Ceaiuri bio

Ceaiuri din plante bio pentru sănătatea întregului organism

Ceaiurile Naturalskin conțin plante cultivate, îngrijite și recoltate din agricultura biologică. Sunt certificate Ecocert și susțin sănătatea întregului organism. 

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Beauty Garden Ceai antioxidant bio 18 g
  Ceai antioxidant organic Uită micile griji și dureri cotidiene, în special cele articulare Beauty Garden Herbat tea anti rust (Beauty Garden Tisane bio des robustes anti-rouille) Ceaiul are un gust fin de flori. Este delicios, în mod special atunci când este servit cu miere.  Cantit..
  Fără TVA: 51,38LEI 56,00LEI
 • Beauty Garden Ceai bio pentru gurmanzi 18 g
  Ceai-digestiv vegetal bio Susține și facilitează sistemul digestiv Beauty Garden Herbal tea for gourmet (Beauty Garden Tisane bio es gastronome digeo végétal) Ceaiul Beauty Garden pentru gurmanzi a fost gândit pentru mesele grele, fiind un digestiv de plante. Cantitate: 18 g (18 porții) ..
  Fără TVA: 51,38LEI 56,00LEI
 • Beauty Garden Ceai bio pentru oameni fericiți 18 g
  Ceai bio pentru bună dispoziție din plante aromate Acordă-ți un moment de bucurie savurând un ceai delicios Beauty Garden Herbal tea for happy people (Beauty Garden Tisane bio des gens heureux anti grincheux) Această infuzie de flori a fost creată pentru în mod special pentru a-ți ofer..
  Fără TVA: 51,38LEI 56,00LEI
 • Beauty Garden Ceai de primăvară bio pentru detoxificarea organismului 18 g
  Ceai bio pentru detoxificarea organismului Detoxifiază organismul Beauty Garden Herbal tea spring-detox (Beauty Garden Tisane bio du printemps détox) Urzica, panseluțele sălbatice și coacăzele negre sunt arhicunoscute în medicină pentru rolul lor de a elimina toxinele din organism. ..
  Fără TVA: 51,38LEI 56,00LEI
 • Beauty Garden Ceai de vară bio 18 g
  Ceai de vară organic cu mentă și flori de soc Poate fi servit ca o băutură rece și fresh Beauty Garden Herbal tea summer (Beauty Garden Tisane bio de l'été La givrée!) Ceaiul de vară este delicios, mai ales atunci când este servit rece.  Cantitate: 18 g (~18 porții) Ceaiul es..
  Fără TVA: 51,38LEI 56,00LEI