Întreținerea casei bio

Soluții eco pentru întreținerea și curățarea întregii case

Întreține-ți casa într-un mod eco! NaturalSkin comercializează produse de curățare eco cu scopul de a reduce la minim cantitatea de chimicale toxice care se găsesc în casele noastre.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Attitude Soluție de curățat universală cu coajă de citrice 800 ml
  Soluție de curățat pentru orice tip de suprafață Curăță eficient și natural suprafețele din casă ATTITUDE All Purpose Cleaner | Citrus Zest Având la bază ingrediente din plante și minerale, soluția de curățat universală îți lasă casa fără pată. Nu conține chimicale cancerigene. Este ideală..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
 • Attitude Soluție spray cu coajă de citrice pentru curățat geamuri & oglinzi 800 ml
  Spray natural pentru curățarea geamurilor și oglinzilor Curăță și protejează de praf geamurile și oglinzile ATTITUDE Natural Window & Mirror Cleaner | Fragrance-free Te-ai gândit vreodată de ce ne plac geamurile atât de tare? S-a dovedit că extra-expunerea la lumina solară ne face mai p..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
 • Biolu Detergent ecologic pudră pentru îndepărtarea petelor 1100 g
  Detergent bio pudră pentru îndepărtarea petelor Albește, curăță și dezinfectează Biolu Stain Remover Powder Se folosește ca adaos alături de detergenții lichizi. Eliberează oxigen activ în timpul ciclului de spălat, care dezinfectează și îndepărtează petele din rufele albe și colorate, chia..
  Fără TVA: 36,13LEI 43,00LEI
 • Biolu Detergent ecologic universal cu ulei organic de portocale 1 L
  Detergent bio degresant pentru orice suprafață Îndepărtează orice tip de murdărie cu acțiune imediată Biolu All-Purpose Degreaser with Organic Essential Oil Detergentul degresant universal Biolu conține ulei de portocale din agricultura ecologică. Este gata de utilizat, îndepărtând orice ti..
  Fără TVA: 22,69LEI 27,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Ecozone Gel de curățat 3-în-1 pentru toaletă 750 ml
  Soluție eco pentru curățarea vasului de toaletă Curăță petele și îndepărtează calcarul foarte ușor Ecozone Ocen Breeze Toilet Cleaner Gel Gelul de curățare pentru wc de la Ecozone conține extracte de plante care îndepărtează cu ușurință orice pată. Formula puternică este sigură chiar și pen..
  Fără TVA: 10,92LEI 13,00LEI
 • Ecozone Odorizant solid pentru rezervorul toaletei Forever Flush 95 g
  Odorizant eco pentru rezervorul de toaletă Durează până la 2000 de jeturi de apă Ecozone Forever flush toilet block up to 2000 flushes Previne apariția petelor și a calcarului. Apa de culoare albastră indică faptul că vasul de toaletă este curat și igienizat. • non-toxic • biodegradabil..
  Fără TVA: 36,13LEI 43,00LEI
 • Ecozone Șampon eco pentru covoare 3 în 1 Fresh Cotton 1 L
  Șampon pentru covoare cu efect de curățare foarte puternic Formulă puternică cu acțiune 3-în-1 pentru îndepărtarea petelor și urmelor de pe covor Ecozone Fresh Cotton Carpet Shampoo Adecvat pentru spălarea manuală sau în mașină a covorului, șamponul conține ingrediente care acționează efici..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI
 • Ecozone Șervețele umede antibacteriale pentru curățarea suprafețelor (multi surface)/ 40 buc
  Șervețele umede antibacteriale pentru curățarea suprafețelor (multi surface) - 100% biodegradabile; omoară 99.9% din bacterii Curăță orice suprafață de grăsime și murdărie Ecozone Anti-Bacterial Multi Surface Wipes 100% biodegradable Șervețelele antibacteriale cu miros de aloe vera și castr..
  Fără TVA: 15,13LEI 18,00LEI
 • Ecozone Soluție de curățat 3-în-1 multi suprafețe cu acțiune antibacteriană 500 ml
  Soluție-spray eco pentru curățarea aproape a tuturor suprafețelor din locuință Îndepărtează cu eficiență petele de murdărie și lasă suprafețele fără pată și strălucitoare. Ucide 99.9% din bacterii. Ecozone Multi Surface Cleaner Anti-Bacterial Spray-ul cu acțiune triplă pentru cură..
  Fără TVA: 16,81LEI 20,00LEI
 • Ecozone Soluție de curățat 3-în-1 pentru baie 500 ml
  Soluție eco 3-în-1 de curățat baia Curăță în profunzime și îndepărtează calcarul de pe suprafețele din baie. Ecozone Fast Action Bathroom Cleaner Acum îl vezi, apoi a dispărut. Soluția Ecozone este inamicul numărul 1 al calcarului. Lasă vanele, chiuvetele, ușile de la duș, robinetele și &nb..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Ecozone Soluție de curățat 3-în-1 pentru bucătărie 500 ml
  Degresant eco pentru curățarea suprafețelor din bucătărie Îndepărtează cu eficiență grăsimea din bucătărie și lasă suprafețele fără pată și strălucitoare Ecozone Tough Degreaser Kitchen Cleaner Degresantul pentru bucătărie de la Ecozone îndepărtează petele dure și greu de curățat și este id..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
 • Ecozone Soluție de curățat pentru podea de lemn 500 ml
  Detergent eco de spălat pentru podea de lemn cu parfum de migdale Îndepărtează eficient orice pată, urmă de murdărie sau grăsime de pe podea. Ecozone Almond Wood Floor Cleaner Formula detergentului acționează rapid, îndepărtând petele de pe podea și lăsând-o curată și strălucitoare. Cant..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
 • If You Care Set de 5 lavete 100% naturale & compostabile
  Lavete 100% naturale din celuloză, bumbac și mirabilit Curăță fără să zgârâie orice tip de suprafață din casă If You Care 100% Natural and Certified Compostable Sponge Cloths Lavetele If You Care sunt fabricate printr-un proces brevetat dintr-un amestec de celuloză, bumbac nealbit și fără c..
  Fără TVA: 22,69LEI 27,00LEI