Detergenți de vase bio

Detergenți eco pentru spălarea vaselor

Naturalskin este un magazin determinat să asigure clienților săi doar produse eco, reducând astfel cantitatea de toxine la minim. Detergenții de spălat vase eco reprezintă cea mai bună alternativă pentru detergenții convenționali.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Attitude Detergent de vase lichid cu flori de câmp 700 ml
  Detergent de vase lichid hipoalergenic | Putere mare de curățare Îndepărtează și cele mai dificile urme de grăsime ATTITUDE Dishwashing Liquid | Wildflowers | Hypoallergenic Știai că… ...săpunul îndepărtează rezidurile și grăsimea? Detergentul lichid ATTITUDE este foarte eficient în elimin..
  Fără TVA: 18,49LEI 22,00LEI
 • Attitude Detergent lichid fără miros pentru vase & sticluțele bebelușilor 700 ml
  Detergent lichid pentru vase și pentru sticlele bebelușilor Curăță eficient urmele de lapte de pe sticluțe, eliminând rezidurile și mirosurile ATTITUDE | Little Ones | Washing Up Liquid | Fragrance-free Știai că bebelușii sunt atrași de mirosul laptelui matern? În două săptămâni de la naște..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
 • Biolu Gel ecologic pentru mașina de spălat vase - portocale 1 L
  Gel bio pentru spălat vase în mașina de spălat vase Îndepărtează grăsimea, lăsând vasele curate și strălucitoare Biolu Dishwasher Gel with Organic Orange Essential Oil Gelul se utilizează în mașina de spălat vase. Este ecologic și nu lasă reziduri petrochimice pe vase și în mașina de spălat..
  Fără TVA: 26,89LEI 32,00LEI
 • Biolu Tablete de sare regenerantă pentru mașina de spălat vase 1100 g
  Tablete de sare pentru mașina de spălat vase Purifică și regenerează apa, eliminând calciul și magneziul Biolu Salt Tablets for Dishwasher Machine Tabletele de sare regenerează și purifică apa, eliminând calciul și magneziul. Protejează mașina de spălat și lasă vasele curate și strălucitoar..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
 • Earth Friendly Products Detergent bio fără parfum pentru spălarea sticlelor pentru bebeluşi 500 ml
  Detergent fără parfum pentru spălarea sticlelor de lapte, bolurilor, suzetelor sau altor ustensile pentru bebeluși Cu ingrediente pe bază de plante, detergentul lichid spală cu ușurință fără reziduri chimice Earth Friendly Products Baby Bottle Wash Bottle Wash este un lichid concentrat, făr..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
 • Ecozone Detergent de vase lichid Lime 500 ml
  Detergent eco lichid de spălat vase Curăță eficient și îndepărtează grăsimea de pe vase. Ecozone Washing Up Liquid Lime Detergentul de vase lichid Ecozone are o formulă puternică, îndepărând orice urmă de grăsime. Cantitate: 500 ml Formula este concentrată. Prin urmare, te vei bucura ..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Ecozone Detergent de vase lichid Sensitive 500 ml
  Detergent eco lichid de spălat vase pentru cei cu pielea sensibilă Curăță eficient și îndepărtează grăsimea de pe vase. Ecozone Washing Up Liquid Sensitive Detergentul de vase lichid Ecozone are o formulă puternică, îndepărând orice urmă de grăsi..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Ecozone Detergent de vase tablete/ 25 buc
  Tablete eco pentru spălarea vaselor în mașina de spălat Curăță cu eficiență vasele și îndepărtează orice urmă de grăsime Ecozone Classic Dishwasher Tablets Cantitate: 25 de tablete Mod de utilizare: Curăță vasele de resturile de mâncare înainte de a le pune în mașina de spălat. Pune o..
  Fără TVA: 26,89LEI 32,00LEI
 • Ecozone Detergent de vase tablete/ 72 buc
  Tablete eco pentru spălarea vaselor în mașina de spălat Curăță cu eficiență vasele și îndepărtează orice urmă de grăsime Ecozone Classic Dishwasher Tablets Cantitate: 72 de tablete Mod de utilizare: Curăță vasele de..
  Fără TVA: 63,87LEI 76,00LEI
 • Ecozone Soluție de curățat aparatul de cafea 500 ml
  Soluție eco de curățat aparatul de cafea fără miros și fără gust Formula non-toxică se potrivește oricărei mărci de aparate pentru cafea și oricărui tip de aparat Ecozone Coffee Machine Cleaner Odor & Taste Free Soluția curăță depunerile de calcar și cafea și lasă aparatul fără pată și ..
  Fără TVA: 23,53LEI 28,00LEI
 • Ecozone Soluție pentru limpezirea vaselor în mașina de spălat 500 ml
  Soluție eco pentru limpezirea vaselor. Rezultate impecabile. Lasă vasele curate și strălucitoare, fără urmă de pată. Ecozone Rinse Aid Dry & Shine Formula cu ingrediente naturale îndepărtează toate particulele nedorite în ciclul de clătire a mașinei de spălat vase, după ce ciclul de spă..
  Fără TVA: 16,81LEI 20,00LEI