Annemarie Borlind

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Annemarie Börlind Corector anticearcăne Natural 2 ml (Lichidare de stoc - Exp. 31.03.2020)
  Corector anticearcăn lichid bio Concealer natural pentru acoperirea ridurilor fine, a petelor și a pungilor de sub pleoape Annemarie Börlind Concelear Natural Cantitate: 2 ml Corectorul lichid acoperă ridurile fine și ascunde umbrele. De asemenea, iluminează în mod natural petele în..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI59,00LEI
 • Annemarie Börlind Fond de ten anti-aging Almond 30 ml
  Fond de ten cu formulă anti-rid de nuanța migdalei Contracarează urmele timpului și acoperă ridurile și liniile fine Annemarie Börlind Anti-Aging Make-Up Fond de Teint Acest fond de ten contracarează urmele timpului. Extractul de paracress stimulează dinamica celulară și remodelează pielea ..
  Fără TVA: 104,20LEI 124,00LEI
 • Annemarie Börlind Fond de ten anti-aging Beige 30 ml
  Fond de ten cu formulă anti-rid de nuanță bej Contracarează urmele timpului și acoperă ridurile și liniile fine Annemarie Börlind Anti-Aging Make-Up Fond de Teint Acest fond de ten contracarează urmele timpului. Extractul de paracress stimulează dinamica celulară și remodelează pielea din i..
  Fără TVA: 104,20LEI 124,00LEI
 • Annemarie Börlind Fond de ten anti-aging Hazel 30 ml
  Fond de ten cu formulă anti-rid de nuanța alunei Contracarează urmele timpului și acoperă ridurile și liniile fine Annemarie Börlind Anti-Aging Make-Up Fond de Teint Acest fond de ten contracarează urmele timpului. Extractul de paracress stimulează dinamica celulară și remodelează pielea di..
  Fără TVA: 104,20LEI 124,00LEI
 • Annemarie Börlind Fond de ten anti-aging Honey 30 ml
  Fond de ten cu formulă anti-rid de nuanța mierii Contracarează urmele timpului și acoperă ridurile și liniile fine Annemarie Börlind Anti-Aging Make-Up Fond de Teint Acest fond de ten contracarează urmele timpului. Extractul de paracress stimulează dinamica celulară și remodelează pielea di..
  Fără TVA: 104,20LEI 124,00LEI
 • Annemarie Börlind Paletă de farduri naturale Rosé 78 g
  Paletă de farduri naturale în 4 nuanțe Rosé | Ediție limitată Subliniază cu discreție conturul ochilor. Annemarie Börlind Eyeshadow Palette Rosé Paleta conține o oglindă și 4 farduri de nuanțe naturale: • creamy rosé lucios • natural rosé mat • copper rosé strălucitor • dark brown ros..
  Fără TVA: 105,04LEI 125,00LEI
 • Annemarie Börlind Pudră pulbere cu acid hialuronic 10 g
  Pudră organică cu acid hialuronic Pentru o piele care devine mătăsoasă și bine îngrijită Annemarie Börlind Loose Powder with Hyaluronic Acid Această pudră conține particule de silică de forma sferelor cu acid hialuronic hidratant, care se impregnează gradual în piele. Cantitate: 10 g ..
  Fără TVA: 74,79LEI 89,00LEI
 • Annemarie Börlind Set BB Cream Almond
  Set BB Cream de nuanța migdalei pentru toate tipurile de piele | Anti-aging. Nutritiv. Creme nuanțatoare pentru îngrijirea zilnică a tenului. Annemarie Börlind BB Cream Beauty Balm Îngrijire zilnică cu nuanță de machiaj. Carotenoidele din algele verzi au un efect antioxidativ și prote..
  Fără TVA: 78,15LEI 93,00LEI
 • Annemarie Börlind Set BB Cream Beige
  Set BB Cream de nuanță bej pentru toate tipurile de piele | Anti-aging. Nutritiv. Creme nuanțatoare pentru îngrijirea zilnică a tenului. Annemarie Börlind BB Cream Beauty Balm Îngrijire zilnică cu nuanță de machiaj. Carotenoidele din algele verzi au un efect antioxidativ și protejează piel..
