Detergenți de rufe bio

Detergenți de rufe eco – formule eficiente chiar la temperaturi scăzute

Detergenți eco de spălat rufe cu formule naturale, non-cancerigene, non-caustice și fără conținut de ingrediente dăunătoare. Produsele pot conține doar coloranți naturali.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Ecozone Balsam pentru prosoape 1 L
  Balsam eco pentru prosoape Redă catifelarea naturală a prosoapelor Ecozone Towel Softner Wild Cotton Balsamul pentru prosoape lasă prosoapele luxuriant de moi și confortabile, fără a le fura din puterea naturală de absorbție a apei.  Cantitate: 1 litru/ 17 spălări Balsamul conven..
  Fără TVA: 25,21LEI 30,00LEI38,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Barbapapa Detergent lichid & balsam de rufe 2 în 1 pentru hainele bebelușilor 1 L
  Detergent lichid & balsam de rufe pentru hainele bebelușilor Înlătură cele mai dificile pete de pe rufe albe sau colorate. Barbapapa Baby Liquid Laudry Detergent with Softener 2 in 1 product Detergentul lichid & balsamul de rufe 2 în 1 conține extract organic de măsline și mușețel ș..
  Fără TVA: 37,82LEI 45,00LEI
 • Biolu Balsam ecologic lichid pentru rufe - floral 1 L
  Balsam bio cu apă florală pentru mașina de spălat sau fierul de călcat Catifelează rufele oferind prospețime. Rufe mai ușor de călcat. Biolu Scented Water for Washing Machine and Ironing with Hydrosol from Organic Flowers Se folosește pentru catifelarea rufelor. Rufele vor deveni ușor de că..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
 • Biolu Detergent ecologic lichid pentru rufe albe & colorate - lămâie 1 L
  Detergent lichid cu uleiuri esențiale din lămâie organică Curăță delicat haine albe sau colorate Biolu Laundry Liquid with Organic Citronella Essential Oil Detergentul lichid poate fi folosit la spălarea manuală sau automată a hainelor albe sau colorate. Conține ulei esențial de lămâie din ..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
 • Biolu Detergent ecologic lichid pentru rufe albe & colorate - portocale 1 L
  Detergent lichid cu extract din flori de portocală organică Curăță delicat haine albe sau colorate Biolu Laundry Liquid with Organic Orange Blossom Extract Detergentul lichid poate fi folosit la spălarea manuală sau automată a hainelor albe sau colorate. Conține ulei esențial de lămâie din ..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
 • Biolu Detergent ecologic lichid pentru rufe delicate - lavandă 1 L
  Detergent lichid cu uleiuri esențiale din lavandă organică Curăță cu delicatețe rufele din lână, cașmir, mătase, in Biolu Delicate Laundry with Organic Lavender Essential Oil Detergentul lichid ecologic neutru se poate folosi la spălarea manuală, cât și în mașina de spălat automată. Conține..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
 • Biolu Detergent ecologic pudră pentru îndepărtarea petelor 1100 g
  Detergent bio pudră pentru îndepărtarea petelor Albește, curăță și dezinfectează Biolu Stain Remover Powder Se folosește ca adaos alături de detergenții lichizi. Eliberează oxigen activ în timpul ciclului de spălat, care dezinfectează și îndepărtează petele din rufele albe și colorate, chia..
  Fără TVA: 36,13LEI 43,00LEI
 • Ecozone Balsam de rufe Happiness 1 L
  Balsam eco de rufe (fără grăsime animală) cu miros fructat - piersică, ananas, măr și cocos, cu nuanțe de chihlimbar, patchouli și vanilie Catifelează hainele și le parfumează ușor. Ecozone Happiness Fabric Conditioner Fallow Free Balsamul de rufe Ecozone nu conține seu. Seul este un ingred..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Ecozone Balsam de rufe Innocence 1 L
  Balsam eco de rufe (fără grăsime animală) cu miros floral - trandafiri, crini și violete Catifelează hainele și le parfumează ușor. Ecozone Innocence Fabric Conditioner Fallow Free Balsamul de rufe Ecozone nu conține seu. Seul este un ingredient comun extr..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Ecozone Balsam de rufe Purity 1 L
  Balsam eco de rufe (fără grăsime animală) cu miros floral foarte fin Catifelează hainele și le parfumează ușor. Ideal pentru hainele bebelușilor. Ecozone Purity Fabric Conditioner Fallow Free Balsamul de rufe Ecozone nu conține seu. Seul este un ingredient comun extras din grăsime animală ș..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
 • Ecozone Detergent de rufe lichid 1 L
  Detergent de rufe eco concentrat lichid Curăță cu eficiență și îndepărtează petele dificile de pe haine Ecozone Concentrated Laundry Liquid Detergentul lichid pentru rufe de la Ecozone durează până la 25 de spălări și oferă rezultate remarcabile de fiecare dată.  Cantitate: 1 l..
  Fără TVA: 36,97LEI 44,00LEI
 • Ecozone Detergent de rufe lichid 2 L
  Detergent de rufe eco concentrat lichid Curăță cu eficiență și îndepărtează petele dificile de pe haine Ecozone Concentrated Laundry Liquid Detergentul lichid pentru rufe de la Ecozone durează până la 50 de spălări și oferă rezultate remarcabile de fiecare dată.  Cantitate: 2 litri ..
  Fără TVA: 69,75LEI 83,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Ecozone Detergent de rufe lichid Delicate 750 ml
  Detergent lichid eco pentru haine delicate din mătase & lână Produsul este ideal pentru persoanele cu cea mai sensibilă piele sau pentru bebeluși. Ecozone Delicate Laundry Liquid for silks & wools Detergentul lichid Ecozone este nonbio, nontoxic și este aprobat pentru persoanele cu ..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Ecozone Șampon eco pentru covoare 3 în 1 Fresh Cotton 1 L
  Șampon pentru covoare cu efect de curățare foarte puternic Formulă puternică cu acțiune 3-în-1 pentru îndepărtarea petelor și urmelor de pe covor Ecozone Fresh Cotton Carpet Shampoo Adecvat pentru spălarea manuală sau în mașină a covorului, șamponul conține ingrediente care acționează efici..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI