Îngrijire orală

Dinți sănătoși și respirație proaspătă

Gama de îngrijire orală are la bază plante, uleiuri esențiale și pulberi minerale naturale. Fiecare produs din această categorie curăță în mod eficient dinții și luptă împotriva apariției cariilor, protejând țesuturile gingivale. Toata gama este potrivită și pentru vegetarieni. 

 

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Apă de gură anti-tartru naturală Sarakan 300 ml
  Apă de gură anti-tartru Reduce formarea tartrului, curăță gingiile și menține sănătatea bucală Sarakan Anti-Plaque Mouthwash Din copacul pastei de dinți Apa de gură anti-tartru Sarakan conține extracte naturale de Salvadora persica - „copacul pastei de dinți” - care luptă împotriva depuner..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Pastă de dinți fără fluor cu miere de Manuka MGO 400+, propolis BIO30 și ulei din arbore de ceai Manuka Health 100 g
  Pastă de dinți fresh și naturală cu conținut de miere de Manuka Curăță cu delicațe și protejează dinții și gingiile Manuka Health MGO 400+ Honey & Propolis Toothpaste with Tea Tree Oil Pasta de dinți fresh și cu aromă naturală, cu conținut ridicat de metilglioxal (MGO 400+), propolis și..
  Fără TVA: 37,82LEI 45,00LEI
 • Pastă de dinți naturală Sarakan 64 g
  Pastă de dinți naturală cu extract de Salvadora persica (copacul pastei de dinți) Restaurează culoarea naturală a dinților, curăță excepțional și lasă un gust proaspăt Sarakan Nature’s Toothpaste Din „copacul pastei de dinți” Pasta de dinți Sarakan conține extract de Salvadora persica, cun..
  Fără TVA: 13,45LEI 16,00LEI
 • Periuțe interdentare din bambus WooBamboo! | Assorted | 12 buc | Reutilizabile
  Periuțe interdentare de dimensiuni variate refolosibile Curăță spațiile interdentare greu accesibile WooBamboo! Interdental Brush Picks with Natural Bamboo | Assorted Sizes (XS, S, M, L) Ca un hibrid între o periuță de dinți și o scobitoare, periuța interdentară intră între dinți, pentru a ..
  Fără TVA: 39,50LEI 47,00LEI
 • Periuțe interdentare din bambus WooBamboo! | Small | 8 buc | Reutilizabile
  Periuțe interdentare mici refolosibile Curăță spațiile interdentare greu accesibile WooBamboo! Interdental Brush Picks with Natural Bamboo | Size Small Ca un hibrid între o periuță de dinți și o scobitoare, periuța interdentară intră între dinți, pentru a curăța zonele greu accesibile. P..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
 • Apă de gură calmantă cu mentă Nordics 300 ml
  Apă de gură cu mentă pentru o prospețime extraordinară Previne iritațiile gingivale, luptă împotriva bacteriilor și cu respirația urât mirositoare Nordics Soothing Mint Mouthwash Apa de gură Nordics previne iritațiile din cavitatea bucală, luptă împotriva bacteriilor și cu respirația urât m..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
 • Apă de gură cu ratanhia Weleda 50 ml
  Apă de gură organică în formă concentrată pentru respirație proaspătă și gingii sănătoase  Împrospătează respirația și protejează gingiile sensibile împotriva sângerării Weleda Ratanhia Mouthwash Cantitate: 50 ml Apa de gură de la Weleda are la bază o formulă din plante, care ajută ..
  Fără TVA: 34,45LEI 41,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Aţă dentară din mătase naturală WooBamboo! | Eco-Awesome 37 m
  Aţă dentară naturală biodegradabilă din mătase Curăţă delicat dinţii şi gingiile protejând mediul înconjurător WooBamboo! Eco-Awesome Floss Cei de la WooBamboo! cred că de fiecare dată când foloseşti aţa dentară eco-friendly şi periuţa de dinţi cu mâner de bambus îţi vei aminti că faci un l..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
 • Gel de dinți cu ierburi Weleda 75 ml
  Pastă de dinți cu extracte din plante organice pentru îngrijirea orală zilnică - protecție naturală pentru gingiile sensibile Previne în mod natural apariția cariilor Weleda Plant Gel Toothpaste Cantitate: 75 ml Formula gel cu mușețel este deosebit de delicată cu dinții, c..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Pastă de dinți cu aloe vera, arbore de ceai și chimen dulce fără fluor Kingfisher 100 ml
  Pastă de dinți fără fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Aloe Vera Tea Tree Fennel Fluoride Free O pastă de dinți uluitoare fără conținut de flu..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Pastă de dinți cu aloe vera, arbore de ceai și mentă fără fluor Kingfisher 100 ml
  Pastă de dinți fără fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Aloe Vera Tea Tree Mint Fluoride Free O pastă de dinți răcoroasă fără conținut de fluor..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Pastă de dinți cu bicarbonat de sodiu fără fluor Kingfisher 100 ml
  Pastă de dinți fără fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Baking Soda Fluoride Free O pastă de dinți delicioasă fără conținut de fluor, îndulcitori ar..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Pastă de dinți cu cărbune activ fără fluor pentru albirea dinților Kingfisher 100 ml
  Pastă de dinți fără fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Naturally Whitening Charcoal Fluoride Free O pastă de dinți delicioasă fără conținut de fluo..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Pastă de dinți cu chimen dulce fără fluor Kingfisher 100 ml
  Pastă de dinți fără fluor și fără îndulcitori, arome sau coloranți artificiali Curăță cu delicatețe dinții și-i protejează împotriva cariilor și a depunerilor de tartru Kingfisher Natural Toothpaste Fennel Fluoride Free O pastă de dinți delicioasă fără conținut de fluor, îndulcitori artific..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Pastă de dinți cu gălbenele Weleda 75 ml
  Pastă de dinți cu extracte de gălbenele organice pentru îngrijirea orală zilnică Previne în mod natural apariția cariilor și protejează smalțul dinților Weleda Calendula Toothpaste Cantitate: 75 ml Fără conținut de mentă, pasta de dinți are o aromă plăcută de gălbenele. Folosir..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.