Întreținerea casei bio

Soluții eco pentru întreținerea și curățarea întregii case

Întreține-ți casa într-un mod eco! Naturalskin comercializează produse de curățare eco cu scopul de a reduce la minim cantitatea de chimicale toxice care se găsesc în casele noastre.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Ecozone Gel de curățat 3-în-1 pentru toaletă 750 ml
  Soluție eco pentru curățarea vasului de toaletă Curăță petele și îndepărtează calcarul foarte ușor Ecozone Ocen Breeze Toilet Cleaner Gel Gelul de curățare pentru wc de la Ecozone conține extracte de plante care îndepărtează cu ușurință orice pată. Formula puternică este sigură chiar și pen..
  Fără TVA: 10,92LEI 13,00LEI
 • Ecozone Odorizant solid pentru rezervorul toaletei Forever Flush 95 g
  Odorizant eco pentru rezervorul de toaletă Durează până la 2000 de jeturi de apă Ecozone Forever flush toilet block up to 2000 flushes Previne apariția petelor și a calcarului. Apa de culoare albastră indică faptul că vasul de toaletă este curat și igienizat. • non-toxic • biodegradabil..
  Fără TVA: 36,13LEI 43,00LEI
 • Ecozone Șampon eco pentru covoare 3 în 1 Fresh Cotton 1 L
  Șampon pentru covoare cu efect de curățare foarte puternic Formulă puternică cu acțiune 3-în-1 pentru îndepărtarea petelor și urmelor de pe covor Ecozone Fresh Cotton Carpet Shampoo Adecvat pentru spălarea manuală sau în mașină a covorului, șamponul conține ingrediente care acționează efici..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI
 • Ecozone Șervețele umede antibacteriale pentru curățarea suprafețelor (multi surface)/ 40 buc
  Șervețele umede antibacteriale pentru curățarea suprafețelor (multi surface) - 100% biodegradabile; omoară 99.9% din bacterii Curăță orice suprafață de grăsime și murdărie Ecozone Anti-Bacterial Multi Surface Wipes 100% biodegradable Șervețelele antibacteriale cu miros de aloe vera și castr..
  Fără TVA: 15,13LEI 18,00LEI
 • Ecozone Soluție de curățat 3-în-1 pentru baie 500 ml
  Soluție eco 3-în-1 de curățat baia Curăță în profunzime și îndepărtează calcarul de pe suprafețele din baie. Ecozone Fast Action Bathroom Cleaner Acum îl vezi, apoi a dispărut. Soluția Ecozone este inamicul numărul 1 al calcarului. Lasă vanele, chiuvetele, ușile de la duș, robinetele și &nb..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Ecozone Soluție de curățat 3-în-1 pentru bucătărie 500 ml
  Degresant eco pentru curățarea suprafețelor din bucătărie Îndepărtează cu eficiență grăsimea din bucătărie și lasă suprafețele fără pată și strălucitoare Ecozone Tough Degreaser Kitchen Cleaner Degresantul pentru bucătărie de la Ecozone îndepărtează petele dure și greu de curățat și este id..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Ecozone Soluție de curățat pentru pardoseli 500 ml
  Detergent eco de spălat pentru pardoseli sau suprafețe tari cu parfum de rodie Îndepărtează eficient orice pată, urmă de murdărie sau grăsime de pe pardoseală. Ecozone Pomegranate Hard Floor Cleaner Formula detergentului acționează rapid, îndepărtând petele de pe pardoseală și lăsând-o cura..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
 • Ecozone Soluție de curățat pentru podea de lemn 500 ml
  Detergent eco de spălat pentru podea de lemn cu parfum de migdale Îndepărtează eficient orice pată, urmă de murdărie sau grăsime de pe podea. Ecozone Almond Wood Floor Cleaner Formula detergentului acționează rapid, îndepărtând petele de pe podea și lăsând-o curată și strălucitoare. Cant..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI