firului de păr subțire Annemarie Borlind Volume Shampoo Șamponul pentru volum îmbunătățește elasticitatea părului, oferă strălucire seducătoare și întărește firul subțire de păr.  Cantitate: 200 ml N..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Borlind Șampon natural reparator 200 ml
  Șampon organic reparator pentru păr uscat Îngrijire intensivă pentru un păr vizibil mai mătăsos și strălucitor Annemarie Borlind Repair Shampoo Șamponul reparator hidratează vizibil firul de păr de la rădăcină până la vârf. Reduce despicarea vârfurilor și casarea firelor de păr.  Ca..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Förster's Perie mică din lemn de fag - dinți cu vârf rotunjit
  Perie mică din lemn de fag pentru pieptănare ușoară Stimulează și fortifică părul Förster's Natural Products Beech Wooden Hair Brush / Wooden Pins/ Small Ovall Peria mică îngrijește părul în mod natural. Are dinții antistatici din lemn și cu vârf rotunjit. Stimulează și masează scalpul, ofe..
  Fără TVA: 31,09LEI 37,00LEI
 • Förster's Perie ovală din lemn de fag - dinți cu vârf rotunjit
  Perie din lemn de fag pentru pieptănare ușoară Stimulează și fortifică părul Förster's Natural Products Beech Wooden Hair Brush/ Wooden Pins/ Large Oval Peria îngrijește părul în mod natural. Are dinții antistatici din lemn și cu vârf rotunjit. Stimulează și masează scalpul, oferind volum. ..
  Fără TVA: 31,09LEI 37,00LEI
 • Förster's Pieptene mic din lemn de fag
  Pieptene mic din lemn de fag potrivit pentru toate tipurile de păr, ideal pentru părul scurt Îngrijire 100% naturală și biologică a părului Förster's Natural Products Fine Tooth Wooden Comb/ Beech Wood/ Small Pieptenele mic Förster's este ideal pentru procesul de styling, un accesoriu de în..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
 • Förster's Pieptene natural din lemn de fag pentru păr ondulat
  Pieptene natural din lemn de fag potrivit pentru toate tipurile de păr, ideal pentru părul ondulat Îngrijire 100% naturală și biologică a părului Förster's Natural Products Wide Tooth Wooden Comb/ Beech/ for Curly Hair Pieptenele Förster's este un accesoriu de îngrijire a părului robust, fi..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Gerovital Plant Balsam hidratant 200 ml
  Balsam hidratant cu flori din mac organic pentru orice tip de păr Hidratează și protejează firul de păr de la rădăcină până la vârf Gerovital Plant Moisturizing conditioner •    Acțiune: îngrijire păr Cantitate: 200 ml Balsamul hidratant conține aquaxyl și ulei ecocerti..
  Fără TVA: 11,76LEI 14,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Gerovital Plant Șampon hidratant 200 ml
  Șampon hidratant cu flori de mac organic pentru toate tipurile de păr Hidratează părul în profunzime și întărește firele de păr Gerovital Plant Moisturizing shampoo •    Acțiune: îngrijire păr Cantitate: 200 ml Formula blândă a șamponului hidratează firul de păr și îl p..
  Fără TVA: 11,76LEI 14,00LEI
  Bazat pe 6 recenzii.
 • Inecto Naturals Balsam hidratant pentru păr cu cocos 500 ml
  Balsam pentru hidratarea părului uscat sau foarte uscat Hidratează părul uscat sau foarte uscat lăsându-l catifelat la atingere Inecto Naturals Super Moisturising Coconut Conditioner  Cantitate: 500 ml Balsamul cremos pentru păr catifelează părul uscat, oferindu-i strălucire. Infuza..
  Fără TVA: 63,87LEI 76,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Inecto Naturals Șampon nutritiv cu cocos 500 ml
  Șampon nutritiv cu extract din ulei de cocos organic pentru părul uscat și foarte uscat Protejează și îngrijește firul de păr de la rădăcină până la vârf, hrănind și catifelând Inecto Naturals Super Nourishing Coconut Shampoo Cantitate: 500 ml Formula specială pentru îngrijirea părului u..
  Fără TVA: 63,87LEI 76,00LEI
  Bazat pe 6 recenzii.