Îngrijire orală

Dinți sănătoși și respirație proaspătă

Gama de îngrijire orală are la bază plante, uleiuri esențiale și pulberi minerale naturale. Fiecare produs din această categorie curăță în mod eficient dinții și luptă împotriva apariției cariilor, protejând țesuturile gingivale. Toata gama este potrivită și pentru vegetarieni. 

 

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Natural Teeth Whitening Co. Pudră de cărbune activ 100% naturală pentru albirea dinților 60 ml (Tratament pentru 16 zile)
  Pudră de cărbune activ pentru albirea dinților - 100% naturală Îndepărtează petele și modificările de culoare de pe suprafața dinților Natural Teeth Whitening Co. Activated Charcoal • produs 100% natural și vegan friendly • fără aditivi sau alți consevanți • fără fluor • îndepărtează pla..
  Fără TVA: 66,39LEI 79,00LEI89,00LEI
 • Dr. Bronner's Pastă de dinți organică fără fluor cu aromă de mentă 140 g
  Pastă de dinți organică fără fluor pentru albirea dinților Împrospătează respirația, albește dinții și reduce plaga dentară Dr. Bronner's Peppermint All-One Toothpaste Pasta de dinți de la Dr. Bronner conține 70% ingrediente de origine organică. Formula nu conține agenți de spumare sintetic..
  Fără TVA: 36,13LEI 43,00LEI
 • Dr. Bronner's Pastă de dinți organică fără fluor cu aromă de scorțișoară 140 g
  Pastă de dinți organică fără fluor pentru albirea dinților Împrospătează respirația, albește dinții și reduce plaga dentară Dr. Bronner's Cinnamon All-One Toothpaste Pasta de dinți de la Dr. Bronner conține 70% ingrediente de origine organică. Formula nu conține agenți de spumare sintetici,..
  Fără TVA: 36,13LEI 43,00LEI
 • Kingfisher Pastă de dinți cu aloe vera, arbore de ceai și chimen dulce fără fluor 100 ml
  Pastă de dinți fără fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Aloe Vera Tea Tree Fennel Fluoride Free O pastă de dinți uluitoare fără conținut de flu..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Kingfisher Pastă de dinți cu aloe vera, arbore de ceai și mentă fără fluor 100 ml
  Pastă de dinți fără fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Aloe Vera Tea Tree Mint Fluoride Free O pastă de dinți răcoroasă fără conținut de fluor..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Kingfisher Pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu fără fluor 100 ml
  Pastă de dinți fără fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Baking Soda Fluoride Free O pastă de dinți delicioasă fără conținut de fluor, îndulcitori ar..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Kingfisher Pastă de dinți cu cărbune activ fără fluor pentru albirea dinților 100 ml
  Pastă de dinți fără fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Naturally Whitening Charcoal Fluoride Free O pastă de dinți delicioasă fără conținut de fluo..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Kingfisher Pastă de dinți cu chimen dulce fără fluor 100 ml
  Pastă de dinți fără fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Fennel Fluoride Free O pastă de dinți delicioasă fără conținut de fluor, îndulcitori artific..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Kingfisher Pastă de dinți cu mentă & fluor 100 ml
  Pastă de dinți cu fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Mint With Fluoride O pastă de dinți delicioasă fără conținut de îndulcitori artificiali, ..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Kingfisher Pastă de dinți cu mentă fără fluor 100 ml
  Pastă de dinți fără fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Mint Fluoride Free O pastă de dinți delicioasă fără conținut de fluor, îndulcitori artificia..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Weleda Apă de gură cu ratanhia 50 ml
  Apă de gură organică în formă concentrată pentru respirație proaspătă și gingii sănătoase  Împrospătează respirația și protejează gingiile sensibile împotriva sângerării Weleda Ratanhia Mouthwash Cantitate: 50 ml Apa de gură de la Weleda are la bază o formulă din plante, care ajută ..
  Fără TVA: 34,45LEI 41,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Weleda Gel de dinți cu ierburi 75 ml
  Pastă de dinți cu extracte din plante organice pentru îngrijirea orală zilnică - protecție naturală pentru gingiile sensibile Previne în mod natural apariția cariilor Weleda Plant Gel Toothpaste Cantitate: 75 ml Formula gel cu mușețel este deosebit de delicată cu dinții, c..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Weleda Pastă de dinți cu gălbenele 75 ml
  Pastă de dinți cu extracte de gălbenele organice pentru îngrijirea orală zilnică Previne în mod natural apariția cariilor și protejează smalțul dinților Weleda Calendula Toothpaste Cantitate: 75 ml Fără conținut de mentă, pasta de dinți are o aromă plăcută de gălbenele. Folosir..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Weleda Pastă de dinți cu ratanhia 75 ml
  Pastă de dinți cu extracte de ratanhia organică pentru îngrijirea orală zilnică - fortifierea naturală a gingiilor Previne în mod natural apariția cariilor și protejează smalțul dinților Weleda Ratanhia Toothpaste Cantitate: 75 ml Conține ratanhia, care are proprietăți ast..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Weleda Pastă de dinți cu sare 75 ml
  Pastă de dinți organică pentru îngrijirea orală zilnică - protecție medicală împotriva cariilor și tartrului Previne în mod natural apariția cariilor Weleda Salt Toothpaste Cantitate: 75 ml Bicarbonatul de sodiu natural susține neutralizarea acizilor dăunători, care ar putea distruge sma..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.