Îngrijirea părului

Calea către un păr sănătos

Gama de îngrijire a părului este adaptată nevoilor tuturor tipurilor de păr. Produsele de îngrijire a părului conferă elasticitate, rezistență și strălucire, curăță delicat și întăresc firul de păr, prevenind degradarea vârfurilor.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Annemarie Borlind Șampon natural hidratant 200 ml
  Data expirării: 30 aprilie 2019 Șampon organic hidratant pentru părul uscat Curăță părul hidratând și oferind strălucire Annemarie Borlind Aqua Shampoo Șamponul Aqua hidratează părul uscat și îi oferă strălucire și prospețime vizibilă. Complexul Natural Care oferă efectul de întărir..
  Fără TVA: 26,89LEI 32,00LEI46,00LEI
 • Weleda Șampon regenerant cu ovăz 190 ml
  Data expirării: 31 mai 2019 Șampon organic regenerant pentru păr uscat sau deteriorat Redă părului uscat și deteriorat suplețea și sănătatea. Nu distruge stratul protector natural al firului de păr și previne casarea. Weleda Oat Replenishing Shampoo Cantitate: 190 ml Ovăzul organic me..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI57,00LEI
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Annemarie Borlind Balsam intensiv pentru toate tipurile de păr 125 ml
  Balsam organic pentru toate tipurile de păr Regenerează și întărește firul de păr de la rădăcină până la vârf Annemarie Borlind Hair Conditioner For all the hair types Balsamul de îngrijire a părului susține regenerarea naturală și întărește firul de păr. Cantitate: 125 ml Părul devin..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Borlind Mască pentru păr 125 ml
  Mască organică pentru regenerarea părului Tratează firul de păr de la rădăcină până la vârf Annemarie Borlind Hair Mask Masca regenerantă intensă penetrează firul de păr și îi repară întreaga structură.  Cantitate: 125 ml Mod de utilizare:  Aplicați pe părul umed, mas..
  Fără TVA: 42,86LEI 51,00LEI
 • Annemarie Borlind Șampon natural antimătreață 200 ml
  Șampon natural antimătreață Reduce vizibil mătreața și hidratează părul Annemarie Borlind Active Shampoo Curăță gentil și activ. În același timp, previne și reduce apariția mătreții. Redă echilibrul natural al pielii capului și scade senzația de mâncărime. Cantitate: 200 ml Acționează..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Annemarie Borlind Șampon natural blând pentru uz zilnic 200 ml
  Șampon organic blând pentru uz zilnic Curăță cu delicatețe, catifelează și oferă volum Annemarie Borlind Mild Shampoo  Șamponul Mild curăță cu blândețe și delicatețe, adăugând vizibil volum. Este ideal chiar și pentru copii. Cantitate: 200 ml Nu conține: •    ..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Borlind Șampon natural pentru volum 200 ml
  Șampon organic pentru volum recomandat pentru părul fin Oferă volum și densitate firului de păr subțire Annemarie Borlind Volume Shampoo Șamponul pentru volum îmbunătățește elasticitatea părului, oferă strălucire seducătoare și întărește firul subțire de păr.  Cantitate: 200 ml N..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Borlind Șampon natural reparator 200 ml
  Șampon organic reparator pentru păr uscat Îngrijire intensivă pentru un păr vizibil mai mătăsos și strălucitor Annemarie Borlind Repair Shampoo Șamponul reparator hidratează vizibil firul de păr de la rădăcină până la vârf. Reduce despicarea vârfurilor și casarea firelor de păr.  Ca..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Dr. Bronner's Cremă de păr organică pentru hidratare și styling cu lavandă și cocos 177 ml
  Cremă de păr hidratantă pentru un styling ușor Hidratează părul în profunzime, oferindu-i strălucire și catifelare Dr. Bronner's Lavender Coconut Organic Hair Creme Crema pentru hidratarea părului și styling conține doar ingrediente naturale. Uleiul virgin de cocos oferă un aspect strălucit..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
 • Dr. Bronner's Cremă de păr organică pentru hidratare și styling cu mentă 177 ml
  Cremă de păr hidratantă pentru un styling ușor Hidratează părul în profunzime, oferindu-i strălucire și catifelare Dr. Bronner's Peppermint Organic Hair Creme Crema pentru hidratarea părului și styling conține doar ingrediente naturale. Uleiul virgin de cocos oferă un aspect strălucitor și ..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
 • John Masters Organics Șampon cu lavandă & rozmarin pentru păr normal 236 ml
  Șampon organic cu lavandă și rozmarin pentru păr normal Extractele naturale curăță delicat și oferă sănătate părului John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo for Normal Hair Extractele de lavandă și rozmarin sunt amestecate cu alte 13 ingrediente organice + proteină din soia, la..
  Fără TVA: 86,55LEI 103,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • John Masters Organics Șampon pentru stimularea scalpului cu mentă creață & crețușcă 236 ml
  Șampon organic cu mentă creață și crețușcă pentru stimularea scalpului Detoxifiază scalpul în timp ce conferă volum părului John Masters Organics Spearmint & Meadowsweet Scalp Stimulating Shampoo Acest șampon purificator stimulează scalpul, oferind sănătate și rezultând un păr ușor de c..
  Fără TVA: 97,48LEI 116,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Madara Balsam nutritiv și reparator pentru păr uscat 200 ml
  Balsam organic nutritiv și reparator pentru părul uscat și deteriorat Hrănește, hidratează și vitalizează firul de păr de la rădăcină până la vârf Madara Nourish and Repair Conditioner Balsamul de păr de la Madara este bogat și mătăsos, creat din urzică nordică și gutuie. Repară părul uscat..
  Fără TVA: 52,94LEI 63,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Madara Balsam pentru păr vopsit 200 ml
  Balsam organic pentru strălucire și protejarea culorii părului vopsit Oferă strălucire și protecție părului vopsit și/ sau tratat Madara Colour and Shine Conditioner Balsamul pentru păr vopsit de la Madara este îmbogățit cu semințe de in nordice, castane și pătlăgină. Protejează părul trata..
  Fără TVA: 52,94LEI 63,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Madara Balsam pentru strălucire 200 ml
  Balsam de păr pentru strălucire/ păr normal Hrănește în profunzime și protejează părul vopsit sau tratat Madara Colour and Shine Conditioner Calmează scalpul și previne uscarea și degradarea vârfurilor. Îmbogățit cu semințe de in nordic, castane și pătlăgină, ajută la menținerea vitalității..
  Fără TVA: 52,94LEI 63,00LEI