  Fără TVA: 78,15LEI 93,00LEI
 • Annemarie Börlind | Glow | Pudră iluminatoare 9 g
  Pudră iluminatoare organică pentru un finiș radiant și o strălucire naturală Subliniază trăsăturile și lasă pielea radiantă și strălucitoare Annemarie Börlind Highlighting Powder Glow Pudra iluminatoare se topește în piele și îți pune în lumină trăsăturile frumoase. Lasă tenul radiant și st..
  Fără TVA: 74,79LEI 89,00LEI
 • Annemarie Börlind | Make-Up Finish | Spray pentru fixarea machiajului 30 ml
  Spray organic pentru fixarea machiajului Protejează pielea și menține aspectul proaspăt al machiajului Annermarie Börlind Make-Up Finish Spray Pentru un machiaj perfect, de durată. Spray-ul protejează pielea și menține aspectul proaspăt al machiajului. Formula inovatoare cu filmexel așea..
  Fără TVA: 78,15LEI 93,00LEI
 • Annemarie Börlind Balsam After Shave 50 ml
  Balsam organic After Shave Catifelează pielea și reduce roșeața de după bărbierit Annemarie Börlind FOR MEN After Shave Balm Un plus în protecția zilnică masculină a pielii! După bărbierit, pielea necesită calmare și reîmprospătare. Complexul anti-îmbătrânire, ceramida, vitamina C și ext..
  Fără TVA: 91,60LEI 109,00LEI
 • Annemarie Börlind Balsam pentru buze cu unt de Karité 4.8 g
  Balsam organic de îngrijire pentru buze cu unt de Karite Hidratează intens buzele uscate sau crăpate Annemarie Börlind Protection & Care for Lips Menține suplețea și hidratarea buzelor. Conține uleiuri și ceruri derivate din plante. Nu conține conservanți. Cantitate: 4.8 g Are la ..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
 • Annemarie Börlind Balsam pentru buze cu unt de shea
  Balsam organic de îngrijire pentru buze cu unt de shea Hidratează intens buzele Annemarie Börlind For Lips/ Care for your lips Menține suplețea și hidratarea buzelor. Conține uleiuri și ceruri derivate din plante. Nu conține conservanți.  Cantitate: 5 g Are la bază ulei de ricin ..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
 • Annemarie Börlind Baton corector Dark 4.8 g
  Baton corector organic de nuanță bej închis Acoperă punctele negre, coșurile și petele roșii Annemarie Börlind Purifying Care Cover-Up Dark Cu ingrediente atent selectate pentru a descoperi impuritățile pielii, acest baton corector ascunde petele, coșurile și punctele negre, hidratează și a..
  Fără TVA: 35,29LEI 42,00LEI
 • Annemarie Börlind Baton corector Light 4.8 g
  Baton corector organic de nuanță bej deschis pentru tenul gras, predispus la acnee  Acoperă punctele negre, coșurile și petele roșii Annemarie Börlind Purifying Care Concealer Stick Light Cu ingrediente atent selectate pentru a descoperi impuritățile pielii, acest baton corector ascund..
  Fără TVA: 35,29LEI 42,00LEI
 • Annemarie Börlind Corector anticearcăne Natural 2 ml
  Corector anticearcăn lichid bio Concealer natural pentru acoperirea ridurilor fine, a petelor și a pungilor de sub pleoape Annemarie Börlind Concelear Natural Cantitate: 2 ml Corectorul lichid acoperă ridurile fine și ascunde umbrele. De asemenea, iluminează în mod natural petele în..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Annemarie Börlind Creion de ochi bleumarin (marine bleu)
  Creion bio de ochi de nuanță bleumarin (albastru închis) Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Börlind Eye Liner Pencil Marine Bleu Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic ..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
 • Annemarie Börlind Creion de ochi gri metalic (graphite)
  Creion bio de ochi de nuanță gri metalic  Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Börlind Eye Liner Pencil Graphite Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenți..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
 • Annemarie Börlind Creion de ochi negru (black)
  Creion negru bio de ochi Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Börlind Eye Liner Pencil Black Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic și oferind posibilitate..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Creion de ochi negru/ maro (black brown)
  Creion negru-maro bio de ochi Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Börlind Eye Liner Pencil Black-Brown Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic și oferind p..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Creion de ochi verde închis (dark green)
  Creion bio de ochi de nuanță verde închis Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Börlind Eye Liner Pencil Dark Green Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea natur..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
 • Annemarie Börlind Creion de ochi violet închis (violet black)
  Creion bio de ochi de nuanță violet închis (mov) Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Börlind Eye Liner Pencil Violet Black Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic și ofer..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
 • Annemarie Börlind Creion de sprâncene Blonde
  Creion de sprâncene bio de nuanță deschisă Creion pentru conturarea și corectarea imperfecțiunilor sprâncenelor Annemarie Börlind Eyebrow Crayon Blonde Creionul de sprâncene Annemarie Borlind este prevăzut cu o perie. Cu ajutorul creionului poți contura perfect sprâncenele, accentuându-le f..
