Cosmetice bio

Cosmetice bio, organice, eco pentru o piele frumoasă și sănătoasă

Cu adevărat organice, naturale și pure, produsele de îngrijire corporală și machiaj Natural Skin, prezintă avantaje remarcabile față de cosmeticele de rând.
Fără conținut de chimicale, care irită pielea, și toxine, produsele Natural Skin, hrănesc și prețuiesc corpul, indiferent de tipul de piele.

În căutarea unui stil de viață mai simplu, natural și care empatizează cu mediul înconjurător, am ales pentru tine brand-uri de cosmetice organice care sunt apreciate la nivel internațional. Nu este de mirare că piața produselor cosmetice organice a explodat în ultimul timp. De-a lungul anilor, oamenii au devenit mai conștienți de conținutul produselor de îngrijire corporală și au început să ia decizii mai bune în privința cosmeticelor.

Ce înseamnă “organic” și “natural”?
“Organic” se referă la ceea ce a fost produs fără pesticide, fertilizatori sintetici, organisme modificate genetic (GMO), radiații ionizante, precum și antibiotice sau hormoni. “Natural” înseamnă ceea ce există în mod original sau care derivă din natură.
Cosmeticele organice nu conțin următoarele ingrediente: parabeni, ftalați, sulfați, ingrediente pe bază de petrol (PEG), petrochimicale & uleiuri minerale, ingrediente etoxilate, precum nici arome artificiale sau coloranți. Conform cercetărilor, brand-urile cu cele mai multe certificări organice sunt: MÁDARA, Dr. Bronner’s All-One!, Weleda.

Ce oferă o linie de cosmetice de îngrijire bio?
Pentru cei cu pielea sensibilă sau cu probleme, un adevărat produs organic oferă mai mult decât ingrediente organice și review-uri excelente:​

Ingrediente organice | Alese cu grijă din agricultura ecologică.
Cruelty free | Produse care nu sunt testate pe animale.
Vegane | Produse care nu conțin ingrediente de origine animală.
GMO free | Produse care nu conțin ingrediente modificate genetic.
Fără gluten | Produse care au certificare gluten-free sau care au trecut de un control de calitate pentru puritatea ingredientelor.
Certificate organic | Produse care au primit o certificare organică oficială de către o autoritate recunoscută, precum: USDA, ECOCERT, ACO și altele.