Îngrijirea părului

Calea către un păr sănătos

Gama de îngrijire a părului este adaptată nevoilor tuturor tipurilor de păr. Produsele de îngrijire a părului conferă elasticitate, rezistență și strălucire, curăță delicat și întăresc firul de păr, prevenind degradarea vârfurilor.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Annemarie Borlind Balsam intensiv pentru toate tipurile de păr 125 ml
  Balsam organic pentru toate tipurile de păr Regenerează și întărește firul de păr de la rădăcină până la vârf Annemarie Borlind Hair Conditioner For all the hair types Balsamul de îngrijire a părului susține regenerarea naturală și întărește firul de păr. Cantitate: 125 ml Părul devin..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Borlind Mască pentru păr 125 ml
  Mască organică pentru regenerarea părului Tratează firul de păr de la rădăcină până la vârf Annemarie Borlind Hair Mask Masca regenerantă intensă penetrează firul de păr și îi repară întreaga structură.  Cantitate: 125 ml Mod de utilizare:  Aplicați pe părul umed, mas..
  Fără TVA: 42,86LEI 51,00LEI
 • Annemarie Borlind Șampon natural antimătreață 200 ml
  Șampon natural antimătreață Reduce vizibil mătreața și hidratează părul Annemarie Borlind Active Shampoo Curăță gentil și activ. În același timp, previne și reduce apariția mătreții. Redă echilibrul natural al pielii capului și scade senzația de mâncărime. Cantitate: 200 ml Acționează..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Annemarie Borlind Șampon natural blând pentru uz zilnic 200 ml
  Șampon organic blând pentru uz zilnic Curăță cu delicatețe, catifelează și oferă volum Annemarie Borlind Mild Shampoo  Șamponul Mild curăță cu blândețe și delicatețe, adăugând vizibil volum. Este ideal chiar și pentru copii. Cantitate: 200 ml Nu conține: •    ..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Borlind Șampon natural hidratant 200 ml
  Șampon organic hidratant pentru părul uscat Curăță părul hidratând și oferind strălucire Annemarie Borlind Aqua Shampoo Șamponul Aqua hidratează părul uscat și îi oferă strălucire și prospețime vizibilă. Complexul Natural Care oferă efectul de întărire al siropului de arțar.  C..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Borlind Șampon natural pentru volum 200 ml
  Șampon organic pentru volum recomandat pentru părul fin Oferă volum și densitate firului de păr subțire Annemarie Borlind Volume Shampoo Șamponul pentru volum îmbunătățește elasticitatea părului, oferă strălucire seducătoare și întărește firul subțire de păr.  Cantitate: 200 ml N..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Borlind Șampon natural reparator 200 ml
  Șampon organic reparator pentru păr uscat Îngrijire intensivă pentru un păr vizibil mai mătăsos și strălucitor Annemarie Borlind Repair Shampoo Șamponul reparator hidratează vizibil firul de păr de la rădăcină până la vârf. Reduce despicarea vârfurilor și casarea firelor de păr.  Ca..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Gerovital Plant Balsam hidratant 200 ml
  Balsam hidratant cu flori din mac organic pentru orice tip de păr Hidratează și protejează firul de păr de la rădăcină până la vârf Gerovital Plant Moisturizing conditioner •    Acțiune: îngrijire păr Cantitate: 200 ml Balsamul hidratant conține aquaxyl și ulei ecocerti..
  Fără TVA: 11,76LEI 14,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Gerovital Plant Șampon hidratant 200 ml
  Șampon hidratant cu flori de mac organic pentru toate tipurile de păr Hidratează părul în profunzime și întărește firele de păr Gerovital Plant Moisturizing shampoo •    Acțiune: îngrijire păr Cantitate: 200 ml Formula blândă a șamponului hidratează firul de păr și îl p..
  Fără TVA: 11,76LEI 14,00LEI
  Bazat pe 6 recenzii.
 • Inecto Naturals Balsam hidratant pentru păr cu cocos 500 ml
  Balsam pentru hidratarea părului uscat sau foarte uscat Hidratează părul uscat sau foarte uscat lăsându-l catifelat la atingere Inecto Naturals Super Moisturising Coconut Conditioner  Cantitate: 500 ml Balsamul cremos pentru păr catifelează părul uscat, oferindu-i strălucire. Infuza..
  Fără TVA: 63,87LEI 76,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Inecto Naturals Șampon nutritiv cu cocos 500 ml
  Șampon nutritiv cu extract din ulei de cocos organic pentru părul uscat și foarte uscat Protejează și îngrijește firul de păr de la rădăcină până la vârf, hrănind și catifelând Inecto Naturals Super Nourishing Coconut Shampoo Cantitate: 500 ml Formula specială pentru îngrijirea părului u..
  Fără TVA: 63,87LEI 76,00LEI
  Bazat pe 6 recenzii.
 • Inecto Naturals Ser pentru păr cu cocos 50 ml
  Ser pentru îngrijirea părului cu ulei de cocos organic pentru părul uscat sau foarte uscat Îngrijește părul deteriorat, susținând sănătatea și frumusețea naturală a părului Inecto Naturals Smooth  Me Coconut Hair Serum  Cantitate: 50 ml Serul este ideal pentru aranjarea părului..
  Fără TVA: 29,41LEI 35,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • John Masters Organics Balsam spray cu ceai verde și gălbenele 125 ml
  Balsam spray natural de păr pentru un plus de strălucire și așezarea firelor rebele Întărește și revitalizează firul de păr, hidratează și oferă un plus de strălucire John Masters Organics Green Tea & Calendula Leave-In Conditioning Mist Cantitate: 125 ml Balsamul combină beneficiile..
  Fără TVA: 131,09LEI 156,00LEI169,00LEI
  Bazat pe 3 recenzii.
 • John Masters Organics Șampon cu lavandă & rozmarin pentru păr normal 236 ml
  Șampon organic cu lavandă și rozmarin pentru păr normal Extractele naturale curăță delicat și oferă sănătate părului John Masters Organics Lavender Rosemary Shampoo for Normal Hair Extractele de lavandă și rozmarin sunt amestecate cu alte 13 ingrediente organice + proteină din soia, la..
  Fără TVA: 86,55LEI 103,00LEI105,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • John Masters Organics Șampon pentru stimularea scalpului cu mentă creață & crețușcă 236 ml
  Șampon organic cu mentă creață și crețușcă pentru stimularea scalpului Detoxifiază scalpul în timp ce conferă volum părului John Masters Organics Spearmint & Meadowsweet Scalp Stimulating Shampoo Acest șampon purificator stimulează scalpul, oferind sănătate și rezultând un păr ușor de c..
  Fără TVA: 97,48LEI 116,00LEI118,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.