Detergenți de rufe bio

Detergenți de rufe eco – formule eficiente chiar la temperaturi scăzute

Detergenți eco de spălat rufe cu formule naturale, non-cancerigene, non-caustice și fără conținut de ingrediente dăunătoare. Produsele pot conține doar coloranți naturali.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Ecozone Balsam de rufe Happiness 1 L
  Balsam eco de rufe (fără grăsime animală) cu miros floral Catifelează hainele și le parfumează ușor. Ecozone Happiness Fabric Conditioner Fallow Free Balsamul de rufe Ecozone nu conține seu. Seul este un ingredient comun extras din grăsime animală și este folosit la majoritatea limpezitoare..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
 • Ecozone Balsam de rufe Innocence 1 L
  Balsam eco de rufe (fără grăsime animală) cu miros floral Catifelează hainele și le parfumează ușor. Ecozone Innocence Fabric Conditioner Fallow Free Balsamul de rufe Ecozone nu conține seu. Seul este un ingredient comun extras din grăsime animală și este ..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Ecozone Balsam pentru prosoape 1 L
  Balsam eco pentru prosoape Redă catifelarea naturală a prosoapelor Ecozone Towel Softner Wild Cotton Balsamul pentru prosoape lasă prosoapele luxuriant de moi și confortabile, fără a le fura din puterea naturală de absorbție a apei.  Cantitate: 1 litru/ 17 spălări Balsamul conven..
  Fără TVA: 31,93LEI 38,00LEI
 • Ecozone Detergent de rufe lichid 1 L
  Detergent de rufe eco concentrat lichid Curăță cu eficiență și îndepărtează petele dificile de pe haine Ecozone Concentrated Laundry Liquid Detergentul lichid pentru rufe de la Ecozone durează până la 25 de spălări și oferă rezultate remarcabile de fiecare dată.  Cantitate: 1 l..
  Fără TVA: 36,97LEI 44,00LEI
 • Ecozone Detergent de rufe lichid 2 L
  Detergent de rufe eco concentrat lichid Curăță cu eficiență și îndepărtează petele dificile de pe haine Ecozone Concentrated Laundry Liquid Detergentul lichid pentru rufe de la Ecozone durează până la 50 de spălări și oferă rezultate remarcabile de fiecare dată.  Cantitate: 2 litri ..
  Fără TVA: 69,75LEI 83,00LEI
 • Ecozone Detergent de rufe lichid Delicate 750 ml
  Detergent lichid eco pentru haine delicate din mătase & lână Produsul este ideal pentru persoanele cu cea mai sensibilă piele sau pentru bebeluși. Ecozone Delicate Laundry Liquid for silks & wools Detergentul lichid Ecozone este nonbio, nontoxic și este aprobat pentru persoanele cu ..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Ecozone Șampon eco pentru covoare 3 în 1 Fresh Cotton 1 L
  Șampon pentru covoare cu efect de curățare foarte puternic Formulă puternică cu acțiune 3-în-1 pentru îndepărtarea petelor și urmelor de pe covor Ecozone Fresh Cotton Carpet Shampoo Adecvat pentru spălarea manuală sau în mașină a covorului, șamponul conține ingrediente care acționează efici..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI