Annemarie Borlind

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
 • Annemarie Borlind Baton corector Dark 2.4 g
  Baton corector organic de nuanță bej închis Acoperă punctele negre, coșurile și petele roșii Annemarie Borlind Purifying Care Cover-Up Dark Cu ingrediente atent selectate pentru a descoperi impuritățile pielii, acest baton corector ascunde petele, coșurile și punctele negre, hidratează și a..
  Fără TVA: 18,49LEI 22,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Borlind Baton corector Light 2.4 g
  Baton corector organic de nuanță bej deschis Acoperă punctele negre, coșurile și petele roșii Annemarie Borlind Purifying Care Cover-Up Light Cu ingrediente atent selectate pentru a descoperi impuritățile pielii, acest baton corector ascunde petele, coșurile și punctele negre, hidratează și..
  Fără TVA: 18,49LEI 22,00LEI
 • Annemarie Borlind Cremă de curățare pentru pielea acneică 75 ml
  Cremă organică de curățare pentru pielea cu acnee Purifică pielea sensibilă și cu probleme (ten gras, acnee, puncte negre) Annemarie Borlind Purifying Care Facial Cream Combate activ coșurile și punctele negre. Hidratează pielea, atât în timpul nopții, cât și în timpul zilei. Cantitate: ..
  Fără TVA: 57,98LEI 69,00LEI75,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Borlind Gel de curățare pentru pielea acneică 150 ml
  Gel organic de curățare pentru pielea acneică Curăță pielea în profunzime fără să o usuce Annemarie Borlind Purifying Care Cleansing Gel Acest gel de curățare este ideal pentru pielea sensibilă și cu probleme. Conține extracte din ierburi selectate. Oferă pielii luminozitate și hidratare. ..
  Fără TVA: 48,74LEI 58,00LEI
 • Annemarie Borlind Loțiune tonică pentru pielea acneică 150 ml
  Loțiune tonică pentru tenul acneic Curăță în profunzime pielea sensibilă și contracarează petele roșii Annemarie Borlind Purifying Care Facial Toner Contracarează în mod special petele roșii. Conține acid salicilic, mușețel, salvie, rozmarin, yarrow, camfor și alantoină. Cantitate: 150 m..
  Fără TVA: 52,94LEI 63,00LEI
 • Annemarie Borlind Tuș lichid de ochi negru 3.5 ml
  Tuș natural de ochi negru Subliniază frumusețea naturală a ochilor Annemarie Borlind Liquid Eye Liner Black Are vârful subțire și codița lungă pentru o aplicare fără greșeală, de grosime fină sau pronunțată.  Cantitate: 3.5 ml Mod de utilizare: Se aplică pe pleoapă de la b..
  Fără TVA: 51,26LEI 61,00LEI
 • Annemarie Borlind Balsam pentru buze cu unt de shea
  Balsam organic de îngrijire pentru buze cu unt de shea Hidratează intens buzele Annemarie Borlind For Lips/ Care for your lips Menține suplețea și hidratarea buzelor. Conține uleiuri și ceruri derivate din plante. Nu conține conservanți.  Cantitate: 5 g Are la bază ulei de ricin ..
  Fără TVA: 19,33LEI 23,00LEI
 • Annemarie Borlind Corector anticearcăne Natural 2 ml
  Corector anticearcăn lichid bio Concealer natural pentru acoperirea ridurilor fine, a petelor și a pungilor de sub pleoape Annemarie Borlind Concelear Natural Cantitate: 2 ml Corectorul lichid acoperă ridurile fine și ascunde umbrele. De asemenea, iluminează în mod natural petele în..
  Fără TVA: 49,58LEI 59,00LEI61,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.
 • Annemarie Borlind Creion de ochi bleumarin
  Creion bio de ochi de nuanță bleumarin (albastru închis) Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Marine Bleu Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic ..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de ochi gri metalic
  Creion bio de ochi de nuanță gri metalic  Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Graphite Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenți..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de ochi negru
  Creion negru bio de ochi Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Black Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic și oferind posibilitate..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Borlind Creion de ochi negru/ maro
  Creion negru-maro bio de ochi Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Black-Brown Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic și oferind p..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
  Bazat pe 1 opinii.
 • Annemarie Borlind Creion de ochi verde închis
  Creion bio de ochi de nuanță verde închis Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Dark Green Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea natur..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de ochi violet închis
  Creion bio de ochi de nuanță violet închis (mov) Creion pentru conturarea și machiajul ochilor Annemarie Borlind Eye Liner Pencil Violet Black Creionul de ochi este foarte ușor de folosit și îți vor evidenția frumusețea naturală. Acesta este prevăzut cu un burețel, fiind mai practic și ofer..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Annemarie Borlind Creion de sprâncene Blonde
  Creion de sprâncene bio de nuanță deschisă Creion pentru conturarea și corectarea imperfecțiunilor sprâncenelor Annemarie Borlind Eyebrow Crayon Blonde Creionul de sprâncene Annemarie Borlind este prevăzut cu o perie. Cu ajutorul creionului poți contura perfect sprâncenele, accentuându-le f..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
  Bazat pe 2 opinii.