  Fără TVA: 34,45LEI 41,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Annemarie Börlind Creion de sprâncene Brown
  Creion de sprâncene bio de nuanță închisă Creion pentru conturarea și corectarea imperfecțiunilor sprâncenelor Annemarie Börlind Eyebrow Crayon Brown Creionul de sprâncene Annemarie Borlind este prevăzut cu o perie. Cu ajutorul creionului poți contura perfect sprâncenele, accentuându-le fru..
  Fără TVA: 34,45LEI 41,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Fard de obraz Coral 5 g
  Fard de obraz natural de nuanță coral Blush bio pentru accentuarea pomeților Annemarie Börlind Powder Rouge Coral Cantitate: 5 g Ingredientele-cheie ale fardului de obraz sunt extractul de ovăz, mica și jojoba. Acestea protejează și conferă pielii un aspect natural. E..
  Fără TVA: 79,83LEI 95,00LEI
 • Annemarie Börlind Fard de obraz Peach 5 g
  Fard de obraz natural de nuanța piersicii Blush bio pentru accentuarea pomeților Annemarie Börlind Powder Rouge Peach Cantitate: 5 g Ingredientele-cheie ale fardului de obraz sunt extractul de ovăz, mica și jojoba. Acestea protejează și conferă pielii un aspect n..
  Fără TVA: 79,83LEI 95,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Fard de obraz Rose Delight 5 g
  Fard de obraz natural de nuanță trandafirie Blush bio pentru accentuarea pomeților Annemarie Börlind Powder Rouge Rose Delight Cantitate: 5 g Ingredientele-cheie ale fardului de obraz sunt extractul de ovăz, mica și jojoba. Acestea protejează și conferă pielii un aspe..
  Fără TVA: 79,83LEI 95,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Fard de pleoape Brown Delight
  Fard natural de pleoape de nuanță maro Fard natural pentru machiajul ochilor Annemarie Börlind Powder Eye Shadow Brown Delight Fardurile de pleoape Annemarie Borlind au o textură fină și o culoare care durează. Fiind naturale, empatizează cu ochii. Fardul de pleoape poate fi folosi..
  Fără TVA: 46,22LEI 55,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Fard de pleoape Dark Plum
  Fard natural de pleoape de nuanță violet Fard natural pentru machiajul ochilor Annemarie Börlind Powder Eye Shadow Dark Plum Fardurile de pleoape Annemarie Borlind au o textură fină și o culoare care durează. Fiind naturale, empatizează cu ochii. Fardul de pleoape poate fi fol..
  Fără TVA: 46,22LEI 55,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Fard de pleoape Green Moss
  Fard natural de pleoape de nuanță verde Fard natural pentru machiajul ochilor Annemarie Börlind Powder Eye Shadow Green Moss Fardurile de pleoape Annemarie Borlind au o textură fină și o culoare care durează. Fiind naturale, empatizează cu ochii. Fardul de pleoape poate fi fol..
  Fără TVA: 46,22LEI 55,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Fard de pleoape Silver
  Fard natural de pleoape de nuanță argintie Fard natural pentru machiajul ochilor Annemarie Börlind Powder Eye Shadow Silver Fardurile de pleoape Annemarie Borlind au o textură fină și o culoare care durează. Fiind naturale, empatizează cu ochii. Fardul de pleoape poate fi folo..
  Fără TVA: 46,22LEI 55,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Fard de pleoape Skin
  Fard natural de pleoape de nuanță crem Fard natural pentru machiajul ochilor Annemarie Börlind Powder Eye Shadow Skin Fardurile de pleoape Annemarie Borlind au o textură fină și o culoare care durează. Fiind naturale, empatizează cu ochii. Fardul de pleoape poate fi folosit și..
  Fără TVA: 46,22LEI 55,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Fard de pleoape Stone
  Fard natural de pleoape de nuanță cenușie Fard natural pentru machiajul ochilor Annemarie Börlind Powder Eye Shadow Stone Fardurile de pleoape Annemarie Borlind au o textură fină și o culoare care durează. Fiind naturale, empatizează cu ochii. Fardul de pleoape poate fi folosit și de că..
