Îngrijirea mâinilor & unghiilor

Mâini frumoase și sănătoase

Gama de îngrijire a mâinilor are la bază ingrediente de origine vegetală, organice și naturale și cuprinde creme de mâini, săpunuri solide sau lichide, uleiuri pentru unghii și cuticule, oje de unghii vegane.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Cremă intens hidratantă pentru mâini Madara Care Rescue 150 ml
  Cremă de mâini cu formulă bogată, luxuriant-hidratantă Protejează bariera de autoapărare a pielii și oferă confort și destindere MÁDARA Care Rescue Hand Cream with antibacterial plant extracts Descoperă o gamă de produse pentru igienă certificată natural, vegană și sustenabilă. Această c..
  Fără TVA: 57,98LEI 69,00LEI
 • Săpun lichid antibacterian Madara Anti 20 Sec Clean Hands 300 ml
  Săpun lichid cu acțiune actibacteriană și calmantă Protejează și echilibrează funcțiile pielii MÁDARA Anti Clean Hands Wash with antibacterial plant extracts Descoperă o gamă de produse pentru igienă certificată natural, vegană și sustenabilă. Acest săpun lichid este conceput cu bet..
  Fără TVA: 46,22LEI 55,00LEI
 • Spray dezinfectant (70% alcool) Madara Anti 20 Sec Clean Hands 50 ml
  Dezinfectant de mâini cu 70% alcool din plante Dezinfectează pielea mâinilor cu efect imediat MÁDARA Anti Clean Hands Spray with acohol (70%) Descoperă o gamă de produse pentru igienă certificată natural, vegană și sustenabilă. Acest spray antibacterian cu acțiune instantă pentru mâini e..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
 • Spumă antibacteriană pentru curățarea mâinilor și a feței Madara Anti 20 Sec Fast Clean 100 ml
  Spumă de curățare-instant protectivă și echilibrantă Curăță și protejează orice tip de piele MÁDARA Anti Fast Clean Foam with antibacterial plant extracts for face and hands Descoperă o gamă de produse pentru igienă certificată natural, vegană și sustenabilă. Această spumă de curățare es..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
 • Spray de mâini dezinfectant organic cu lavandă Dr. Bronner's 59 ml | Sanitizer
  Spray de mâini dezinfectant organic Omoară germenii și hidratează pielea Dr. Bronner’s Lavender Organic Hand Sanitizer Conține alcool etilic organic, apă, ulei de lavandă organică și glicerină organică. Atât! Nu conține niciun fel de chimicale pe care le găsești de obicei în sanitizerele co..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI
  Bazat pe 4 recenzii.
 • Dizolvant pentru lacul de unghii OZN vegan nail polish 100 ml
  Dizolvant pentru lacul de unghii din ester dibazic Dizolvă oja de pe unghii fără să deshidrateze pielea sau unghiile OZN Nail Polish Remover Dizolvantul pentru unghii are la bază ester dibazic (DBE). Acest solvent este limpede, fără culoare și are un miros plăcut, fin și este complet priete..
  Fără TVA: 60,50LEI 72,00LEI
 • Ojă naturală Adriana OZN vegan nail polish 12 ml
  Ojă naturală Adriana | Nuanță roz pudrat cu accente de gri și aer vintage Se aplică ușor, se uscă rapid și are rezistență ridicată OZN Adriana Nail Polish Lacurile pentru unghii OZN se usucă rapid și sunt vegane. În conținutul acestora sunt doar ingrediente de înaltă calitate și non-toxice...
  Fără TVA: 60,50LEI 72,00LEI
 • Ojă naturală Alessia OZN vegan nail polish 12 ml
  Ojă naturală Alessia | Nuanță vibrantă de roșu rubiniu Se aplică ușor, se uscă rapid și are rezistență ridicată OZN Alessia Nail Polish Lacurile pentru unghii OZN se usucă rapid și sunt vegane. În conținutul acestora sunt doar ingrediente de înaltă calitate și non-toxice. Lacurile OZN sunt7..
  Fără TVA: 60,50LEI 72,00LEI
 • Ojă naturală Dorothee OZN vegan nail polish 12 ml
  Ojă naturală Dorothee | Nuanță îndrăzneață de roșu-portocaliu Se aplică ușor, se uscă rapid și are rezistență ridicată OZN Dorothee Nail Polish Lacurile pentru unghii OZN se usucă rapid și sunt vegane. În conținutul acestora sunt doar ingrediente de înaltă calitate și non-toxice. Lacur..
  Fără TVA: 60,50LEI 72,00LEI
 • Ojă naturală Heidi OZN vegan nail polish 12 ml
  Ojă naturală Heidi | Nuanță amintind de frumusețea atemporală a rozului perlat Se aplică ușor, se uscă rapid și are rezistență ridicată OZN Heidi Nail Polish Lacurile pentru unghii OZN se usucă rapid și sunt vegane. În conținutul acestora sunt doar ingrediente de înaltă calitate și non-toxi..
  Fără TVA: 60,50LEI 72,00LEI
 • Ulei organic pentru unghii și cuticule OZN vegan nail polish 12 ml
  Ulei organic din semințe de floarea-soarelui pentru unghii și cuticule Revitalizează și regenerează unghiile și cuticulele OZN Vegan Nail & Cuticles Oil Uleiul organic pentru unghii și cuticule, creat din semințe de floarea-soarelui, revitalizează și regenerează unghiile și cuticulele. ..
  Fără TVA: 60,50LEI 72,00LEI
 • Săpun lichid organic cu lavandă & mentă albă Tisserand Aromatherapy 195 ml
  Săpun lichid organic cu extracte de lavandă, mentă albă & amestecuri de uleiuri esențiale de aloe vera, tătăneasă și mușețel Curăță în profunzime și hrănește pielea mâinilor. Tisserand Aromatherapy The Hand Wash – Lavender & White mint Amestecul de uleiuri esențiale de lavandă ..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
 • Săpun lichid organic cu neroli & lemn de santal Tisserand Aromatherapy 195 ml
  Săpun lichid organic cu extracte de neroli și lemn de santal & amestecuri de uleiuri esențiale de aloe vera, gingseng și mușețel Curăță în profunzime și împrospătează pielea mâinilor. Tisserand Aromatherapy The Hand Wash – Neroli and Sandalwood Săpunul lichid Tisserand Aromatherapy cu n..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
 • Săpun lichid organic cu trandafir & frunză de mușcată Tisserand Aromatherapy 195 ml
  Săpun lichid organic cu extracte de trandafir și frunză de mușcată & amestecuri de uleiuri esențiale de aloe vera, sâmburi de strugure și rodie Curăță în profunzime și hrănește pielea mâinilor. Tisserand Aromatherapy The Hand Wash – Rose and Geranium Leaf Săpunul lichid Tisserand Aromat..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
 • Săpun organic cu citrice Dr. Bronner's 140 g
  Săpun solid organic cu aromă de citrice Curăță cu delicatețe pielea feței și corpului și părul Dr. Bronner’s All-One Hemp Citrus Pure-Castile Bar Soap Spuma delicată nu usucă pielea feței, corpului sau părul: Săpunurile Dr. Bronner produc o spumă bogată, dar care nu usucă pielea. Toate sunt..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI