Annemarie Borlind

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Demachiant natural pentru ochi Annemarie Börlind 125 ml
  Demachiant organic pentru ochi Îndepărtează machiajul ochilor cu delicatețe și cu eficiență. Annemarie Börlind Eye Makeup Remover Formula fără conținut de ulei este foarte gentilă și este compatibilă cu orice tip de piele. Esența de trandafir hidratează și are un efect de împrospătare. C..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI
 • Hyaluron Shake | Ser bifazic hidratant cu acid hialuronic Annemarie Börlind 50 ml
  Ser bifazic cu acid hialuronic | Rehidratant. Cu efect de fermitate. Regenerant. Stimulează producția naturală de acid hialuronic, hidratând și oferind fermitate pielii uscate. Annemarie Börlind 2-Phase Hyaluronan Shake Algele roșii stimulează producția naturală de acid hialuronic în piele,..
  Fără TVA: 71,43LEI 85,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Corector anticearcăn lichid Annemarie Börlind Concealer Beige 1.5 ml
  Corector anticearcăn lichid bio Concealer bej pentru acoperirea ridurilor fine, a petelor și a pungilor de sub pleoape Annemarie Börlind Concelear Beige Cantitate: 1.5 ml Corectorul lichid acoperă ridurile fine și ascunde umbrele. De asemenea, iluminează în mod natural petele închis..
  Fără TVA: 51,26LEI 61,00LEI
 • Corector anticearcăn lichid Annemarie Börlind Concealer Natural 1.5 ml
  Corector anticearcăn lichid bio Concealer natural pentru acoperirea ridurilor fine, a petelor și a pungilor de sub pleoape Annemarie Börlind Concelear Natural Cantitate: 1.5 ml Corectorul lichid acoperă ridurile fine și ascunde umbrele. De asemenea, iluminează în mod natural petele ..
  Fără TVA: 51,26LEI 61,00LEI
 • Fond de ten anti-aging Almond Annemarie Börlind 30 ml
  Fond de ten cu formulă anti-rid de nuanța migdalei Contracarează urmele timpului și acoperă ridurile și liniile fine Annemarie Börlind Anti-Aging Make-Up Fond de Teint Acest fond de ten contracarează urmele timpului. Extractul de paracress stimulează dinamica celulară și remodelează pielea ..
  Fără TVA: 104,20LEI 124,00LEI
 • Fond de ten anti-aging Beige Annemarie Börlind 30 ml
  Fond de ten cu formulă anti-rid de nuanță bej Contracarează urmele timpului și acoperă ridurile și liniile fine Annemarie Börlind Anti-Aging Make-Up Fond de Teint Acest fond de ten contracarează urmele timpului. Extractul de paracress stimulează dinamica celulară și remodelează pielea din i..
  Fără TVA: 104,20LEI 124,00LEI
 • Fond de ten anti-aging Honey Annemarie Börlind 30 ml
  Fond de ten cu formulă anti-rid de nuanța mierii Contracarează urmele timpului și acoperă ridurile și liniile fine Annemarie Börlind Anti-Aging Make-Up Fond de Teint Acest fond de ten contracarează urmele timpului. Extractul de paracress stimulează dinamica celulară și remodelează pielea di..
  Fără TVA: 104,20LEI 124,00LEI
 • Gel demachiant pentru ten mixt Annemarie Börlind 150 ml
  Gel organic demachiant de curățare pentru tenul mixt Curăță delicat pielea de toate impuritățile și de machiaj Annemarie Börlind Combination Skin Cleansing Gel Gelul ZZ Sensitive îndepărtează toate urmele de murdărie, excesul de sebum, impuritățile și machiajul fără a irita sau usca pielea...
  Fără TVA: 57,98LEI 69,00LEI82,00LEI
 • Glow | Pudră iluminatoare Annemarie Börlind 9 g
  Pudră iluminatoare organică pentru un finiș radiant și o strălucire naturală Subliniază trăsăturile și lasă pielea radiantă și strălucitoare Annemarie Börlind Highlighting Powder Glow Pudra iluminatoare se topește în piele și îți pune în lumină trăsăturile frumoase. Lasă tenul radiant și st..
  Fără TVA: 74,79LEI 89,00LEI
 • Lapte demachiant Annemarie Börlind ZZ Sensitive 150 ml
  Lapte demachiant organic pentru pielea sensibilă Curăță cu blândețe pielea feței și gâtului Annemarie Börlind ZZ Sensitive Cleansing Milk Acest lapte natural calmează cu blândețe, catifelează și echilibrează pielea în timp ce o curăță și purifică. Cantitate: 150 ml Curăță pe deplin ch..
  Fără TVA: 42,86LEI 51,00LEI60,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Pudră pulbere cu acid hialuronic Annemarie Börlind 10 g
  Pudră organică cu acid hialuronic Pentru o piele care devine mătăsoasă și bine îngrijită Annemarie Börlind Loose Powder with Hyaluronic Acid Această pudră conține particule de silică de forma sferelor cu acid hialuronic hidratant, care se impregnează gradual în piele. Cantitate: 10 g ..
  Fără TVA: 74,79LEI 89,00LEI
 • Rimel negru Annemarie Börlind Precision & Care 10 ml
  Rimel natural negru pentru efectul de alungire a genelor Separă perfect genele și oferă volum Annemarie Börlind Precision & Care Mascara Black Cantitate: 10 ml Peria inovatoare a rimelului Borlind separă perfect genele. Formula de îngrijire oferă genelor volum natural și culoare..
  Fără TVA: 60,50LEI 72,00LEI
 • Rimel negru pentru volum Annemarie Börlind Long Lasting 10 ml
  Rimel natural negru pentru volum de durată Separă perfect genele, oferă un efect de alungire și volum Annemarie Börlind Long Lasting Volume Mascara Black  Cantitate: 10 ml Rimelul pentru volum are la bază o formulă specială din extract de..
  Fără TVA: 60,50LEI 72,00LEI
 • Set BB Cream Almond Annemarie Börlind
  Set BB Cream de nuanța migdalei pentru toate tipurile de piele | Anti-aging. Nutritiv. Creme nuanțatoare pentru îngrijirea zilnică a tenului. Annemarie Börlind BB Cream Beauty Balm Îngrijire zilnică cu nuanță de machiaj. Carotenoidele din algele verzi au un efect antioxidativ și prote..
  Fără TVA: 78,15LEI 93,00LEI
 • Balsam pentru buze cu unt de Karité Annemarie Börlind 4.8 g
  Balsam organic de îngrijire pentru buze cu unt de Karite Hidratează intens buzele uscate sau crăpate Annemarie Börlind Protection & Care for Lips Menține suplețea și hidratarea buzelor. Conține uleiuri și ceruri derivate din plante. Nu conține conservanți. Cantitate: 4.8 g Are la ..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI