Perii & piepteni bio

Perii & piepteni bio - produse manual cu multă dăruire și pasiune

Materialele care s-au folosit în confecționarea acestor perii și piepteni sunt sustenabile, certificate biologic sau natural regenerabile.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Perie de baie din lemn de fag cu mâner detașabil Förster's
  Perie de baie cu peri moi Stimulează și revigorează circulația sanguină Förster's Natural Products Beech Wood Bath Brush with Detachable Handle and Natural Bristles Peria este creată din lemn natural de fag, provenit din culturi domestice durabile, cu peri naturali și mâner detașabil. ..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Perie mică din lemn de fag - dinți cu vârf rotunjit Förster's
  Perie mică din lemn de fag pentru pieptănare ușoară Stimulează și fortifică părul Förster's Natural Products Beech Wooden Hair Brush / Wooden Pins/ Small Ovall Peria mică îngrijește părul în mod natural. Are dinții antistatici din lemn și cu vârf rotunjit. Stimulează și masează scalpul, ofe..
  Fără TVA: 31,09LEI 37,00LEI
 • Perie naturală pentru barbă Förster's
  Perie naturală pentru o barbă frumos îngrijită Peria cu păr de mistreț oferă o îngrijire specială cu efect unic asupra părului Förster's Natural Beard Brush Mânerul este din lemn de păr provenit din culturi sustenabile și regenerabile, iar perii din păr de mistreț. Beneficiile periei För..
  Fără TVA: 37,82LEI 45,00LEI
 • Perie naturală pentru mâini și unghii Förster's
  Periuță pentru mâini și unghii din lemn natural de fag Curăță temeinic mâinile și unghiile Förster's Organic Beech Natural Nail Brush Periuța pentru mâini și unghii este creată din lemn de fag provenit din culturi domestice durabile, cu peri naturali Sisal. Dimensiuni: • lungime: 9.5 cm..
  Fără TVA: 28,57LEI 34,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Perie ovală din lemn de fag cu dinți cu vârf rotunjit Förster's
  Perie din lemn de fag pentru pieptănare ușoară Stimulează și fortifică părul Förster's Natural Products Beech Wooden Hair Brush/ Wooden Pins/ Large Oval Peria îngrijește părul în mod natural. Are dinții antistatici din lemn și cu vârf rotunjit. Stimulează și masează scalpul, oferind volum. ..
  Fără TVA: 31,09LEI 37,00LEI
 • Perie pentru copii din lemn de fag și cu peri naturali Förster's
  Perie de păr pentru copii din peri naturali și lemn de fag Periază cu eficiență părul bebelușilor și copiilor mici Förster's Natural Hair Brush with Natural Bristles | Beech Wood Peria are peri naturali care periază cu eficiență părul micuțului tău. Mânerul din lemn de fag este certificat F..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI
 • Pieptene mic din lemn de fag Förster's
  Pieptene mic din lemn de fag potrivit pentru toate tipurile de păr, ideal pentru părul scurt Îngrijire 100% naturală și biologică a părului Förster's Natural Products Fine Tooth Wooden Comb/ Beech Wood/ Small Pieptenele mic Förster's este ideal pentru procesul de styling, un accesoriu de în..
  Fără TVA: 32,77LEI 39,00LEI
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Pieptene natural din lemn de fag pentru păr ondulat Förster's
  Pieptene natural din lemn de fag potrivit pentru toate tipurile de păr, ideal pentru părul ondulat Îngrijire 100% naturală și biologică a părului Förster's Natural Products Wide Tooth Wooden Comb/ Beech/ for Curly Hair Pieptenele Förster's este un accesoriu de îngrijire a părului robust, fi..
  Fără TVA: 41,18LEI 49,00LEI