Îngrijire orală

Dinți sănătoși și respirație proaspătă

Gama de îngrijire orală are la bază plante, uleiuri esențiale și pulberi minerale naturale. Fiecare produs din această categorie curăță în mod eficient dinții și luptă împotriva apariției cariilor, protejând țesuturile gingivale. Toata gama este potrivită și pentru vegetarieni. 

 

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Jack N' Jill Șervețele umede pentru gingii & dinți/ 25 buc
  Șervețele umede din bumbac organic pentru curățarea dințișorilor și gingiilor copiilor Curăță și igienizează dantura și gingiile Jack N' Jill Gum & Tooth Wipes Pot fi folosite încă din prima zi de viață. Împachetate individual, șervețelele sunt igienice și convenabile atunci când ești î..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
 • WooBamboo! Aţă dentară din mătase naturală Eco-Awesome 37 m
  Aţă dentară naturală biodegradabilă din mătase Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Eco-Awesome Floss Cei de la WooBamboo! cred că de fiecare dată când foloseşti aţa dentară eco-friendly şi periuţa de dinţi cu mâner de bambus îţi vei aminti că faci un l..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
 • Weleda Apă de gură cu ratanhia 50 ml
  Apă de gură organică în formă concentrată pentru respirație proaspătă și gingii sănătoase  Împrospătează respirația și protejează gingiile sensibile împotriva sângerării Weleda Ratanhia Mouthwash Cantitate: 50 ml Apa de gură de la Weleda are la bază o formulă din plante, care ajută ..
  Fără TVA: 34,45LEI 41,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Weleda Gel de dinți cu ierburi 75 ml
  Pastă de dinți cu extracte din plante organice pentru îngrijirea orală zilnică - protecție naturală pentru gingiile sensibile Previne în mod natural apariția cariilor Weleda Plant Gel Toothpaste Cantitate: 75 ml Formula gel cu mușețel este deosebit de delicată cu dinții, c..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Weleda Pastă de dinți cu gălbenele 75 ml
  Pastă de dinți cu extracte de gălbenele organice pentru îngrijirea orală zilnică Previne în mod natural apariția cariilor și protejează smalțul dinților Weleda Calendula Toothpaste Cantitate: 75 ml Fără conținut de mentă, pasta de dinți are o aromă plăcută de gălbenele. Folosir..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Weleda Pastă de dinți cu ratanhia 75 ml
  Data expirarii: 30 septembrie 2018 Pastă de dinți cu extracte de ratanhia organică pentru îngrijirea orală zilnică - fortifierea naturală a gingiilor Previne în mod natural apariția cariilor și protejează smalțul dinților Weleda Ratanhia Toothpaste Cantitate: 75 ml Conț..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Weleda Pastă de dinți cu sare 75 ml
  Pastă de dinți organică pentru îngrijirea orală zilnică - protecție medicală împotriva cariilor și tartrului Previne în mod natural apariția cariilor Weleda Salt Toothpaste Cantitate: 75 ml Bicarbonatul de sodiu natural susține neutralizarea acizilor dăunători, care ar putea distruge sma..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • WooBamboo! Pastă de dinți fără fluor Eco-Awesome cu aromă naturală de scorțișoară dulce 113 g
  Pastă de dinți fără fluor cu extracte de bambus și ceai verde eco Curăță dinții și gingiile într-un mod delicat, având un gust delicios WooBamboo! Naturally Flavored Sweet Cinnamon Fluoride-Free Eco-Awesome Toothpaste with Bamboo and Green Tea Extracts Această pastă de dinți are un gust abs..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • WooBamboo! Pastă de dinți fără fluor Eco-Awesome cu arome naturale de vanilie & mentă 113 g
  Pastă de dinți fără fluor cu extracte de bambus și ceai verde eco Curăță dinții și gingiile într-un mod delicat, având un gust delicios WooBamboo! Naturally Flavored Vanilla Mint Fluoride-Free Eco-Awesome Toothpaste with Bamboo and Green Tea Extracts Această pastă de dinți are un gust absol..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • WooBamboo! Pastă de dinți fără fluor pentru copii Eco-Awesome cu aromă naturală de bezea 113 g
  Pastă de dinți fără fluor cu extracte de bambus și ceai verde eco - PENTRU COPII Curăță dinții și gingiile într-un mod delicat, având un gust delicios WooBamboo! Naturally Flavored Marshmallow Fluoride-Free Eco-Awesome Toothpaste with Bamboo and Green Tea Extracts Această pastă de dinți are..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • WooBamboo! Pastă de dinți fără fluor pentru copii Eco-Awesome cu aromă naturală de fructe 113 g
  Pastă de dinți fără fluor cu extracte de bambus și ceai verde eco - PENTRU COPII Curăță dinții și gingiile într-un mod delicat, având un gust delicios WooBamboo! Naturally Flavored Bubble Berry Fluoride-Free Eco-Awesome Toothpaste with Bamboo and Green Tea Extracts Această pastă de dinți ar..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • WooBamboo! Periuţă de dinţi din bambus Adult Medium
  Periuţă de dinţi biodegradabilă cu mâner de bambus Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Adult Medium Tooth Brush Bilioane de periuţe de dinţi ajung în depozitele de deşeuri din întreaga lume în fiecare an. Datorită ţie, această periuţă de dinţi nu va fi..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • WooBamboo! Periuţă de dinţi din bambus Adult Soft
  Periuţă de dinţi biodegradabilă cu mâner de bambus Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Adult Soft Tooth Brush Bilioane de periuţe de dinţi ajung în depozitele de deşeuri din întreaga lume în fiecare an. Datorită ţie, această periuţă de dinţi nu va fi u..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
 • WooBamboo! Periuţă de dinţi din bambus Adult Super Soft/ pentru dinţi sensibili
  Periuţă de dinţi biodegradabilă cu mâner de bambus pentru dinţi sensibili Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Adult Super Soft Tooth Brush Bilioane de periuţe de dinţi ajung în depozitele de deşeuri din întreaga lume în fiecare an. Datorită ţie, aceast..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
 • WooBamboo! Periuţă de dinţi din bambus Slim Soft
  Periuţă de dinţi biodegradabilă cu mâner de bambus preferată mai ales de femei Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Slim Soft Tooth Brush Bilioane de periuţe de dinţi ajung în depozitele de deşeuri din întreaga lume în fiecare an. Datorită ţie, această ..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.