  Fără TVA: 46,22LEI 55,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Fond de ten hidratant Almond 30 ml
  Fond de ten natural de nuanța migdalei Acoperă imperfecțiunile pielii, ridurile fine și cearcănele; oferă un machiaj natural și de durată Annemarie Börlind Moisturizing Makeup Almond Cantitate: 30 ml Fondul de ten are o textură ușoară. Se aplică uniform, fără să încarce pi..
  Fără TVA: 72,27LEI 86,00LEI
 • Annemarie Börlind Fond de ten hidratant Beige 30 ml
  Fond de ten natural de nuanță bej Acoperă imperfecțiunile pielii, ridurile fine și cearcănele; oferă un machiaj natural și de durată Annemarie Börlind Moisturizing Makeup Beige  Cantitate: 30 ml Fondul de ten are o textură ușoară. Se aplică uniform, fără să încarce pielea. C..
  Fără TVA: 72,27LEI 86,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Fond de ten hidratant Hazel 30 ml
  Fond de ten natural de nuanța alunei Acoperă imperfecțiunile pielii, ridurile fine și cearcănele; oferă un machiaj natural și de durată Annemarie Börlind Moisturizing Makeup Hazel Cantitate: 30 ml Fondul de ten are o textură ușoară. Se aplică uniform, fără să încarce piele..
  Fără TVA: 72,27LEI 86,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Fond de ten hidratant Honey 30 ml
  Fond de ten natural de nuanța mierii Acoperă imperfecțiunile pielii, ridurile fine și cearcănele; oferă un machiaj natural și de durată Annemarie Börlind Moisturizing Makeup Honey Cantitate: 30 ml Fondul de ten are o textură ușoară. Se aplică uniform, fără să încarcepielea. Conți..
  Fără TVA: 72,27LEI 86,00LEI
 • Annemarie Börlind Fond de ten hidratant Ivory 30 ml
  Fond de ten natural de nuanța fildeșului Acoperă imperfecțiunile pielii, ridurile fine și cearcănele; oferă un machiaj natural și de durată Annemarie Börlind Moisturizing Makeup Ivory Cantitate: 30 ml Fondul de ten are o textură ușoară. Se aplică uniform, fără să încarce p..
  Fără TVA: 72,27LEI 86,00LEI
 • Annemarie Börlind Fond de ten hidratant Natural 30 ml
  Fond de ten natural de nuanță deschisă Acoperă imperfecțiunile pielii, ridurile fine și cearcănele; oferă un machiaj natural și de durată Annemarie Börlind Moisturizing Makeup Natural Cantitate: 30 ml Fondul de ten are o textură ușoară. Se aplică uniform, fără să încarce p..
  Fără TVA: 72,27LEI 86,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Gel demachiant pentru ten mixt 150 ml
  Gel organic demachiant de curățare pentru tenul mixt Curăță delicat pielea de toate impuritățile și de machiaj Annemarie Börlind Combination Skin Cleansing Gel Gelul ZZ Sensitive îndepărtează toate urmele de murdărie, excesul de sebum, impuritățile și machiajul fără a irita sau usca pielea...
  Fără TVA: 68,91LEI 82,00LEI
 • Annemarie Börlind Lapte demachiant ZZ Sensitive 150 ml
  Lapte demachiant organic pentru pielea sensibilă Curăță cu blândețe pielea feței și gâtului Annemarie Börlind ZZ Sensitive Cleansing Milk Acest lapte natural calmează cu blândețe, catifelează și echilibrează pielea în timp ce o curăță și purifică. Cantitate: 150 ml Curăță pe deplin ch..
  Fără TVA: 50,42LEI 60,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Loțiune calmantă After Sun 125 ml
  Loțiune organică calmantă după expunerea la soare Răcorește și calmează pielea care a fost expusă la soare Annemarie Börlind After Sun Soothing Lotion After Sun este o loțiune răcoritoare și hrănitoare care oferă pielii expuse la soare asistență imediată. Cantitate: 125 ml Extractele ..
