Detergenți de vase bio

Detergenți eco pentru spălarea vaselor

Naturalskin este un magazin determinat să asigure clienților săi doar produse eco, reducând astfel cantitatea de toxine la minim. Detergenții de spălat vase eco reprezintă cea mai bună alternativă pentru detergenții convenționali.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Earth Friendly Products Detergent bio fără parfum pentru spălarea sticlelor pentru bebeluşi 500 ml
  Detergent fără parfum pentru spălarea sticlelor de lapte, bolurilor, suzetelor sau altor ustensile pentru bebeluși Cu ingrediente pe bază de plante, detergentul lichid spală cu ușurință fără reziduri chimice Earth Friendly Products Baby Bottle Wash Bottle Wash este un lichid concentrat, făr..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
 • Biolu Gel ecologic pentru mașina de spălat vase - portocale 1 L
  Gel bio pentru spălat vase în mașina de spălat vase Îndepărtează grăsimea, lăsând vasele curate și strălucitoare Biolu Dishwasher Gel with Organic Orange Essential Oil Gelul se utilizează în mașina de spălat vase. Este ecologic și nu lasă reziduri petrochimice pe vase și în mașina de spălat..
  Fără TVA: 26,89LEI 32,00LEI
 • Biolu Tablete de sare regenerantă pentru mașina de spălat vase 1100 g
  Tablete de sare pentru mașina de spălat vase Purifică și regenerează apa, eliminând calciul și magneziul Biolu Salt Tablets for Dishwasher Machine Tabletele de sare regenerează și purifică apa, eliminând calciul și magneziul. Protejează mașina de spălat și lasă vasele curate și strălucitoar..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
 • Ecozone Detergent de vase lichid Lime 500 ml
  Detergent eco lichid de spălat vase Curăță eficient și îndepărtează grăsimea de pe vase. Ecozone Washing Up Liquid Lime Detergentul de vase lichid Ecozone are o formulă puternică, îndepărând orice urmă de grăsime. Cantitate: 500 ml Formula este concentrată. Prin urmare, te vei bucura ..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Ecozone Detergent de vase lichid Sensitive 500 ml
  Detergent eco lichid de spălat vase pentru cei cu pielea sensibilă Curăță eficient și îndepărtează grăsimea de pe vase. Ecozone Washing Up Liquid Sensitive Detergentul de vase lichid Ecozone are o formulă puternică, îndepărând orice urmă de grăsi..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Ecozone Detergent de vase tablete/ 25 buc
  Tablete eco pentru spălarea vaselor în mașina de spălat Curăță cu eficiență vasele și îndepărtează orice urmă de grăsime Ecozone Classic Dishwasher Tablets Cantitate: 25 de tablete Mod de utilizare: Curăță vasele de resturile de mâncare înainte de a le pune în mașina de spălat. Pune o..
  Fără TVA: 26,89LEI 32,00LEI
 • Ecozone Detergent de vase tablete/ 72 buc
  Tablete eco pentru spălarea vaselor în mașina de spălat Curăță cu eficiență vasele și îndepărtează orice urmă de grăsime Ecozone Classic Dishwasher Tablets Cantitate: 72 de tablete Mod de utilizare: Curăță vasele de..
  Fără TVA: 63,87LEI 76,00LEI