Îngrijire orală

Dinți sănătoși și respirație proaspătă

Gama de îngrijire orală are la bază plante, uleiuri esențiale și pulberi minerale naturale. Fiecare produs din această categorie curăță în mod eficient dinții și luptă împotriva apariției cariilor, protejând țesuturile gingivale. Toata gama este potrivită și pentru vegetarieni. 

 

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Weleda Apă de gură cu ratanhia 50 ml
  Apă de gură organică în formă concentrată pentru respirație proaspătă și gingii sănătoase  Împrospătează respirația și protejează gingiile sensibile împotriva sângerării Weleda Ratanhia Mouthwash Cantitate: 50 ml Apa de gură de la Weleda are la bază o formulă din plante, care ajută ..
  Fără TVA: 34,45LEI 41,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Weleda Gel de dinți din plante 75 ml
  Pastă de dinți cu extracte din plante organice pentru îngrijirea orală zilnică Previne în mod natural apariția cariilor Weleda Plant Gel Toothpaste Cantitate: 75 ml Formula gel cu mușețel este deosebit de delicată cu dinții, cu smalțul acestora și cu gingiile. Extractele d..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Weleda Pastă de dinți cu gălbenele 75 ml
  Pastă de dinți cu extracte de gălbenele organice pentru îngrijirea orală zilnică Previne în mod natural apariția cariilor și protejează smalțul dinților Weleda Calendula Toothpaste Cantitate: 75 ml Fără conținut de mentă, pasta de dinți are o aromă plăcută de gălbenele. Folosir..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Weleda Pastă de dinți cu ratanhia 75 ml
  Pastă de dinți cu extracte de ratanhia organică pentru îngrijirea orală zilnică Previne în mod natural apariția cariilor și protejează smalțul dinților Weleda Ratanhia Toothpaste Cantitate: 75 ml Conține ratanhia, care are proprietăți astringente. Susține sănătatea gingiil..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Weleda Pastă de dinți cu sare 75 ml
  Pastă de dinți organică pentru îngrijirea orală zilnică Previne în mod natural apariția cariilor Weleda Salt Toothpaste Cantitate: 75 ml Bicarbonatul de sodiu natural susține neutralizarea acizilor dăunători, care ar putea distruge smalțul dinților. Stimulează salivarea și reducerea posi..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.