  Fără TVA: 52,94LEI 63,00LEI
 • Annemarie Börlind Loțiune calmantă After Sun 125 ml (Lichidare de stoc - Exp. 31.05.2020)
  Loțiune organică calmantă după expunerea la soare Răcorește și calmează pielea care a fost expusă la soare Annemarie Börlind After Sun Soothing Lotion After Sun este o loțiune răcoritoare și hrănitoare care oferă pielii expuse la soare asistență imediată. Cantitate: 125 ml Extractele ..
  Fără TVA: 26,47LEI 31,50LEI63,00LEI
 • Annemarie Börlind Loțiune tonică pentru pielea acneică 150 ml
  Loțiune tonică pentru tenul acneic Curăță în profunzime pielea sensibilă și contracarează petele roșii Annemarie Börlind Purifying Care Facial Toner Contracarează în mod special petele roșii. Conține acid salicilic, mușețel, salvie, rozmarin, yarrow, camfor și alantoină. Cantitate: 150 m..
  Fără TVA: 52,94LEI 63,00LEI
 • Annemarie Börlind Luciu de buze Blossom 9.5 ml
  Luciu de buze bio strălucitor în nuanțe seducătoare Acoperă perfect, hidratează și evidențiază buzele Annemarie Börlind Lip Gloss Blossom Cantitate: 9.5 ml Gloss-ul de la Annemarie Borlind redă buzelor frumusețea naturală. Este prevăzut cu un aplicator moale și practic. Ingredientel..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
  Bazat pe 3 opinii.
 • Annemarie Börlind Luciu de buze Nude 9.5 ml
  Luciu de buze bio strălucitor în nuanțe seducătoare Acoperă perfect, hidratează și evidențiază buzele Annemarie Börlind Lip Gloss Nude Cantitate: 9.5 ml Gloss-ul de la Annemarie Borlind redă buzelor frumusețea naturală. Este prevăzut cu un aplicator moale și practic. Ingredient..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Luciu de buze Peach 9.5 ml
  Luciu de buze bio strălucitor în nuanțe seducătoare Acoperă perfect, hidratează și evidențiază buzele Annemarie Börlind Lip Gloss Peach Cantitate: 9.5 ml Gloss-ul de la Annemarie Borlind redă buzelor frumusețea naturală. Este prevăzut cu un aplicator moale și practic. Ingredien..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Luciu de buze Red 9.5 ml
  Luciu de buze bio strălucitor în nuanțe seducătoare Acoperă perfect, hidratează și evidențiază buzele Annemarie Börlind Lip Gloss Red Cantitate: 9.5 ml Gloss-ul de la Annemarie Borlind redă buzelor frumusețea naturală. Este prevăzut cu un aplicator moale și practic. Ingrediente..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Luciu de buze Soft Pink 9.5 ml
  Luciu de buze bio strălucitor în nuanțe seducătoare Acoperă perfect, hidratează și evidențiază buzele Annemarie Börlind Lip Gloss Soft Pink Cantitate: 9.5 ml Gloss-ul de la Annemarie Borlind redă buzelor frumusețea naturală. Este prevăzut cu un aplicator moale și practic. Ingredientele n..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
 • Annemarie Börlind Pudră compactă Sun 9 g
  Pudră compactă mată bio pentru pielea de nuanță medie Acoperă imperfecțiunile tenului, ascunde cearcănele și ridurile fine Annemarie Börlind Compact Powder Sun Cantitate: 9 g Pudra este ultra-fină. Protejează și îngrijește, oferind pielii o st..
  Fără TVA: 77,31LEI 92,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Annemarie Börlind Pudră compactă Transparent 9 g
  Pudră compactă mată bio pentru toate tipurile de piele Acoperă imperfecțiunile tenului, ascunde cearcănele și ridurile fine Annemarie Börlind Compact Powder Transparent Cantitate: 9 g Pudra este ultra-fină. Protejează și îngrijește, oferind pielii ..
  Fără TVA: 77,31LEI 92,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Rimel negru 9.5 ml
  Rimel natural negru pentru efectul de alungire a genelor Separă perfect genele și oferă volum Annemarie Börlind Mascara Black Cantitate: 9.5 ml Peria inovatoare a rimelului Borlind separă perfect genele. Formula de îngrijire oferă genelor volum natural și culoare intensă și de durat..
  Fără TVA: 54,62LEI 65,00LEI
  Bazat pe 3 opinii.
