Biolu

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Biolu Balsam ecologic lichid pentru rufe - floral 1 L
  Balsam bio cu apă florală pentru mașina de spălat sau fierul de călcat Catifelează rufele oferind prospețime. Rufe mai ușor de călcat. Biolu Scented Water for Washing Machine and Ironing with Hydrosol from Organic Flowers Se folosește pentru catifelarea rufelor. Rufele vor deveni ușor de că..
  Fără TVA: 24,37LEI 29,00LEI
 • Biolu Detergent ecologic lichid pentru rufe albe & colorate - lămâie 1 L
  Detergent lichid cu uleiuri esențiale din lămâie organică Curăță delicat haine albe sau colorate Biolu Laundry Liquid with Organic Citronella Essential Oil Detergentul lichid poate fi folosit la spălarea manuală sau automată a hainelor albe sau colorate. Conține ulei esențial de lămâie din ..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
 • Biolu Detergent ecologic lichid pentru rufe albe & colorate - portocale 1 L
  Detergent lichid cu extract din flori de portocală organică Curăță delicat haine albe sau colorate Biolu Laundry Liquid with Organic Orange Blossom Extract Detergentul lichid poate fi folosit la spălarea manuală sau automată a hainelor albe sau colorate. Conține ulei esențial de lămâie din ..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI
 • Biolu Detergent ecologic lichid pentru rufe delicate - lavandă 1 L
  Detergent lichid cu uleiuri esențiale din lavandă organică Curăță cu delicatețe rufele din lână, cașmir, mătase, in Biolu Delicate Laundry with Organic Lavender Essential Oil Detergentul lichid ecologic neutru se poate folosi la spălarea manuală, cât și în mașina de spălat automată. Conține..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
 • Biolu Detergent ecologic pudră pentru îndepărtarea petelor 1100 g
  Detergent bio pudră pentru îndepărtarea petelor Albește, curăță și dezinfectează Biolu Stain Remover Powder Se folosește ca adaos alături de detergenții lichizi. Eliberează oxigen activ în timpul ciclului de spălat, care dezinfectează și îndepărtează petele din rufele albe și colorate, chia..
  Fără TVA: 36,13LEI 43,00LEI
 • Biolu Detergent ecologic universal cu ulei organic de portocale 1 L
  Detergent bio degresant pentru orice suprafață Îndepărtează orice tip de murdărie cu acțiune imediată Biolu All-Purpose Degreaser with Organic Essential Oil Detergentul degresant universal Biolu conține ulei de portocale din agricultura ecologică. Este gata de utilizat, îndepărtând orice ti..
  Fără TVA: 22,69LEI 27,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Biolu Gel ecologic pentru mașina de spălat vase - portocale 1 L
  Gel bio pentru spălat vase în mașina de spălat vase Îndepărtează grăsimea, lăsând vasele curate și strălucitoare Biolu Dishwasher Gel with Organic Orange Essential Oil Gelul se utilizează în mașina de spălat vase. Este ecologic și nu lasă reziduri petrochimice pe vase și în mașina de spălat..
  Fără TVA: 26,89LEI 32,00LEI
 • Biolu Tablete de sare regenerantă pentru mașina de spălat vase 1100 g
  Tablete de sare pentru mașina de spălat vase Purifică și regenerează apa, eliminând calciul și magneziul Biolu Salt Tablets for Dishwasher Machine Tabletele de sare regenerează și purifică apa, eliminând calciul și magneziul. Protejează mașina de spălat și lasă vasele curate și strălucitoar..
  Fără TVA: 21,01LEI 25,00LEI