Bucătărie & servire bio

Produse de bucătărie și de uz casnic bio

Produsele de bucătărie și uz casnic sunt fabricate cu grijă și în mod deliberat cu scopul de a avea cel mai mic impact asupra mediului și cea mai ușoară amprentă de carbon, oferind în același timp consumatorului cea mai bună calitate. A fost analizat întreg ciclul de dezvoltare a produselor, de la aprovizionarea materiilor prime până la procesul de producție, de la ambalare la eliminarea deșeurilor. NaturalSkin îți pune la dispoziție produse bio certificate.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Set de 2 role de prosoape de bucătărie din bambus 100% natural The Cheeky Panda
  Prosoape de bucătărie din bambus 100% natural Sustenabile, biodegradabile, fără conținut de chimicale The Cheeky Panda 100% Bamboo 2 Roll Kitchen Towel Pack Îmbrățișează o mică parte din natură chiar la tine în bucătărie cu aceste prosoape ultra-sustenabile din bambus 100% natural. Perfecte..
  Fără TVA: 23,53LEI 28,00LEI
 • Cuburi non-toxice de aprins focul If You Care | 28 buc
  Cuburi non-toxice de aprins focul Conțin doar două ingrediente: lemn certificat FSC și ulei vegetal fără OGM If You Care 100% Biomass Firelighters Folosește aceste cuburi prietenoase cu mediul pentru a aprinde focul la grilluri, sobe, șeminee sau focuri de tabără etc. Aceste cuburi de ap..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Foi de copt compostabile If You Care | 24 buc
  Foi de copt nealbite în clor, impermeabile Cele mai vândute foi de copt If You Care Parchment Baking Sheets Creată din hârtie impermeabilă fără conținut de clor, foaia de copt este cel mai vândut produs If You Care. Dimensiune: 24 de foi de copt compostabile; fiecare foare de copt a..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
 • Folie de aluminiu 100% reciclat If You Care | 10 m x 29 cm
  Folie de aluminiu 100% reciclat Păstrează valorile nutriționale și calitatea alimentelor If You Care 100% Recycled Aluminium Foil Folia de aluminiu If You Care este creată din aluminiu 100% reciclat. În timp ce foliile obișnuite trec printr-un proces de fabricație intens, pentru fabricarea ..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
 • Folie de aluminiu extra rezistent 100% reciclat If You Care | 7 m x 40 cm
  Folie de aluminiu foarte rezistent 100% reciclat Păstrează valorile nutriționale și calitatea alimentelor If You Care 100% Recycled Extra Strong Aluminium Foil Folia de aluminiu If You Care este creată din aluminiu 100% reciclat. În timp ce foliile obișnuite trec printr-un proces de fabrica..
  Fără TVA: 23,53LEI 28,00LEI
 • Forme de copt compostabile pentru brioșe If You Care - Mărimea Jumbo | 24 buc
  Forme de copt pentru brioșe din hârtie impermeabilă fără conținut de clor Ideale pentru brioșe sau alte prăjiturele. Aluatul nu se lipește de hârtie. If You Care Jumbo Baking Cups Ca toate produsele din hârtie If You Care, formele de copt nu conțin clor sau vreun derivat al clorului. Dim..
  Fără TVA: 7,56LEI 9,00LEI
 • Forme de copt compostabile pentru brioșe If You Care - Mărimea Large | 60 buc
  Forme de copt pentru brioșe din hârtie impermeabilă fără conținut de clor Ideale pentru brioșe sau alte prăjiturele. Aluatul nu se lipește de hârtie. If You Care Large Baking Cups Ca toate produsele din hârtie If You Care, formele de copt nu conțin clor sau vreun derivat al clorului. Dim..
  Fără TVA: 9,24LEI 11,00LEI
 • Pungi de hârtie pentru snacks-uri & sandviciuri If You Care | 48 buc
  Pungi de hârtie pentru snacks-uri și sandviciuri certificate FSC & Compostabile Ideale pentru nuci, chipsuri, prăjiturele sau sandviciuri If You Care Paper Snack & Sandwich Bags Create în Suedia din trunchi de molid scandinav – o resursă naturală – pungile de hârtie If You Care sunt..
  Fără TVA: 23,53LEI 28,00LEI
 • Saci compostabili pentru deșeuri alimentare If You Care | 30 buc
  Pungi compostabile pentru deșeuri alimentare 11.4 litri Create din amidon din cartof fără conținut de plastifianți; cu sistem practic de închidere. If You Care Certified Compostable Food Waste Bags Pungile de gunoi If You Care sunt create dintr-un amestec de amidon de cartof cu polimeri 100..
  Fără TVA: 27,73LEI 33,00LEI
 • Set de 5 lavete 100% naturale & compostabile If You Care
  Lavete 100% naturale din celuloză, bumbac și mirabilit Curăță fără să zgârâie orice tip de suprafață din casă If You Care 100% Natural and Certified Compostable Sponge Cloths Lavetele If You Care sunt fabricate printr-un proces brevetat dintr-un amestec de celuloză, bumbac nealbit și fără c..
  Fără TVA: 22,69LEI 27,00LEI