 • Annemarie Börlind Rimel negru pentru volum 10 ml
  Rimel natural negru pentru volum de durată Separă perfect genele, oferă un efect de alungire și volum Annemarie Börlind Long Lasting Volume Mascara Black  Cantitate: 10 ml Rimelul pentru volum are la bază o formulă specială din extract de..
  Fără TVA: 63,03LEI 75,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Ruj Celebrity Red 4 g
  Ruj bio pentru buze Ruj hidratant pentru un machiaj bio de durată Annemarie Börlind Lip Color Celebrity Red Cantitate: 4 g Protejează buzele și le conferă o culoare seducătoare. Conține acid hialuronic, care catifelează și hidratează buzele. Nu conține gluten sau carmin. Ing..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Annemarie Börlind Ruj Matt Nude 4 g
  Ruj bio pentru buze Ruj hidratant pentru un machiaj mat de durată Annemarie Börlind Lip Color Matt Nude Cantitate:4 g Protejează buzele și le conferă o culoare seducătoare. Conține acid hialuronic, care catifelează și hidratează buzele.  Pentru buze mate, elegant accentuate. Ruju..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
 • Annemarie Börlind Ruj Nude 4 g
  Ruj bio pentru buze Ruj hidratant pentru un machiaj bio de durată Annemarie Börlind Lip Color Nude Cantitate: 4 g Protejează buzele și le conferă o culoare seducătoare. Conține acid hialuronic, care catifelează și hidratează buzele. Nu conține gluten sau carmin. Ingrediente:..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Annemarie Börlind Ruj Peach 4 g
  Ruj bio pentru buze Ruj hidratant pentru un machiaj bio de durată Annemarie Börlind Lip Color Peach Cantitate: 4 g Protejează buzele și le conferă o culoare seducătoare. Conține acid hialuronic, care catifelează și hidratează buzele. Nu conține gluten sau carmin. Ingrediente..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Börlind Ruj Soft Coral 4 g
  Ruj bio pentru buze Ruj hidratant pentru un machiaj bio de durată Annemarie Börlind Lip Color Soft Coral Cantitate: 4 g Protejează buzele și le conferă o culoare seducătoare. Conține acid hialuronic, care catifelează și hidratează buzele. Nu conține gluten sau carmin. Ingred..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
 • Annemarie Börlind Tuș lichid de ochi negru 3.5 ml
  Tuș natural de ochi negru Subliniază frumusețea naturală a ochilor Annemarie Börlind Liquid Eye Liner Black Are vârful subțire și codița lungă pentru o aplicare fără greșeală, de grosime fină sau pronunțată.  Cantitate: 3.5 ml Mod de utilizare: Se aplică pe pleoapă de la b..
  Fără TVA: 51,26LEI 61,00LEI
 • Annemarie Börlind | Hyaluron Shake | Ser bifazic hidratant cu acid hialuronic 50 ml
  Ser bifazic cu acid hialuronic | Rehidratant. Cu efect de fermitate. Regenerant. Stimulează producția naturală de acid hialuronic, hidratând și oferind fermitate pielii uscate. Annemarie Börlind 2-Phase Hyaluronan Shake Algele roșii stimulează producția naturală de acid hialuronic în piele,..
  Fără TVA: 71,43LEI 85,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Annemarie Börlind Balsam intensiv pentru toate tipurile de păr 125 ml
  Balsam organic pentru toate tipurile de păr Regenerează și întărește firul de păr de la rădăcină până la vârf Annemarie Börlind Seide Naturl Hair Care Hair Conditioner For all the hair types Balsamul de îngrijire a părului susține regenerarea naturală și întărește firul de păr. Cantitate..
  Fără TVA: 43,70LEI 52,00LEI
 • Annemarie Börlind Demachiant natural pentru ochi 125 ml
  Demachiant organic pentru ochi Îndepărtează machiajul ochilor cu delicatețe și cu eficiență. Annemarie Börlind Eye Makeup Remover Formula fără conținut de ulei este foarte gentilă și este compatibilă cu orice tip de piele. Esența de trandafir hidratează și are un efect de împrospătare. C..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
 • Annemarie Börlind Mască pentru păr 125 ml
  Mască organică pentru regenerarea părului | Tratament intensiv pentru toate tipurile de păr Tratează firul de păr de la rădăcină până la vârf Annemarie Börlind Seide Natural Hair Care | Intensive Treatment | Hair Mask Masca regenerantă intensă penetrează firul de păr și îi repară între..
