Bureți & lufe bio

Bureți & lufe bio - produse manual cu multă dăruire și pasiune

Materialele care s-au folosit în confecționarea acestor bureți, lufe și mănuși de masaj sunt sustenabile, certificate biologic sau natural regenerabile.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Förster's Burete natural Silk
  Burete natural moale și fin Asigură o curățare blândă Förster's Natural Products Silk Sea Sponge Buretele natural poate fi folosit, indiferent de tipul de piele, chiar și de persoanele cu pielea foarte sensibilă. Ideal pentru: • curățarea blândă a tenului sau corpului • curățarea blâ..
  Fără TVA: 12,61LEI 15,00LEI
 • Förster's Lufă organică (Luffa)
  Luffa 100% naturală certificată bio Stimulează și revigorează circulația sanguină Förster's Natural Products Loofah Glove Luffa este certificată USDA organic și are la bază bumbac. Se folosește la masaj și este primul produs Luffa din întreaga lume care a fost certificat bio. Beneficii: ..
  Fără TVA: 21,85LEI 26,00LEI
 • Förster's Mănușă de masaj din bumbac organic
  Mănușă din bumbac organic - produs 100% natural Stimulează și revigorează circulația sanguină Förster's Natural Products Natural Chenille Cotton Massage Glove Mănușa este creată din bumbac Chenille organic și de cea mai bună calitate, care provine din agricultura biologică. Materialul este ..
  Fără TVA: 31,93LEI 38,00LEI
 • Förster's Mănușă naturală Aloe Sisal pentru masaj
  Mănușă naturală realizată manual pentru masaj Stimulează și revigorează circulația sangvină, combătând celulita Förster's Natural Sisal Massage Glove Mănușa de masaj Sisal are o textură aspră care exfoliază eficient pielea corpului, lăsând-o energizată, revitalizată și revigorată, în timp c..
  Fără TVA: 35,29LEI 42,00LEI
 • Förster's Piatră Ponce naturală
  Piatră Ponce neagră cu șnur Îndepărtează eficient calozitățile Förster's Pumice Stone/ Black Piatra Ponce de la Förster's Natural Products este obținută din curgerile răcite de lavă provenite din erupțiile vulcanice. Aceste bucăți de piatră se formează în mod natural. După prelucrare, piet..
  Fără TVA: 15,97LEI 19,00LEI
  Bazat pe 1 recenzii.