  Fără TVA: 42,86LEI 51,00LEI
 • Annemarie Börlind Șampon natural antimătreață 200 ml
  Șampon natural antimătreață Reduce vizibil mătreața și hidratează părul Annemarie Börlind Seide Natural Hair Care Active Shampoo Curăță gentil și activ. În același timp, previne și reduce apariția mătreții. Redă echilibrul natural al pielii capului și scade senzația de mâncărime. Cantita..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
  Bazat pe 3 opinii.
 • Annemarie Börlind Șampon natural blând pentru uz zilnic 200 ml
  Șampon organic blând pentru uz zilnic Curăță cu delicatețe, catifelează și oferă volum Annemarie Börlind Seide Natural Hair Care Mild Shampoo Șamponul Mild curăță cu blândețe și delicatețe, adăugând vizibil volum. Este ideal chiar și pentru copii. Cantitate: 200 ml Nu conține: •..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Börlind Șampon natural hidratant 200 ml
  Șampon organic hidratant pentru părul uscat Curăță părul hidratând și oferind strălucire Annemarie Börlind Seide Natural Hair Care Aqua Shampoo Șamponul Aqua hidratează părul uscat și îi oferă strălucire și prospețime vizibilă. Complexul Natural Care oferă efectul de întărire al siropului d..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Börlind Șampon natural pentru volum 200 ml
  Șampon organic pentru volum recomandat pentru părul fin Oferă volum și densitate firului de păr subțire Annemarie Börlind Seide Natural Hair Care Volume Shampoo Șamponul pentru volum îmbunătățește elasticitatea părului, oferă strălucire seducătoare și întărește firul subțire de păr.  ..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Börlind Șampon natural reparator 200 ml
  Șampon organic reparator pentru păr uscat Îngrijire intensivă pentru un păr vizibil mai mătăsos și strălucitor Annemarie Börlind Seide Natural Hair Care Repair Shampoo Șamponul reparator hidratează vizibil firul de păr de la rădăcină până la vârf. Reduce despicarea vârfurilor și casarea fir..
  Fără TVA: 38,66LEI 46,00LEI
 • Annemarie Börlind Spray pentru îngrijirea părului Leave-In 100 ml
  Spray pentru îngrijirea oricărui tip de păr | Spray-on, leave-in care Îngrijire hidratantă care lasă părul de o strălucire radiantă. Annemerie Börlind Seide Natural Hair Care Hair Leave-In Complexul natural conține ulei pracaxi care lasă părul catifelat, strălucitor și mai ușor de pieptănat..
  Fără TVA: 43,70LEI 52,00LEI
 • Annemarie Börlind Cremă de protecție solară anti aging SPF 15 75 ml
  Cremă organică pentru protecție împotriva razelor UV SPF 15/ Rezistentă la apă Oferă protecție solară medie și hidratează pielea feței sau a corpului Annemarie Börlind Sun Cream Anti Aging SPF 15 Protejează pielea împotriva razelor solare nocive și hidratează pielea. Este ideală pentru prot..
  Fără TVA: 50,42LEI 60,00LEI
 • Annemarie Börlind Cremă de protecție solară anti aging SPF 30 75 ml
  Cremă organică pentru protecție împotriva razelor UV SPF 15/ Rezistentă la apă Oferă protecție solară ridicată și hidratează pielea Annemarie Börlind Sun Cream SPF 30 Protejează pielea împotriva razelor solare nocive și hidratează pielea. Este ideală pentru protecția pielii chiar și iarna. ..
  Fără TVA: 63,87LEI 76,00LEI
 • Annemarie Börlind Cremă de ras 75 ml
  Cremă de ras organică pentru bărbați Permite un bărbierit fin și eficient Annemarie Börlind FOR MEN Caring Shaving Cream Bucură-te de experiența răcoritoare a unei creme de ras creată special pentru bărbieritul ud. Ingredientele naturale atent selecționate, precum aloe vera și lemn dulce, h..
  Fără TVA: 33,61LEI 40,00LEI
 • Annemarie Börlind Gel After Shave 50 ml
  Gel organic After Shave după bărbierit Împrospătează și oferă fermitate pielii Annemarie Börlind FOR MEN After Shave Gel Un “imbold” de fermitate și prospețime după ras! Cantitate: 50 ml Bucură-te de piele împrospătată și fermă. Conține un complex anti-îmbătrânire, baobab, extract de ..
  Fără TVA: 78,15LEI 93,00LEI